sin93 je napisao:
al opet se previše i žalite.
koliko stvarno i radite i ulažete cijena bi mogla bit manja. makar za domaće ljude.
u zadnja 3mj sam se selio neki 6-7 puta i za 2 tjedna se opet selim sa Korčule u Istru i svaki put smo u nekim apartmanima privatnima itd.
eo za nas 6 u smještaju i na jelu (ručak i večera) za 15 dana 8500kn.
ništa specijalna jela, peka, krompir i još krumpira i tjestenina.. koje pravi za 4 osobe inače ali eto ubaci malo više i to je to. vikendom krompir i kosti. kad dolaze "gosti" onda nama promjeni sat večere ili nam ubaci jelo u našu "kuhinjicu"
jedan od najgori smještaja u divljini nekoj koju pijan nemoš potrefit.
Ovdje je trend da se ljudi žale, i najbolju situaciju s odličnim primanjima znaju ti pričom prikazat ko da je loše ko da spaja kraj s krajem i puši iz dana u dan. uvijek nešto nađu za se žalit. to najčešće ovi s najvećim prihodima. Rijetki su koji su iskreni i da će reć da su zadovoljni. Valjda oće izgledat veliki patnici da ne budeš konkurencija i izbiješ im lovu iz džepa. Ja se ne žalim (ne radim direktno za sebe u turizmu) ali odlično sam prošao (za moje poimanje) ovu sezonu.
zašto bi trebala bit manja cijena? imaš apartman, imaš i divlji smještaj, gdje ćeš imat 3 kvadrata i nikakvu privatnost i to ti je do 2 soma kn na mjesec bez ikakve hrane. doć ćeš umoran s posla a uvjeti takvi da nemožeš spavat od buke i topline. pa se ti takav odmori.