Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 11 pro 2024 12:42. Sada je: 11 pro 2024 12:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 30 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Prosvijetlite me, ne kužim
PostPostano: 31 pro 2013 14:03 
Moderator

A ja već 20 godina ćekam tu EU, jel se još netko osim mene sječa ovoga:

slika

:hmm:

Povratak na vrh

PostPostano: 31 pro 2013 14:35 

sjecam se da...... jedan od mnogih plakata za nabrijavanje ovaca :|

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 31 pro 2013 14:42 

spavle je napisao:
A ja već 20 godina ćekam tu EU, jel se još netko osim mene sječa ovoga:

slika

:hmm:

Jbg, imali smo (a i dalje imamo) nerealna očekivanja... imali smo rat, privatizaciju (tajkunizaciju) usred istog, pa poslije obnovu porušenog... svu silu zaduživanja, lopovluk, mito & korupciju na svakom mogućem nivou... itd,itd... i sve to uz popratno višedesetljetno "mazanje očiju" napaćenom narodu... "bit će bolje... bit će bolje", ovo ćemo, ono ćemo... blablabla... prolij vodu, prespi brašno, iz šupljeg u prazno... od izbora do izbora... samo nek je NJIMA dobro. Nije bitna stranka, svi su oni isti...
Bit će bolje - najveća laž koju je ikad itko izgovorija, a ponavljaju je svi redom.
EU?? Ma ako neš sam sebi pomoć onda ne pomaže ni Bog... Koja EU... Danas svako gleda isključivo i samo svoj interes... sa ili bez EU.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 vel 2014 15:03 

Ma ništa se vi ne brinite ... bit će gore :sutim:

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 07 vel 2014 15:44 

Dalmat je napisao:
Ma ništa se vi ne brinite ... bit će gore :sutim:

to je sigurno..ko srcani.. :aha:

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2015 12:03 
Moderator

spavle je napisao:
Evo već smo pola godine u EU i šta smo time dobili ( osim one standardne mantre da možemo slobodno putovati po Europi i trošiti nofce ) ?

:con:

BUMP :zvoncica:

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2015 12:21 

spavle je napisao:
spavle je napisao:
Evo već smo pola godine u EU i šta smo time dobili ( osim one standardne mantre da možemo slobodno putovati po Europi i trošiti nofce ) ?

:con:

BUMP :zvoncica:

Bumpaš, a nije prošlo bar 20 godina.... :exc: :bec: :lol: :D

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2015 19:39 

Dobili smo to da nam je njemačka ukinula radne dozvole (ironija) pa sad više nemoramo ići šljakati u švabiju na crno neg možemo kao i sav ostali normalan svijet doći i ostavljati kičmu u tuđoj zemlji, i izgrađivati nekom drugom kule i gradove umjesto da to radimo na svojem komadu rodne grude.
Za uzvrat od njih bivamo pohvaljeni srčanim pridjevima dobrodošlice tipa jeb*ni jugoslaveni, stoko, idioti i ostalim krasnim uzrečicama, te isplaćeni plaćama za koje nijedan nijemac nebi podigao dupe sa kauča...

No problem je puno dublji od toga, i ako krenem otvoreno o svemu sa moje točke gledišta, opet će se naći ljudi uvrijeđeni i začuđeni mojim stavom koji će po njihovom zvučati kao da sam ja zagovornik jugoslavije, tita i partije (što nikada nisam bio niti ću biti), stoga ću stati ovdje i reći da smo dobili što smo i zaslužili onog dana kad smo odabrali nezavisnost i kad smo na čelo tadašnje republike a uskoro države postavili kosoustog manijaka čiji se svjetonazori nisu puno razlikovali od onih protiv kojih smo se borili 40 i kusur godina prije tog dana, a koji je vladao zemljom u koju već dugo vremena većina naroda bježi radit i izgradit.

Paradoks samo takav, rekao bih i mazohizam...

I da, ako me želite pljuvati, pljujte me zato što nevolim švabe, austrijance, i svu tu germansku gamad. Da je bilo pravde, oni bi bili sada robovi a ne mi. Radio sam po germanijama, dok sam mogao kontrolirati živce i dok mi je vutra bila srcu draga, pa bih se lijepo ubio i odradio svoju 12 satnu smjenu bez pauze za gablec dok bih bivao pohvaljivam ukrasnim epitetima gore navedenog tipa, ali nakon što "kilo granja lešim" bolio me tuki šta tko melje...

Eto, opet sam otišao dalje nego sam želio, isprike moderatorima, ako se netko nađe uvrijeđen, nije mi bila namjera, te slobodno izbrišite post.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2015 20:30 

Sto se imas ispricavati? Ko se nadje uvrijedjen to je njegov problem, ne tvoj... :plus:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2015 20:44 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Dobili smo to da nam je njemačka ukinula radne dozvole (ironija) pa sad više nemoramo ići šljakati u švabiju na crno neg možemo kao i sav ostali normalan svijet doći i ostavljati kičmu u tuđoj zemlji, i izgrađivati nekom drugom kule i gradove umjesto da to radimo na svojem komadu rodne grude.
Za uzvrat od njih bivamo pohvaljeni srčanim pridjevima dobrodošlice tipa jeb*ni jugoslaveni, stoko, idioti i ostalim krasnim uzrečicama, te isplaćeni plaćama za koje nijedan nijemac nebi podigao dupe sa kauča...

No problem je puno dublji od toga, i ako krenem otvoreno o svemu sa moje točke gledišta, opet će se naći ljudi uvrijeđeni i začuđeni mojim stavom koji će po njihovom zvučati kao da sam ja zagovornik jugoslavije, tita i partije (što nikada nisam bio niti ću biti), stoga ću stati ovdje i reći da smo dobili što smo i zaslužili onog dana kad smo odabrali nezavisnost i kad smo na čelo tadašnje republike a uskoro države postavili kosoustog manijaka čiji se svjetonazori nisu puno razlikovali od onih protiv kojih smo se borili 40 i kusur godina prije tog dana, a koji je vladao zemljom u koju već dugo vremena većina naroda bježi radit i izgradit.

Paradoks samo takav, rekao bih i mazohizam...

I da, ako me želite pljuvati, pljujte me zato što nevolim švabe, austrijance, i svu tu germansku gamad. Da je bilo pravde, oni bi bili sada robovi a ne mi. Radio sam po germanijama, dok sam mogao kontrolirati živce i dok mi je vutra bila srcu draga, pa bih se lijepo ubio i odradio svoju 12 satnu smjenu bez pauze za gablec dok bih bivao pohvaljivam ukrasnim epitetima gore navedenog tipa, ali nakon što "kilo granja lešim" bolio me tuki šta tko melje...

Eto, opet sam otišao dalje nego sam želio, isprike moderatorima, ako se netko nađe uvrijeđen, nije mi bila namjera, te slobodno izbrišite post.

Svaka ti je na mjestu! :plus: A tko se ljuti, jebiga, peči će ga kad će srat :D

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

[ 30 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: