Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 lis 2024 13:49. Sada je: 03 lis 2024 13:49.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 191 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Hrvatska policija
PostPostano: 17 pro 2015 22:17 
Moderator

http://www.index.hr/vijesti/clanak/osto ... 63076.aspx

eto, šef mu je lijepo rekao da je pretjerao, dakle....

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 17 pro 2015 22:19 
Moderator

Max_ZG je napisao:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ostojic-ocitao-bukvicu-policajcu-nepotrebno-i-lose--ne-mozes-staricu-rjesavati-kao-nasilnika/863076.aspx

eto, šef mu je lijepo rekao da je pretjerao, dakle....

Opet se amateri miješaju u policijski posao.

P.S. Ako stvarno tako misli neka promijeni zakon ...

Povratak na vrh

PostPostano: 17 pro 2015 22:24 

Super.

Sada ću se u autu voziti kako hoću i neću stati policajcima jer je ministar rekao da je to OK. SUUUUUPER. Nema više kazni za prebrzu vožnju.

Hint: Prelazak prek crvenog nije ništa. To slobodno radimo kako nas je volja. A meni se baš u zadnje vrijeme ne staje na crvenom. Glupo mi je čekati na semaforu. Imam ja svojih problema i neka me puste na miru.

Ako me pozovu na sud, imam ministra na svojoj strani. Rekao je da je to OK i samo tako dalje. A zaustaviti se neću sigurno.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 pro 2015 22:32 

Svaka čast Ostojiću, ljudi vi ste se svi uhvatili tog prelaska i prekršaja..

Pa daj malo gledajte s druge strane, ajmo ovako, kako bi vam bilo da je to bila vaša majka/žena/cura/baka ???

Poanta je da je cijelo postupanje bilo po zakonu, ali da li je bilo humano?

Povratak na vrh

PostPostano: 17 pro 2015 22:38 

bubib5 je napisao:

Pa daj malo gledajte s druge strane, ajmo ovako, kako bi vam bilo da je to bila vaša majka/žena/cura/baka ???

Sve to stoji ali kako je onda on trebao postupiti posto babu nije briga za njega i ona ode.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 pro 2015 22:45 
Moderator

da nije bilo kamere, pustio bi je, možda je trebao potegnuti pištolj, nikad neznaš možda je baba terorista, pa za svaki slučaj da ju skine kao što to rade ameri, tamo bi sto posto dobila olovo.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 17 pro 2015 23:33 

slika

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

Naslov: Hrvatska policija
PostPostano: 18 pro 2015 00:49 

bubib5 je napisao:

Teta mi je prije koju godinu zavrsila ovak kad je kod utrina prelazila cestu, a nije ni znatno mladja od ove doticne iz price... Morali su zvat maricu da dode po nju jer je tak inzistirala, i molila ih je da ide u cuzu da se odmori malo od kuhanja i peglanja doma hahah na kraju su ju pustili jer nisu mogli izac na kraj sa njom al svi smo se slozili da je zasluzila sve to.. Tak da te price da je to vasa mama/baka/cura mozes okacit macku o rep, jer i dalje bi misljenje ostalo isto.. Plus vjerujem da se nebi ponasali ko ova baba nego bi se pokrili usima i prihvatili sta ih ide jer znaju da su krivi, sigurno nebi bjezali od policije..

Dok sam jos iso u srednju krizanje vukovarske i drziceve smo svi uredno pretrcavali, dok par dana nije stajala murja tam i naplacivala kazne pjesacima, svi koji su dobili kaznu su platili a nisu bjezali od njih.. i vise nikad nisu to ponovili, ko ni niko drugi u skoli kad je cuo price.. Tak da sve to ima nekakvog efekta

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 18 pro 2015 09:02 

Naravno da je zapomaganje starije osobe triger za određene emocije, odmah se prisjetimo svojih starijih (ili mlađih) i to nas dirne u živac.

Onda se još k tome prisjetimo kojekakvih likova koji su se izvukli s milionima u džepovima ili puno gorim prekršajima no to nije pojava samo u RH nego svugdje u svijetu. Uvijek ima onih koji su "ravnopravniji" od drugih ali za to ne možemo kriviti ovog policajca koji radi u ovom slučaju svoj posao. Nije da se baš iz prve bacio na nju i slično, rekao joj je da stane a ova fantazira.

Isto tako mi o toj gospođi ne znamo apsolutno ništa. Ne znači ako je netko "star" da je to automatski "jail free" card. Ja znam stare babe po kvartu koje jedva hodaju i šeću svoje agresivne razmađene đukele koji konstantno napadaju mog psa koji je uredno na uzici. Osobno nemam nikakvih problema uči u konflikt s takvim osobama iako su starije i dati im do znanja gdje im je mjesto, i samo ta činjenica što su starije ne znači da se ne moraju pridržavati nekakve osnovne kulture ili se praviti pametne.

Ne znam što piše u zakonu, ne znam kako su policajci upućeni da se ponašaju u ovakvim situacijama no moja mama, baka, žena i svi koje znam bi stali. Moja mama bi stala i počela srat policajcu, al bi stala, dala osobnu i onda ga prcala.

Offtopic:
Ista stvar je i sa inspektorima koji ko vampiri stoje na Božićnom samu u Zagrebu i hvataju one koji prodaju bez računa. Plijene robu vrijednu 2000 kn sa štanda i pišu kazne. Taj naš inspektorat su stvarno povampireni pijuni sustava kojima je bitno nešto naplatit, napunit državnu blagajnu i iako sam imao do sada pozitivna iskustva s njima ta pozitivna iskustva su takva jer pokušavam svoju firmu vodit maksimalno koliko je to moguće u skladu s pravilima. "Maksimalno koliko je moguće" - svi smo mi ljudi i neke stvari fulamo, zaboravimo, ne znamo. No praviti se grbav i prodavati robu na crnjaka - mene to osobno nervira i po meni je to nelojalna konkurencija i doslovno nije fer spram nas koji se držimo pravila. Ako je najam štanda preskup - nemoj uzimat štand jer nisi profitabilan.

Na žalost "kumovi i prijatelji" su dobili super pozicije na sajmu i to je predmet druge rasprave, to mi isto ide na živce, no to nije opravdanje.

Take a break, enjoy the Journey...
Journey - Premium e-liquid by AEON

Povratak na vrh

PostPostano: 18 pro 2015 09:58 

E upravo to... 3 stranice o babi i policiji, a ni slova o kumovima i firmama osnovanim pola sata prije pocetka sajma... okrenut ce se par stotina tisuca kuna za mjesec dana na svakom od tih standova. I jos ne izdaju racune...
A dotad cemo mi, budale, drzati se zakona kao pijan plota. Placati racune i rezije, poreze i doprinose, namete za uhljebe i sve ostalo... dok mi raspravljamo o babi Pripuz i Bandic okrecu milijune... jebiga, oni nisu prosli kroz crveno...

Povratak na vrh

[ 191 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: