Pod svakim godisnjim pokaze mi se potreba za povecanim internet prometom. Do sada sam to rjesavao VIP internet danom, za 10kn giga dnevno - sasvim dovoljno uz pristojnu brzinu. Skupi se to za dva - tri tjedna godisnjeg ali nije beg cicija.
Ove godine sam skuzio da i T-Scum ima opciju internet dan, 10kn dnevno neogranicen promet. Ajde jos bolje jer na racunu imam vise stotina kuna koje ionako nikad necu potrositi. Napravim od mobitela hotspot i povezem sve sto je trebalo. A to su tri mobitela i tri laptopa. Eh ... ali T-Scum nema 3G i vezem se na slabasni EDGE. Ocajno spora veza, ali ajde na godisnjem sam i nikud mi se ne zuri. I uz najbolju volju nisam dnevno mogao potrositi 200 mega upravo zbog spore veze. Bezveze.
Bacam oko na internet opcije i nadjem najjacu opciju internet XL - 2 GB za 75kn. Uz ovu brzinu i s obzirom koliko sam jos na moru ne mogu ni te dvije gige potrositi. I uzimam.
I danas mi stigne SMS: Postovani bla bla ... u ponoc vam istjece opcija i ukljucit ce se nova runda bla bla ... ako necete posaljite A na 13636 ...
Saljem A ... nista
Saljem A ... nista
Saljem A ... nista
Saljem A ... nista
Saljem A ... nista
Saljem A ... EVO GA
posaljite broj ... 4 za deaktivaciju ...
Saljem 4 ...
unjeli ste krivu kljucnu rijec pokusajte ponovo
mat...cku...deb..sku...
Saljem A ... nista
Saljem A ... nista
Saljem A ... EVO GA
posaljite broj ... 4 za deaktivaciju
Saljem 4 ... nista
Trazim broj korisnicke podrske 0800 9000 zvoni ... automat ... voza me po brojevima ... i dovede me do poruke gdje mi objasnjava kako moram poslati SMS A na 3636
Cak sam i to probao ali mi javlja da je 3636 krivi broj i da trebam 13636
Zovem ponovo 0800 9000 i na prevaru pod ˝razno˝ usmjeri me na operatera.
Uz obavijest ˝Ocekivano vrijeme cekanje da se operater javi ... 19 minuta˝
Ljubazna cura se ipak odmah javila.
- Dobar dan, ja sam ta i ta kako vam mogu pomoci?
- NECU NISTA KUPITI !!!
- Dobro hi hi
- Iskljucite mi Internet XL
- Nema problema ... samo mi recite koliko imate na racunu i kad ste zadnji put kupili bon?
- ....
- Halo gospodine?
- Pa odakle da ja to znam?!?
- Morate mi to reci da vam mogu iskljuciti opciju
- Ahaaaaa ... imam 840Kn i kupio sam bon 16.7.2015. u 19:28 i 23 i pol sekunde
- Hvala, opcija internet XL vam je iskljucena, zelimo vam ugodan dan
Eto sve jednostavno i efikasno.
Sad si u miru mogu zile zrezat.