Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 11 pro 2024 10:50. Sada je: 11 pro 2024 10:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 114 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Odlazak u inozemstvo
PostPostano: 04 vel 2016 10:42 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Takvi poput ove su zabrijali da je kapitalizam uglavizam. Nema tu spavanja, ako hoces novce, moras biti spreman na kirijanje. No eto....

Hahaha, uglavizam, dobra. :plus:

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 04 vel 2016 13:23 

Kad sam procitao njenu patnju skontao sam koliko mi je dobro u Bosni, jes da nije para al se ima vremena i za pojesti a boga mi i za popiti

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2016 14:50 

Zena sere ko grlica... jer mora odraditi 37.5 sati tjedno... ostaje duze na poslu da bi petkom u 12 isla doma kao i svi Germani. Sere i za pusace. Imaju karticu i kad izlaze van moraju ju provuci. Na kraju tjedna je samo bitno imati 37.5 sati. Pauza nije u radnom vremenu. Sere i za trgovine. Rijetko koja radi iza 18 sati, pa ne moze klatimudaniti po shopping centrima a sto joj ocito najteze pada. Ima super sredjen prijevoz i sustav praonica. Placa redovna, doprinosi takodjer. Problem joj je sto mora uciti jezik zemlje u koju je dosla.. a ja kazem da ima 2 daleko ozbiljnija problema: 1 - kronicni umor - nedostatak b vitamina i zeljeza ili stitnjaca i 2 - klubovi iseljenika koje treba zaobici u sirokom luku... zauvijek...

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2016 17:28 

Ovo za klubove iseljenika, vjerovali ili ne, otkada sam dosao, upoznao sam dosta nasih ljudi, i od svih tih ljudi ja se obiteljski druzim sa dvije obitelji slavonaca i to je to. Nemos vjerovat kakav mutav mentalitet nasi ljudi imaju. Dosao si u zemlju gdje posla neces naci samo ako ga ne trazis. Ako nigdje drugdje, gradjevina majka. Malo se pokazi i ode satnica gore. Al ne, nekima to nije dovoljno, neki nisu dosli ovdje da bi "svoju kicmu ostavljali na bausteli za kanadjanjina" i slicne price. Ne kuzim samo po sto su onda dosli, valjda samo da poberu med i mlijeko koje tece kanadskim ulicama.
Kad ih pitam jel se sjecaju sta su radili u HR i zbog cega su dosli ovdje, svi se sjecaju i kazu ok, bolje je ovdje, al nije to to, ima bolje. Naravno da ima, ako imas pravu skolu uvijek ima bolje pa cak i doma. No ovdje ako znas, ne treba ni skola, bitno je da si voljan nauciti, ako naucis, napredujes. Zivotno obrazovanje...

Tak da ono, nagledao sam se takvih poput ove mlade dame iz clanka.
Najgore od svega je sto smo mi krivi sto ta djeca danas ispadaju takva. Mi smo im dopustili da se izlezavaju doma po cijele dane, dali im svu potrebnu komociju da mogu svaki dan spavati do podne i k*rcem ne mrdnuti da si nesto priskrbe i naprave jer sve smo im mi priskrbili.
A bit ce to jos i gore.
Do sada najgora stvar sa kojom se susrecem u Kanadi su sva ova prava djece i zastita djece.
Naime ovdje se ne smijes niti izderati na dijete u javnosti, a ako te netko prijavi da si lupi dijete po guzici, policija ti moze doci i odvesti te skupa sa djetetom na razgovor kod tih njihovih sluzbi.
Neki dan citam clanak, otac dobio kaznu i to jebacku jer je nasao svoju 14. godisnju kcer kako se slika gola u sobi i salje svoje slike nekom 20-godisnjaku ako se dobro sjecam.
Za kaznu joj je ponudio ili da ju namlati po guzici ili da joj oduzme laptop i svu elektroniku. Mala naravno pristala na mlacenje po guzici, drugi dan otisla u skolu, izjadala se frendici kak ju je tata tukao jer se slikala gola, frendica obavjestila nastavnike, nastavnici zvali sluzbu i kako to vec ide, mala je sad u udomiteljstvu a njemu prijeti zatvor zbog "prekomjerne upotrebe sile".
Mene su opomenuli par puta sto vejpam dok je mala samnom u autu na parkingu, jer ovdje se ni to ne smije otkad su izjednacili pusenje i parenje.
Rekao sam suprugi, ako ova moja mala poksa nesto takvo, pa mi pozove socijalnu ili ne znam ni ja sta, protjerujem ju van iz kuce i bok. Eto draga drzavo, vi ne zelite da ju ja odgajam, pa izvoli i vi ju odgojite. Ja sam batine koznim remenom dobivao, takve batine da po 2 dana na guzicu nisam mogao sjesti bez da se ne obrecnem, a ti ces mene jebt sto sam ju nabatinao jer se skidala gola i shareala slike okolo.... Katafakinstrofa...

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 04 vel 2016 17:35 

Pa ti delaj zensku djecu :D

Sve je to normalno,ne samo sto smo dosta lijeni,nego smo lijeni prihvacat promjene bilo da si dobre il lose

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2016 18:35 

Da, svijet se ulijenio otkad je postao globalno sijelo...

Povratak na vrh

PostPostano: 04 vel 2016 22:31 

Ljudi nama je kapitalizam isprao mozgove... vise vremena smo na poslu nego s obitelji... a samo iz nerada mogu doci prave misli i prave ideje. Treba pod hitno uvesti zajamceni osobni dohodak i ministarstvo srece...
Teror rada iz bivse Juge treba hitno lustrirati!!!

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2016 01:00 

Iz nerada proizlazi ljenost. A kad si lijen onda ti je i mozak lijen.
Kako bi Grunf rekao, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi....

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2016 09:50 

Pogledajmo stvari iz drugog kuta...
Japanci su u WWII dijelili vojnike na 4 skupine:

1 - pametni i lijeni - njih su odmah slali za casnike u oficirske skole,
2 - pametni i radisni - ovi bi zavrsili u inzenjerijskim jedinicama, minerima i sl.
3 - glupi i lijeni - oni bi isli u topovsko meso,
4 - glupi i radisni - njih bi poslali kuci s dijagnozom trajno nesposobni za vojnu sluzbu, jer nitko te ne moze tako unistiti kao netko tko misli da nesto zna...

Pretjerana radisnost mnoge je stajala ne samo njihovog zdravlja...

Povratak na vrh

PostPostano: 05 vel 2016 10:12 
Moderator

Corto_1973 je napisao:
Pogledajmo stvari iz drugog kuta...
Japanci su u WWII dijelili vojnike na 4 skupine:

1 - pametni i lijeni - njih su odmah slali za casnike u oficirske skole,
2 - pametni i radisni - ovi bi zavrsili u inzenjerijskim jedinicama, minerima i sl.
3 - glupi i lijeni - oni bi isli u topovsko meso,
4 - glupi i radisni - njih bi poslali kuci s dijagnozom trajno nesposobni za vojnu sluzbu, jer nitko te ne moze tako unistiti kao netko tko misli da nesto zna...

Pretjerana radisnost mnoge je stajala ne samo njihovog zdravlja...

:plus:

Povratak na vrh

[ 114 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: