| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju Postano: 29 sij 2016 16:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Hrvatski zavod za zapošljavanje je objavio liste deficitarnih i suficitarnih zanimanja pa da ako netko kreće u srednju školu ili fakultet da zna: http://www.hzz.hr/UserDocsImages/preporuke_15.pdfOni koji su se školovali za suficitarna zanimanja prema dogmi o "cjeloživotnom obrazovanju" preostaje samo prekvalifikacija ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju Postano: 02 vel 2016 22:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ispitno pitanje na privatnom fakultetu: Izbaci uljeza: a) Koka kola b) Marlboro c) Suzuki d) Uljez e) Diskoteke f) Gitare g) Buzuki
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju Postano: 02 vel 2016 22:39 |
|
|
Buzuki 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju Postano: 02 vel 2016 23:16 |
|
|
Ima tu svašta za izbacit. Koku jel ima dve riječi, marlboro jer smo na vaper forumu, samog uljeza, diskoteke jer ne znam dal se išta danas tak zove ... 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju Postano: 02 vel 2016 23:53 |
|
|
damba je napisao: Ima tu svašta za izbacit. Koku jel ima dve riječi, marlboro jer smo na vaper forumu, samog uljeza, diskoteke jer ne znam dal se išta danas tak zove ...  Jebiga, na drugi rok ponesi parstoeura 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju Postano: 03 vel 2016 11:12 |
|
|
da, parstoeura da im se ne svidi takav odgovor, ne bi ja tamo ni išao 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju Postano: 03 vel 2016 12:06 |
|
|
MWuahahahah, svaka ti je na mjestu 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju Postano: 06 vel 2016 14:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju Postano: 06 vel 2016 16:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju Postano: 06 vel 2016 20:10 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ako mi tako mislimo o svojoj djeci, ni ne zaslužujemo da nam bude bolje! Radimo tipičnu grešku naših starih - ne uvažavamo mladost... cijela jedna generacija kojoj je danas 65+ godina uživa poprilične privilegije koje mi nemamo i protiv kojih smo se u biti borili... studentski nemiri od 68-me pa naovamo... sve je samo bila želja za promjenom i prelaskom kapitala i odlučivanja u ruke mlađih, ali se to zbog raspada bivše zemlje nije dogodilo. I tako imamo jednu generaciju sa stanovima, vikendicama na moru, generaciju koja je odlično proživjela svoj život, generaciju s kakvim-takvim mirovinama i jednu koja je omanula zbog više ili manje objektivnih okolnosti - rat, pljačka i koncentracija kapitala u rukama manjine, razvojni idiotizam nove vlasti... I sad mislite da će netko drugi danas-sutra dovesti do nekakvih promjena umjesto naše djece? Neće... i ja i dalje vjerujem u mladost, bez obzira na loše rezultate na maturi... ja i dalje mislim da su oni "slobodno misleći pojedinci"... i da vide dalje od vlastitog nosa i vlastitih potreba... Eto, morao sam, iako se u načelu slažem i polako gubim vjeru u sve što sam naveo...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |