|
.
Sada je: 14 svi 2026 16:09. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 16:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
tama
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 23 ožu 2015 02:09 |
|
|
gle,napisao si "jebem sve koji su se borili za nju"- dakle nema iznimaka, s v e 
|
 |
|
solar
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 23 ožu 2015 02:16 |
|
|
tama je napisao: gle,napisao si "jebem sve koji su se borili za nju"- dakle nema iznimaka, s v e  fala također. kako sam ti, nakon sto si se nasao uvrijeđen, pp-om poslao: "gle, da me shvatis krivo, ako si se ti borio za drzavu kakva je sada, onda moja izjava stoji. a vjerujem da si se, kao i vecina ostalih (kao sto nekoliko puta rekoh, kao i moj otac, borio za nesto drugo) onda je to neka druga priča i nebi se trebao pronaći u mom postu." a ti se pronasao, ocito, sve pet.
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 23 ožu 2015 02:22 |
|
|
|
pa jesi li glup ili nepismen, ponovo te citiram "jebem SVE koji su se borili za nju",kakvo pronalaženje sad pa i tata ti je u toj rečenici bože,svašta
|
 |
|
solar
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 23 ožu 2015 02:27 |
|
|
|
da, u pravu si.
JEBEM sve koji su se borili za državu u kojoj sada zivimo/zivite/porez plaćam
EDIT: uz napomenu da svim snagama se trudim prestat plaćat taj porez
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 23 ožu 2015 03:41 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Ne treba psovati po forumu bez potrebe. Uzbuktale su vam se strasti zbog ekipe koja još uvijek tamo čami pod šatorima i smije se nama budalama koji im to sve omogućujemo. Smirite tenzije. Ja sam rekao poodavno, ovaj rat je bio i ostao najgore što se balkanu dogodilo još od navale turaka. Nikad ovaj dio kontinenta nije bio tako siromašan kao što je sada. Četnici i ustaše nemaju veze sa ovim ratom. Rat ionako nismo započeli mi nego Amerika. Mi smo bili samo dovoljne ovce da ga prihvatimo a ne da ga otkantamo kao što su to Slovenci lijepo napravili. Mi to ni nismo mogli napraviti jer dok god je srba i hrvata, bit će i koškanja i ratovanja među nama. Da se razumijemo, nikakav jugonostalgičar ja nisam, jer sam bio premlad kad je to sve počelo da bih uvidjeo sve prednosti i mane jedne Jugoslavije, ali svejedno, skidam kapu Titi što je uspio pomiriti i smiriti na toliko dugo vremena ono što je jednostavno bilo nepomirljivo.
Nema potrebe psovati nekome mamu i slične stvari. Ja vjerujem da je velika većina tadašnjih branitelja otišla u rat iz jednog sasvim drugog razloga, i da je ta Hrvatska onda u njihovim očima izgledala sasvim drugačije nego što sad u stvarnosti izgleda. Moglo bi se o ovoj temi pisati unedogled, no slutim da će tema uskoro pod ključ, ili će na brisanje i editiranje, što uopće ne osuđujem.
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 23 ožu 2015 04:01 |
|
|
|
@ DIABLO Nema potrebe psovati nekome mamu i slične stvari.(LAŽEM SE) Ja vjerujem da je velika većina tadašnjih branitelja otišla u rat iz jednog sasvim drugog razloga,(NE DA VJERUJEM NEGO SAM SIGURAN) i da je ta Hrvatska onda u njihovim očima izgledala sasvim drugačije nego što sad u stvarnosti izgleda.(POTPUNO DRUGAČIJA) Moglo bi se o ovoj temi pisati unedogled, no slutim da će tema uskoro pod ključ, ili će na brisanje i editiranje, što uopće ne osuđujem.
Ne slažem se sa dijelom gdje SVI branitelji postaju sexualni objekti s pravom razočaranog mladića koji na ne primjeren na čin izražava to nezadvoljstvo
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 23 ožu 2015 05:56 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
tama je napisao: Ne slažem se sa dijelom gdje SVI branitelji postaju sexualni objekti s pravom razočaranog mladića koji na ne primjeren na čin izražava to nezadvoljstvo Naravno, glupo je svrstavati sve u isti koš, već sam rekao, oni koji su među najzaslužnijima uglavnom su najmanje i dobili jer su oboljeli od pravog PTSP-a, budili se u urlicima po noći, odavali se alkoholu i lokali dok ne padnu u nesvijest i ne zaborave sve barem na jednu noć itd. Kao što rekoh, selo mi je puno ljudi iz Osa, Gromova, raznoraznih malih jedinica čija imena nesmiju ni odati i tako dalje. I gledam ih kako tonu u zaborav. Neki su već i poumirali, ekipa a navršenih 40-45, prijavili se u rat dobrovoljno sa tek navršenih 18, pozavršavali u specijalnim postrojbama, radili stvarno gadnih sranja i nagledali se svega i svačega. Kad je jednom sve završilo, njima je onda tek počelo. Neki su se uspjeli otkinuti, no više je onih koji nisu. I takvi sad ne pričaju o ratu, nego pričaju kako je lijepo bilo prije rata, na seoskim zabavama kojih sada nema, kako su znali pješice hodati po 10-15 km da idu barit ženske i slične priče. Kad ih netko pita o ratu uglavnom kažu "ma jebo rat... ej, jebo rat" i nastave cugat. Mislim da se solar malo nespretno izrazio u naletu adrenalina.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 23 ožu 2015 07:51 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
solar je napisao: stavio je Flux sliku...jel bi trebali mozda djecu odgajat za zvijezdom na celu?? jebala te zvijezda Zvijezda, slovo u, kokarda..... Sve si to ista govna kaj se nene tice. Pa nismo u '41oj 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 23 ožu 2015 09:14 |
|
|
Ajde radje drukajte di je tito i di je ante da i to riješimo 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
solar
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 23 ožu 2015 09:26 |
|
|
flux je napisao: solar je napisao: stavio je Flux sliku...jel bi trebali mozda djecu odgajat za zvijezdom na celu?? jebala te zvijezda Zvijezda, slovo u, kokarda..... Sve si to ista govna kaj se nene tice. Pa nismo u '41oj  U potpunosti se slazem
|
|
 |
|
 |
Sada je: 14 svi 2026 16:09. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 16:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |