| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Šta smo napravili od djece Postano: 24 ožu 2015 21:46 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Slažem se sa kolegom Specom, osim u jednom - Bjelorusija ipak ima nju... Daryu Domrachevu... nda... 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Šta smo napravili od djece Postano: 24 ožu 2015 21:47 |
|
|
|
Nadam se da si čuo za pojam "ironija"- to se prvenstveno odnosi na moj dio posta vezan za novac. Uglavnom,ako se se osjećaš osobno uvređeno vezano za tvoju djecu,ja ti se ovom prilikom ispričivam. To ne mjenja moje mišljenje,jer kad o ovakim temama na forumima komentiram mislim na općenito,a ne o djeci fluxa,pera,marka itd.
_________________ NI DIOS NI AMO
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Šta smo napravili od djece Postano: 24 ožu 2015 21:58 |
|
|
|
I još jedna stvar-nemam djecu,i ne želimo ju imat (nikad ne reci nikad,al za sad je to tako),jer ne želim da mi dijete bude rob,da ne da živi nego preživljava,da svoju socijalizaciju ima nametnutu od još malo pa svih privatiziranih bivših javnih ustanova ili današnjih u kojima si recimo unaprijed obilježen jer ne ideš na vjeronauk ugnjetavačke organizacije RTK,supruga mi na momente radi u školi,pak gimnaziji,i ta pandemija gluposti se odnosi i na mlađe profesore,a ne samo djecu,šta se naslušam više nije ni smješno.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Šta smo napravili od djece Postano: 24 ožu 2015 22:18 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Nisam bas primjetio da si mislio bit ironican kaj se tice love, al nema veze, ljudi se krivo shvacaju i oko ozbiljnjijih stvari. Ok tu smo se krivo shvatil, sorry. Kaj se tice imanja djece..... Neces ih nikad imat ak ces cekat uvjete koje si si postavio. Pa vidis di zivimo i ko nam gospodari!? Evo ja sam si postavio puno nize uvjete pa sam blagoslovljen djetetom tek u 38oj godini zivota. U glavnom nemoj se pjenit. Krivo smo se shvatili 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Šta smo napravili od djece Postano: 24 ožu 2015 22:29 |
|
|
|
Ne pjenim se druže,samo rezoniram,skonto sam da ljudi da ovom forumu sve shvate kao agresivu (osim na komentare Feke,he,he). Druga stvar,imanje djece je čisto stvar izbora,jer mi smo se kao homosapiensi odvojli radi moći izbora,znači nemam ništa protiv ni za. Malo smo zašli u Hidepark,al dobro. Sve u svemu,svako dobro.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Šta smo napravili od djece Postano: 24 ožu 2015 22:38 |
|
|
spec je napisao: Ne pjenim se druže,samo rezoniram,skonto sam da ljudi da ovom forumu sve shvate kao agresivu . Stvarno,ovo je istina.... Ne znam zasto 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Šta smo napravili od djece Postano: 24 ožu 2015 23:17 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
rootsandculture je napisao: spec je napisao: Ne pjenim se druže,samo rezoniram,skonto sam da ljudi da ovom forumu sve shvate kao agresivu . Stvarno,ovo je istina.... Ne znam zasto  
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Šta smo napravili od djece Postano: 24 ožu 2015 23:19 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Ako izgleda kao zavjera i glasa se kao zavjera, onda je sigurno 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Šta smo napravili od djece Postano: 24 ožu 2015 23:26 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
rootsandculture je napisao: spec je napisao: Ne pjenim se druže,samo rezoniram,skonto sam da ljudi da ovom forumu sve shvate kao agresivu . Stvarno,ovo je istina.... Ne znam zasto  Ne znam ni ja, zato me dugo i nije bilo na forumu jer mi se neda raspravljat s bahatim licemjerima..... Al to je za neku drugu temu...
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Šta smo napravili od djece Postano: 24 ožu 2015 23:29 |
|
|
Privitak: ImageUploadedByTapatalk1427232538.936776.jpg A ja ti ponudio ruku pomirenja i zaželio dobro,pih...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
|
 |
|
 |