|
.
Sada je: 14 svi 2026 18:50. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 18:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti Postano: 08 lis 2014 12:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Da vidi se po broju proslava i fešti ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti Postano: 08 lis 2014 13:13 |
|
|
O ini odlucuju madari,ameri govore sa kim cemo ratovati a mi neovisni...mo's si mislit 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti Postano: 08 lis 2014 14:27 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
|
rofl
donio ju je '91. zanimljivo mi je da se ovo obiljezava tek unazad koju godinu. valjda je ekipi u saboru bilo predugo cekat od gospe do sisveta za neradan dan i spajanja, pa ono, ajmo ubacit' neki novi praznik. tak su i dan drzavnosti preselili, jer se sa starim datumom nije dalo skombinirat spajanje kak se da s ovom novom kobinacijom, hebate, ak si mudar, skucas si prakticki 2 tjedna off taman na pocetku ljetne sezone.
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti Postano: 08 lis 2014 14:43 |
|
|
|
"Sad kad je šupčad prodala sve banke strancima pa nam monetarnu politiku kroje drugi, kad su telekomunikacije i energetski sustav prodali strancima, sad kad smo ušli u EU u kojoj plešeš kako drugi svira, sad kad su zatrli domaću proizvodnju hrane pa mlijeko dolazi iz Poljske, sad kad kontinentalac ne zna kako izgleda more a živi u zemlji koja ima more... sad kad nas stručno usavršavate za 1 600 kuna... kad se sravnala sva industrijska proizvodnja... kad ste dug nabili 50 mlrd. eura... kad se po kontejnerima prebire... kad ste sebe i dječicu svoju skrasili za 500 godina... ... meni ONI čestitaju dan neovisnosti!? Otkad, otkad milu vam majku političarsku jebem, otkad se to zove NEOVISNOST!?!? Jebem vam sve u rodu... ono izdajničko sjeme u jajima vaših predaka iz kojeg je nastao sav vaš rod, njega vam jebem! ... a mojoj domovini Hrvatskoj... imala si ti puno govana u svojoj povijesti, ovakvih ne... no neboj se... ima nas puno više koji te istinski volimo. Živla ti meni! Tlak uredan... 800/740..."
Bloger Krule
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti Postano: 08 lis 2014 15:47 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti Postano: 08 lis 2014 16:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
sad si ga pretjerao, ti se juge ni nesječaš, ovo je trebala biti politička karikatura jebala te brena, ilić i jugoslavija
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti Postano: 08 lis 2014 16:30 |
|
|
Max_ZG je napisao: sad si ga pretjerao, ti se juge ni nesječaš, ovo je trebala biti politička karikatura jebala te brena, ilić i jugoslavija Ne mogu je se sjecat jer se nisam ni rodio, jbg rodio sam se u krivo vrijeme i mogu rec da mi je zao da je tako. Ako nekom smeta nek obriše, sasa je stavio zastavu i ovo je bio odgovor na to. A brenu, ilića i jugoslaviju volim i imam pravo na to, a ovo mi je mozda i najdraza pjesma jer govori o ljepoti našeg balkanskog prostora. Kao i o necem sta je danas zaboravljeno i cega vise nema, prijateljstvo i jedinstvo  Ako je neko to razumio na drugi nacin i smeta mu to ili ekavica, savjetujem mu da potrazi pomoc
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti Postano: 08 lis 2014 16:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
E moj Dentexu dirnuo si u neke stare rane ....
A još više nas boli što poslije svega ovoga što je bilo i što smo prošli mladima je to samo dobar vic .
Ispada da gdje smo bili ,,, nigdje. Što smo radili ,,, ništa. E to nas najviše boli !!!!
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti Postano: 08 lis 2014 17:03 |
|
|
spavle je napisao: E moj Dentexu dirnuo si u neke stare rane ....
A još više nas boli što poslije svega ovoga što je bilo i što smo prošli mladima je to samo dobar vic .
Ispada da gdje smo bili ,,, nigdje. Što smo radili ,,, ništa. E to nas najviše boli !!!! A niste nikad razmisljali da mozda mi mladi imamo bollji i objektivniji pogled na sve to? Jer upravo tak nekak nažalost i ispada, da, nigdje i ništa. Svi koji su se borili, borili su se za jedan veliki lijepi krasni kurac. Iskreno mene zaboli ista ta stvar na kojem jeziku cu pisat i govorit, ko će mi bit predsjednik a ko premijer, zaboli me za granice i ustave, zaboli me isto tak koja nacionalnost ce mi pisat u domovnici. Ono sta me zanima je sta cu danas i sutra jest, sta cu i gdje radit, sa kim cu se druzit, u kakvim uvjetima cu zivjet. Nisu to malo vaznije stvari nego jel cu govorit bElo ili bIJElo? Meni je dobro, vama je dobro i ne fali vam ništa, nažalost u ovom našem kurcu od države nije dobro svima ko nama koji bacamo po 100e na paru. Znam par slucajeva kojima je jako tesko, nemaju grijanja i nekad nemaju sta za jest, a neki od njih su mi jako bliski. Na cemu da oni budu zahvalni doktoru Franji? Evo ja cu mu se zahvalit u njihovo ime, hvala doktore sta si sjebo Jugu di nista nije falilo osim centralizma i jezika i doveo svoju stranku na celo nove drzave koja nas je krala 20 godina, koja je na kraju opet uredjena centralisticki samo vise nije beograd u igri nego zagreb + sve sta kaze gore krule.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti Postano: 08 lis 2014 17:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Mislim da je vrijeme da zaključamo ovu temu, no to ću prepustiti onome tko ju je i otvorio.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 14 svi 2026 18:50. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 18:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |