ne znam koliko ljudi poznajete s koronom, moje lično iskustvo je ovo
frendica bila u višednevnom svakodnevnom doticaju s zaraženom, unutar zidova po više min, poslana na testiranje, negativna
3 poznanika imaju koronu sad, jedan od prije 2 god nepušač, debel
2 frenda pušača cigareta isto doma, nemaju simptoma, mršavi.
ja sad čekam rezultate testiranja dvije osobe, jednoj ništa strašno, 37.6, rekreativni pušač, druga bila neki dan preko 39, debel i nepušač. oba preko 80 god. ako su te osobe pozitivne onda sam i ja jer mi stari jučer dobio 37.5 a on je star. nepušač. svi 3 imaju oko 80 god. staroj ništa (umjerena težina, pušač) kao ni meni - 94kg nepušač, meni je temp 36.6, malo se osjećam čudno i počne mi se spavat u 6 navečer, ali da, zadnja 2 dana se dižem rano, prekjučer u 4 jbg
niš drugo nemam. I malo čudan osjećaj pri dubokom disanju, ali ništa šta mogu definirat. EDIT: i sad vidim da već dva dana imam lagano bol lijeva strana ispod prsnog kosa, onog najdonjeg dijela, iza prema leđima, i ovaj s 37.6 se žali na bolove u kod lopatice.
kontakt sam imao u nedjelju, kao i oni, i to ono, kako treba, druženje u zatvorenom prostoru 6 sati na metar udaljenosti.
napravit ću update na temu kad saznam rezultate ova 2, pretpostavljam da su pozitivni jer ovaj jedan ne osjeti miris bosiljka pored nosa, ubranom u vrtu.
Znači, ovo je iz prve ruke, šta ja osobno znam iz bližeg kruga ljudi. A vaša iskustva?
Moja iskustva od bliznjih nesto covida, dosta izolacije i puno straha. Simptomi od nicega do blage prehlade. Ovo sto te ponesto ziga ... jbg star si
Ali ljudi jednostavno zaboravljaju da je sad vrijeme kad smo i inace svi smrkavi a i svakog ponesto bolucka. Strah je najveci problem. Kao i ostati normalan u ovom ludilu.