Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 21 sij 2025 20:35. Sada je: 21 sij 2025 20:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: COVID-19
PostPostano: 29 lis 2020 10:23 
Administrator

Hajde pa pucajte sto vam padne na pamet.

Krvna grupa i covid: https://ashpublications.org/bloodadvanc ... L9YDLd77y8

Povratak na vrh

Naslov: Re: COVID-19
PostPostano: 29 lis 2020 12:51 

https://www.logicno.com/politika/sve-o- ... zivot.html

https://www.jutarnji.hr/vijesti/histeri ... ra-2211954

i nevezano ali vezano
https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/ ... i-15006522

"Plenković je u puno boljoj poziciji od Bernardića da u međunarodnim relacijama osigura pomoć koja je nama kao državi potrebna. Sadašnja situacija u međunarodnoj politici obilježena je koronavirusom, koji je izazvan da bi se redefinirao ili uspostavio novi svjetski poredak - komentirao je Gabrić. Upozorio je kako se trenutno utvrđuju odnosi između velikih sila SAD-a, Kine i Rusije a cilj je, smatra, da se Kina zaustavi ili oslabi."

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Zadnja izmjena: Roots; 29 lis 2020 21:15; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2020 12:54 

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologi ... -3-2-2019/

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2020 15:39 

Roots je napisao:
https://www.logicno.com/politika/sve-o- ... zivot.html

https://www.jutarnji.hr/vijesti/histeri ... or1Qn2LjzA

i nevezano ali vezano
https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/ ... i-15006522

"Plenković je u puno boljoj poziciji od Bernardića da u međunarodnim relacijama osigura pomoć koja je nama kao državi potrebna. Sadašnja situacija u međunarodnoj politici obilježena je koronavirusom, koji je izazvan da bi se redefinirao ili uspostavio novi svjetski poredak - komentirao je Gabrić. Upozorio je kako se trenutno utvrđuju odnosi između velikih sila SAD-a, Kine i Rusije a cilj je, smatra, da se Kina zaustavi ili oslabi."

Nepotpuni su ti linkovi ;) vjerojatno c/p s nekog drugog foruma

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2020 21:13 

Ma jok, kopirao svoj post sa druge teme koju sam obrisao.
Evo sređeno :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2020 23:15 

pa dobro, svakoj kompaniji u SAD-u pogotovo je profit na prvom mjestu. Ne vidim ništa čudno tu. Isto je dobro poznato, da je lobiranje jako u SADu. Ameri su korupciju ozakonili, i zove se lobiranje, što je tamo sasvim normalna stvar. Lobirati u senatu i lobirati u kongresu. isto normalna pojava. Uvijek se govorilo da je farmaceutski lobi izrazito utjecajan. Dakle, puno love slijeva se u novčanike njiohvih političara a dosta i kod naših.

Isto tako, svi mediji u americi su u globalu u rukama 5 ljudi. Teško im se je dogovorit za malo više izvještavati na određenu temu :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lis 2020 00:23 

buje3000 je napisao:
pa dobro, svakoj kompaniji u SAD-u pogotovo je profit na prvom mjestu. Ne vidim ništa čudno tu. Isto je dobro poznato, da je lobiranje jako u SADu. Ameri su korupciju ozakonili, i zove se lobiranje, što je tamo sasvim normalna stvar. Lobirati u senatu i lobirati u kongresu. isto normalna pojava. Uvijek se govorilo da je farmaceutski lobi izrazito utjecajan. Dakle, puno love slijeva se u novčanike njiohvih političara a dosta i kod naših.

Isto tako, svi mediji u americi su u globalu u rukama 5 ljudi. Teško im se je dogovorit za malo više izvještavati na određenu temu :lol:

A o medijima ne treba ni trošiti riječi. "precjednik" ih je fino oprao. Od početka korone do danas nije bilo emisije koja bi bar malo ispitala što je a što nije. Kao da se radi o svetoj kravi pa se o tome ne smije pričati.
Ima dovoljno doktora i znanstvenika koji su rekli što misle o ovome no pošto nije bilo na Tv-u kao što je recimo sestra od luke modrića na Tv-u, kao da se nije desilo.
A faktograf je "ministarstvo istine" gdje novinarka sa završenim novinarstvom i alumna of the balkan fellowship for the journalistic excellence demantira doktore i znanstvenike je kao i moto hdz-a "vjerodostojno".

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lis 2020 00:31 

buje3000 je napisao:

Američka politika je zapravo kako bi rekao gazda iz bitangi "product placement"

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lis 2020 13:34 

ne znam koliko ljudi poznajete s koronom, moje lično iskustvo je ovo

frendica bila u višednevnom svakodnevnom doticaju s zaraženom, unutar zidova po više min, poslana na testiranje, negativna
3 poznanika imaju koronu sad, jedan od prije 2 god nepušač, debel
2 frenda pušača cigareta isto doma, nemaju simptoma, mršavi.

ja sad čekam rezultate testiranja dvije osobe, jednoj ništa strašno, 37.6, rekreativni pušač, druga bila neki dan preko 39, debel i nepušač. oba preko 80 god. ako su te osobe pozitivne onda sam i ja jer mi stari jučer dobio 37.5 a on je star. nepušač. svi 3 imaju oko 80 god. staroj ništa (umjerena težina, pušač) kao ni meni - 94kg nepušač, meni je temp 36.6, malo se osjećam čudno i počne mi se spavat u 6 navečer, ali da, zadnja 2 dana se dižem rano, prekjučer u 4 jbg :zu: niš drugo nemam. I malo čudan osjećaj pri dubokom disanju, ali ništa šta mogu definirat. EDIT: i sad vidim da već dva dana imam lagano bol lijeva strana ispod prsnog kosa, onog najdonjeg dijela, iza prema leđima, i ovaj s 37.6 se žali na bolove u kod lopatice.
kontakt sam imao u nedjelju, kao i oni, i to ono, kako treba, druženje u zatvorenom prostoru 6 sati na metar udaljenosti.

napravit ću update na temu kad saznam rezultate ova 2, pretpostavljam da su pozitivni jer ovaj jedan ne osjeti miris bosiljka pored nosa, ubranom u vrtu.

Znači, ovo je iz prve ruke, šta ja osobno znam iz bližeg kruga ljudi. A vaša iskustva?

Zadnja izmjena: buje3000; 30 lis 2020 13:53; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lis 2020 13:49 

Roots je napisao:
Kao da se radi o svetoj kravi pa se o tome ne smije pričati.

pa radi se o svetoj kravi. svetoj kravi zarade za novine, portale pogotovo i tv kuće

ovako, portali. zaradjuju od reklama 2 - 5 američkih centi po pogledu jedne stranice. ako pogleda još 1 vezani članak, od svakog korisnika duplo toliko. to je zarada na 1 otvorenom linku.

skužili ste na faceu koliko se sad reklamira jutarnji list. iskače iz paštete. nisam preplaćen na njih, sve vijesti i sve što znam dobijem samo od njihovih reklama. recimo da fejs naplaćuje 5 dolara za 1000 objava u feedu, očito im računica štima. ove brojke su na temelju mojeg proučavanja facebook oglasa od prije 6 mjeseci za našu državu, ne bubam napamet.

Cijene po pogledima su kombinacija googleovog ad sensea, 2 centa po pogledu za blogove, do recimo cijene premium oglašivačkih sajtova tipa Mediavine, koji daje 4 centa ali ako imaš na svom sajtu minimalno 30000 pogleda mjesečno, više pogleda veća cijena.

korona kriza drži ljude zaljepljene i za tv, mnogi su doma više nego inače te više gledaju TV. Ameri imaju dosta reklama, više nego mi.

Zlatna koka ova pandemija, naravno da nitko neće istraživati kontra niti pisati išta kontra mainstreama. Dobili bi otkaz momentalno. Do not shit where you eat :lol:

Povratak na vrh

[ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: