Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 lis 2024 21:48. Sada je: 07 lis 2024 21:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 93 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cijepljenje djece
PostPostano: 24 srp 2015 14:55 

Jbg, ja sam u međuvremenu odselio iz Hr, a frendica je ostala tamo. No ako uhvatim vremena da se Skype-am sa njom, prenesti ću vam tu na forum koje točno pretrage je radila na malom, i šta su točno sve našli.
Što se tiče aluminija, da, čitao sam i sam da se on bez posljedica izbacuje iz organizma van prirodnim putem, no isto tako, sad cjepidlačim i ispada da se hvatam za slamku, premda mi to nije namjera jer bih volio da nije istina, tko zna što je sve u tim koktelima cjepiva, i tko osim proizvođača zna kako aluminij reagira u kontaktu sa drugim tvarim iz cjepiva i da li se upravo zbog toga nemože ni izbaciti iz organizma sve dok se i sve ostale supstance koje su unešene cjepljenjem ne izbace prirodnim putem van.
Meni je zamračilo u glavi kad mi je rekla šta su pronašli, tako da sam pol razgovora proveo u drhtavici na rubu živčanog sloma, došlo mi je da doslovno uzmem utoku i prosviram glavu onoj sestri što mi je cjepila dijete, premda znam da je ona tu najmanje kriva.

Nakon toga sam se bacio malo u čitanje po raznoraznim forumima i portalima, i premda sam uzeo u obzir da ljudi često pretjeruju, ipak je jednostavno prevelik broj djece sa gotovo potpuno istim simptomima nakon cjepljenja, što mi jednostavno govori da tu definitivno nečega ima i da je nemoguće da je to baš tolika slučajnost. Jer jednostavno nemogu vjerovati da dijete može toliko nazadovati da jedan dan ima lijep i bistar pogled, pun znatiželje i razumjevanja, a drugi dan se probudi i kao da joj je duh otplutao negdje a tijelo ostalo tu. Nezainteresirana za išta, nema komunikacije, ne odaziva se gotovo nikako na ime, ne želi se igrati sa nama, ne govori više ni mama ni tata ni ništa, samo mrmlja nešto bezveze tipa mmmm, bbbbbb, nnnnn i tako dalje. Ja sam svoju odveo kod pedijatra, i pedijatar kaže da je sve u redu, da reagira na podražaje, ovo- ono, ali ja vidim na vlastite oči da to nije to. Zadnjih mjesec-dva se počela vraćat u normalnu, pokazuje prstom kad nešto želi, dođe da se mazi, uhvati me za ruku i vuče za sobom kad se želi igrati itd itd, no još ne govori ni mama ni tata niti išta smisleno, a obzirom da je sad već 2 godine i 4 mjeseca, trebala bi barem nešto osnovno reći, ako ništa drugo onda barem to što je govorila sa godinu i 3-4 mjeseca.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 srp 2015 20:54 
Moderator

A da ti djete daš za svaki slušaj pregledati specijalistu, a ne samo pedijatrici. U toj dobi trebala bi brbljat ko navijena.
U najboljoj namjeri pišem ovo nemoj me krivo shvatiti.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 25 srp 2015 00:27 
Moderator

Potpisujem maxovu ideju..

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2015 04:30 

A to planiram ovih dana. No opet, čitam, pun kufer djece se ponašalo poput nje, i samo odjednom probrbljalo naveliko i to kad su bili gotovo 3 godine starosti. Pustit ću još cca mjesec dana, i vidjet jel se išta mijenja, ako ne, idemo u obilazak svega mogućeg.
Druga stvar, razmišljam, ona je promjenila sredinu, otkinuli smo ju iz vrtića taman kad se privikla da je svaki dan u društvu druge djece, ovdje je telka upaljena cijeli dan, ali sve je na engleskom, kad god izađemo van, svi oko nje pričaju na engleskom, a kad smo doma, pričamo hrvatski. Može bit da ju i to zbunjuje pa da nezna šta da kaže jer kuži razliku u govoru.
Lud sam već od svega, krenem razmišljat o tome svemu i samo počnem živčaniti.
Pustit ću još do kraja idućeg mjeseca, to će onda biti 2 godine i 5 mjeseci, ako do tada ne počne barem nešto nabadati, ići ćemo specijalistu.
Ono što me najviše zbunjuje, razumije kad joj kažeš "ne", razumije i kad joj kažeš "dođi" i dosta toga vidim da kuži. Ali kad joj kažeš "ajde reci mama" ili "ajde reci tata", prvo gleda u nas, i onda se pukne smijat i trčat po stanu. Kao da iz inata neće da kaže...
Neznam više ništa, što vrijeme dalje ide, to sam samo zbunjeniji.

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2015 07:16 
Moderator

Meni se čini da to nema nikakve veze s cjepljenjem i da će ipak biti promjena okoline, i da je djete vjerojatno zbunjeno, no nikad nije na odmet potražiti mišljenje stručnjaka. Imao sam sličan primjer u familiji, i na kraju dijete progovoti oba jezika bez problema i ne miješa ih uopće.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2015 07:39 
Administrator

Max_ZG je napisao:
Meni se čini da to nema nikakve veze s cjepljenjem i da će ipak biti promjena okoline, i da je djete vjerojatno zbunjeno, no nikad nije na odmet potražiti mišljenje stručnjaka. Imao sam sličan primjer u familiji, i na kraju dijete progovoti oba jezika bez problema i ne miješa ih uopće.

Slazem se.
U toj dobi je jako vazno razgovarati s djetetom i jos vise citati mu knjige, slikovnice, nesto sto ga zanima. Djecja radoznalost je bezgranicna i sigurno ce odjednom poceti postavljati pitanja.
Dijete je zbunjeno promjenom okoline, ali i jako osjeca da su i roditelji zbunjeni istim. I jednostavno ne zna kako bi se ponasala.
Treba samo probuditi djecju radoznalost i lavina ce krenuti.

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2015 13:19 

Razumijem ja da je zbunjena, no njena šutnja se desila dok su još bili u Zg, 2-3 tjedna prije polaska za Kanadu. Sad, jeli moguće da je osjetila emocionalni stres od mame, pa se to samo poklopilo sa trenutkom cijepljenja, ili što se dogodilo, nemam pojma, no eto, po svemu onome što sam pročitao, simptomi isti kao i u masu druge djece, kod nekih malo manje izraženi a kod nekih više.

Znam samo, da se mene pita, tražio bih da omoguće kompletan sastav cjepiva na uvid, te ako roditelj želi, da može uzeti uzorak tog istog cjepiva, platiti labaratorijsku analizu i to je to. Ovako, sve je obavijeno velom tajni.
Neznam koji će im vrag aluminij u cjepivu, nije mi jasno ako aluminij nema nikakvog utjecaja na naš organizam, niti dobrog niti lošeg, čemu ga stavljaju uopće. Čemu ne dopuštaju da se zna točan sastav cjepiva ako je to isto toliko zdravo.
Zašto ne pristanu cjepiti sebe i svoju vlastitu djecu istim cjepivom, javno, da cijeli svijet vidi.

Mislim da medicina već odavno ima razvijene serume protiv svake moguće bolesti koja trenutno postoji, samo da nas namjerno puštaju da se sami patimo i nosimo sa njima. No, to su već teorije zavjere, neki će se smijati, neki neće, ali činjenica je da nije sve tako bajno, i da u tim miksevima i koktelima ima nešto, na što neka djeca uopće ne reagiraju, a druga postanu skoro pa biljke, ili imaju velikih zdravstvenih problema kasnije.

I da, za kraj, ako ništa drugo, barem mi do sada nije bila bolesna u vidu temperature (osim par puta dok su joj zubi rasli), kašljanja i drugih dječjih bolesti. Par puta joj je nos curio, ali bez vrućice i ičega.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 25 srp 2015 14:19 

Samo da ne bude : "Niješta mi nije falilo" :)

Btw,ja jos uvijek cekam cijepivo,mali jos nije dobio spuntu.

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2015 17:58 

Ovak.Mama sam dvije CIJEPLJENE curice koje NISU išle u vrtić već sam bacila diplomu u koš za smeće i ostala doma,a išle su 1 godinu u malu školu.Napominjem i da sam medicinar(VSS).Ako netko neće cijepit svoje dijete nek radi što želi,ali neka onda HZZO u slučaju da se to dijete razboli od bolesti protiv kojih je moglo biti cijepljeno(a toga još nema jer se većina cijepi pa štiti djecu koja se ne ne cijepe)NE PLAĆA LIJEČENJE! Neka roditelji plate iz svog džepa.Btw.otkud tolika briga za dobrobit djece kod generacije "roditelja" kojima djecu od rođenja odgajaju jaslice,vrtić,a u školi na roditeljskom se raspituju da li bi mogli djecu ostaviti u boravku do 20 h?! Djeca su vam neodgojena,nasilna,iskompleksirana i frustrirana,a vi tu da oprostite serete oko cijepljenja. :shake:

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2015 18:05 

I da se pohvalim.Klinke mi se osim redovnih cjepiva cijepe i svim ostalim na tržištu.Hepatitis A,B,krpeljni meningoencefalitis i redovito protiv gripe.Cijepila sam ih i protiv svinjske gripe one lude godine bukvalno moleći na koljenima da mi daju cjepivo.Muž,klinka tada 2 godine,druga tada 7 i ja cijepljeni.Nitko nije imao nuspojava osim najmanje koja je jedan dan imala temperaturu,no ona reagira jako dobro na svako cjepivo i uvijek preboli bolest u blagom obliku.I da,od tada je prošlo 5 godina...

Povratak na vrh

[ 93 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: