Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 lis 2024 23:37. Sada je: 07 lis 2024 23:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 93 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cijepljenje djece
PostPostano: 23 srp 2015 11:07 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Ja ću pitati samo jedno:
Zašto, ukoliko roditelji traže na predočenje, isti nemogu dobiti sastav cjepiva koji se ubrizgava u dijete, pa čak i odraslu osobu.
Nisam naletio na jedan slučaj (uključujući i vlastiti) da je dijete nakon cjepljenja više ni neznam protiv koje bolesti, naglo promjenilo ponašanje.
Imam djevojčicu od 2.5 godine, prije cjepljenja je počela nabadati poneke riječi, tipa tata, mama, baba itd itd. Drugi dan nakon cijepljenja dijete je zašutilo. Prije neki mjesec je ponovo počela brbljati, ali ništa povezano. Nema još uvijek ni tata, ni mama, niti ništa smisleno. Od cijepljenja je prošlo gotovo godinu dana.
Kompletno ponašanje djeteta se promjenilo od cjepljenja, povukla se, postala pomalo nezainteresirana za bilo šta osim onoga čime se trenutno bavi, ponekad se javi kad ju zovemo, ali uglavnom ne šljivi ni mene ni suprugu ni pol posto.

Poznanici se isto dogodilo, samo ona je imala love pa je dala dijete na sve moguće i nemoguće pretrage, na kraju i na magnetnu rezonancu. Na jednom od tih pregleda, neznam sad kojem točno, pronašli su da joj sin ima 100% veću količinu aluminija u mozgu od normalne. Mali je skoro 3 godine i tek prije nekih mjesec dana se počeo vraćati u normalu i komunicirati sa ostalima,ne govori ali barem gestikulira, do tada je uglavnom bio totalno u svom filmu. I to se počeo pomalo vraćati jer je frendica platila privatnu odgajateljicu koja je ujedno i dječji pedagog ili psiholog, nemogu se sad sjetit točno, ali znam da nije obična cura.

Proizvođači cjepiva su priznali da stavljaju aluminij u svoja cjepiva, bio je čak i članak o tome, ne jedan nego više njih. Tvrdili su da je aluminij apsolutno neškodljiv za zdravlje, da se stavlja zbog nekakve veze sa ostalim tvarima u cjepivu, ali da ga organizam sam po sebi odmah izbacuje bez štetnih posljedica.
Pa eto, nek mi netko objasni, odakle djetetu, i to ne jednom nego masi njih, ta promjena u ponašanju nakon cjepljenja, i odakle im tolika koncentracija aluminija u mozgu.

E kolega kolega, moram reći da mi je žao zbog situacije koja te spopala.... No ako pogledamo oko sebe, i možda prihvatimo da nas špricaju( ne govorim sad da ili ne nego zbog teksta koji slijedi) i da nas prskaju metalima, aluminijem i sličnim, a svi znamo da se to najlakše lovi za djecu, još su mala, nerazvijeni su i samo čekaju da pokupe nekaj..... I eto, aluminija kažeš više nego što je dozvoljeno....... Negdje sam čuo, da je magnezij za izbacivanje takvih nekakvih metala dušu dao, probaj, nemaš što za izgubiti.
Mene samo zanima gdje su nestale(i nastale, prije koliko mjesec dva su vrištali naslovi na portalima, ospice ospice, cijepite) epidemije ospica u hrvatskoj? I gdje su službeni podaci ? a ne ovi sa jutarnjeg koji prenose vijest sa večernjeg :rotfl: , mislim da ih nema, jer to se sve radi tako sluzbeno, da svi peru ruke od svega, ali kad se naručivalo cijepivo i kad se dogovaralo trovanje onda su se trljale rukice i pinka išla na račun... Ako nitko ne želi preuzeti odgvornost, nitko ne želi prezentirati neki valjani dokaz da se obolilo toliko i toliko, a toliko nije, sastav cijepiva, nuspojave naspram koristi od cijepiva, ništa ja od toga nisam čuo, osim rekla je suseda da je njoj strina u centru radi pa treba cijepiti, i medijsko nabrijavanje cijepite cijepite niste hrvati ako ne cijepite, niste normalni ako ne cijepite, pa ismijavanja svakoga tko ne želi cijepiti svoje dijete, je u najmanju ruku prozirno, jer samo zbog toga, i ničega drugog ne bi cijepio dijete, ako ću ga imati, jer ako se amer nečemu ruga, onda znaš koliko je sati....
Edit: bilo je već na stranici prije napisano, pored potpisa bilo kakvog vezanog uz cijepljenje, samo PP, pod prisilom, sad koga, ima ih dosta koji te sile i tjeraju nepostojećim zakonima da cijepiš dijete, riješiš probleme samo tako, na svakom sudu pada bilo što potpisano, jer nisi svojom voljom to napravio... Bar bi tako trebalo biti, u nekim normalnim državama...

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 23 srp 2015 11:47 
Moderator

Sto se ospica tice.. u zagrebu je zabiljezeno 573 slucaja u 2 i 3 mjesecu ove godine. Provjerena informacija ureda za zdravstvo G.Z.-a

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 23 srp 2015 11:56 

sasha19_81 je napisao:
Sto se ospica tice.. u zagrebu je zabiljezeno 573 slucaja u 2 i 3 mjesecu ove godine. Provjerena informacija ureda za zdravstvo G.Z.-a

Ima li kakvog linka ili dokument sa kojim bi to potvrdio? Jer za to znam i ja, ali službeno se nitko nije oglasio, bar mislim.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 23 srp 2015 12:30 
Moderator

Zasto bi se netko sluzbeno oglasio? Ako nekog interesira stranice grada zagreba, naci broj ureda za zdravstvo i nazvat za apsolutno bilokakvu informaciju vezano za zdravstvo u zagrebu a i u drzavi.

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 23 srp 2015 12:36 

sasha19_81 je napisao:
Zasto bi se netko sluzbeno oglasio? Ako nekog interesira stranice grada zagreba, naci broj ureda za zdravstvo i nazvat za apsolutno bilokakvu informaciju vezano za zdravstvo u zagrebu a i u drzavi.

Citat:
Epidemija zarazne bolesti je porast oboljenja od zarazne bolesti neuobičajen po broju slučajeva, vremenu, mjestu i zahvaćenom stanovništvu, te neuobičajeno povećanje broja oboljenja s komplikacijama ili smrtnim ishodom, kao i pojava dvaju ili više međusobno povezanih oboljenja od zarazne bolesti, koja se nikada ili više godina nisu pojavljivala na jednom području te pojava većeg broja oboljenja čiji je uzročnik nepoznat, a prati ih febrilno stanje.

Proglašenje pojave epidemije zarazne bolesti (navedene u Zakonu):
Pojavu epidemije i određivanje zaraženog odnosno ugroženo područja proglašava ministar zdravstva na traženje organizacije zdravstva i mišljenja Zavoda za zaštitu zdravlja Republike Hrvatske.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 srp 2015 12:45 

@ Kinta

Postoji nesto u epidemiologiji sto se zove kolektivna imunost. Ona je direktno proporcionalna procijepljenosti poplacije. Upravo je to vrsta imuniteta koja stiti tek rodjenu djecu. Ta ista djeca su premala za cijepljenje, a s druge strane izrazito podlozna teskim i cesto fatalnim komplikacijama odredjenih bolesti koje generalna populacija omalovazava.
Tko je kriv ako zbog smanjene kolektivne imunosti umre necije tek rodjeno dijete?
Ono sto je u isto vrijeme i dobro i lose je to, sto po prirodi ta krivulja nije linearna, vec eksponencijalna. U prijevodu, postoji dosta siroka tampon zona. Do jednog trenutka takvi slucajevi su u tragovima. Vec sutra imas epidemiju malih invalida i mrtvaca.

Ne postoji idealan sustav, samo los i bolji. U ovom slucaju puno bolji. Ja se samo nadam da se necemo proci kriticnu tocku i gomili mentanih internetskih masturbanata lesevima dokazivati zasto je struka ta koja bi trebala o necemu odlucivati.

Raja na internetu koja pojma nema i imunologiji, epidemiologiji i infektologiji utjece na javno mijenje, a nema apsolutno nikakvu odgovornost. Najlakse je sjesti za interneta i tudjim k**cem po koprivi mlatiti.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 23 srp 2015 12:48 
Moderator

Roots, ponovo.. ne shvacam sta si sa tim vitatom zelio reci.. 500 oboljelih nije epidemija.. 5000 ili 50000 je.
Da sluzi za zabrinut se to da, ali nije epidemija

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 23 srp 2015 12:53 

sasha19_81 je napisao:
Roots, ponovo.. ne shvacam sta si sa tim vitatom zelio reci.. 500 oboljelih nije epidemija.. 5000 ili 50000 je.
Da sluzi za zabrinut se to da, ali nije epidemija

http://www.jutarnji.hr/u-hrvatskoj-vlad ... -/1284884/
To su ovi kaj lupaju tuđim ku'cem ;)
http://www.jutarnji.hr/ispisivat-ce-iz- ... a/1333092/
I tak, mislim da si shvatio što sam želio reći ...

Povratak na vrh

PostPostano: 23 srp 2015 13:37 

Ja generalno podržavam cijepljenje, ali ne podržavam 3u1, 5u1 i ostala koktel sranja prepuna konzervansa, žive i aluminija sa rokom trajanja od nekoliko desetljeća.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 srp 2015 12:11 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Ja ću pitati samo jedno:
Zašto, ukoliko roditelji traže na predočenje, isti nemogu dobiti sastav cjepiva koji se ubrizgava u dijete, pa čak i odraslu osobu.
Nisam naletio na jedan slučaj (uključujući i vlastiti) da je dijete nakon cjepljenja više ni neznam protiv koje bolesti, naglo promjenilo ponašanje.
Imam djevojčicu od 2.5 godine, prije cjepljenja je počela nabadati poneke riječi, tipa tata, mama, baba itd itd. Drugi dan nakon cijepljenja dijete je zašutilo. Prije neki mjesec je ponovo počela brbljati, ali ništa povezano. Nema još uvijek ni tata, ni mama, niti ništa smisleno. Od cijepljenja je prošlo gotovo godinu dana.
Kompletno ponašanje djeteta se promjenilo od cjepljenja, povukla se, postala pomalo nezainteresirana za bilo šta osim onoga čime se trenutno bavi, ponekad se javi kad ju zovemo, ali uglavnom ne šljivi ni mene ni suprugu ni pol posto.

Poznanici se isto dogodilo, samo ona je imala love pa je dala dijete na sve moguće i nemoguće pretrage, na kraju i na magnetnu rezonancu. Na jednom od tih pregleda, neznam sad kojem točno, pronašli su da joj sin ima 100% veću količinu aluminija u mozgu od normalne. Mali je skoro 3 godine i tek prije nekih mjesec dana se počeo vraćati u normalu i komunicirati sa ostalima,ne govori ali barem gestikulira, do tada je uglavnom bio totalno u svom filmu. I to se počeo pomalo vraćati jer je frendica platila privatnu odgajateljicu koja je ujedno i dječji pedagog ili psiholog, nemogu se sad sjetit točno, ali znam da nije obična cura.

Proizvođači cjepiva su priznali da stavljaju aluminij u svoja cjepiva, bio je čak i članak o tome, ne jedan nego više njih. Tvrdili su da je aluminij apsolutno neškodljiv za zdravlje, da se stavlja zbog nekakve veze sa ostalim tvarima u cjepivu, ali da ga organizam sam po sebi odmah izbacuje bez štetnih posljedica.
Pa eto, nek mi netko objasni, odakle djetetu, i to ne jednom nego masi njih, ta promjena u ponašanju nakon cjepljenja, i odakle im tolika koncentracija aluminija u mozgu.

Ne sumnjam da im je netko tako rekao, ali me u cijeloj priči zanima kako su izmjerili koncentraciju aluminija u mozgu djeteta. Nekako sumnjam s obzirom na simptome da su djetetu radili toga radili biopsiju mozga pa određivali na tkivu, a što je jedino točno. Aluminij u serumu čini oko 0,5% ukupnog aluminija u organizmu, većina je u kostima, mišićima i plućima, a u mozgu oko 1%. Tako da se po aluminiju iz krvi baš ne može ekstrapolirati koncentracija u mozgu.
Pada mi na pamet nekad popularna "metoda kojom se pregledaju ruski atronauti" kojom su izvlačili pare spajajući ljude na elektrode, pa je PC izbacivao hrpe šarenih tablica i grafova o svemu i svačemu...
Aluminij svakodnevno unosimo hranom, vodom, lijekovima, stvarima iz okoline... Nisam nikad posebno analizirao ali bi trebalo staviti u korelaciju količinu aluminija u vakcini u odnosu na ukupnu kolilčinu aluminija u tijelu, prosječnu količinu dnevno unesenog aluminija i mogućnost eliminacije preko bubrega.
Taokđer brzim pregledom literature, slučajevi akutnog trovanja aluminijem su vezani uglavnom uz osobe sa terminalno bolesnim bubrezima te trovanja insekticidima. Neurološki simptomi su većinom povezani sa kroničnim i dugotrajnim problemima vezanim s metabolizmom aluminija.
A cijepljenja su akutni događaji.
I samo nabadanje iglom je šok za dijete.
Tako da cijela priča sa aluminijem u vakcinama nije jednoznačna i jednostavna...

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

[ 93 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: