Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vamo v8
 Post Postano: 12 stu 2014 23:35 

Siegeli 100w zo dvije vtc5 baterije...što je tu tako jako opasno. Imate review totalnog american rednecka http://www.youtube.com/watch?v=fEH2RDJiICE za upravo Vamo 35W...i zaključak je na kraju...subohm build na maloj Watt-aži je ok.... odnosno nije potrebna mehanika i da ta ista mehanika izvlaći 100% iz baterije. Normalna stvar...ne vjerujem svemu što vidim. Ali kako stvari idu...izgleda da mech modovi postaju (ako već nisu) stvar prošlosti. Elektronika je uz dobre baterije...puno sigurnija (ne sigurna) opcija.

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 stu 2014 23:50 
Administrator

MisoKovacn00bie je napisao:
Ali kako stvari idu...izgleda da mech modovi postaju (ako već nisu) stvar prošlosti.

Evo ga opet :joj:

Mehanicki mod NIJE za subohm.
Jedina svrha mehanickog moda je da RADI. Da padne na pod i slomi plocicu ali da RADI i dalje.
Da padne u blato obrises ga rukavom i da RADI i dalje.
Da zveknes :cobra: po glavurdi kad laje previse ali mehanicki mod ce RADIT i dalje.

Mehanicki mod je napravljen da RADI u svim uvjetima i nakon svih nepredvidjenih situacija. I to je osnovna razlika i prednost pred elektronickim modom koji to ne moze.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 stu 2014 23:57 

Tu se slažem...nemam mehanički mod i vjerovatno ga neću niti imati. Vamo V5 mi je toliko puta pao...iskrivo se...pucali drip tipovi...na taifunu GT mi je komora poskočila i poplavio se tank a bateriji se + kontakt udubio...da ne nabrajam...ali eto radi. Svaka čast mehanici i trajnosti te jednostavnosti...ali nažalost i sa dobrom baterijom fali sigurnosti. O subohm-u na mehanici ne treba niti trošiti rijeći...

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 stu 2014 23:59 

Onda je malo glupo komentirati meh mod ako ga nemas... A meni recimo sasvim ok radi grijac na 0.4 i 2.4 na mehanici...

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 stu 2014 00:05 

Slazem se sa Kintom. Ja radim na poslu pod uvjetima sa temp od otprilike 10+ stupnjeva pa do 20-25+, puno vlage u zraku ,prasine itd itd. I moj Elektronski SID je poceo malo malo pa zaj** , el nece ,em moram vadit bateriju i brisat,preladan je pa tesko zagrije grijac(bar ja mislim da je tako) itd, al sad kako koristim Nemesisa, bez ikakvog problema od prvog dana na poslu, radi ko i doma.

• Worth: 1048€ (322€ with sales)
  • Games owned: 128
  • Games not played: 23 (18%)
  • Hours on record: 924.4h

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 stu 2014 00:16 

Pogrešno ste shvatili moj komentar...ja nemam mech jer ipak želim neku sigurnosni back up...npr. nakon 10 sec. se gasi...kod velike topline također...ne kao ovaj usrani Vamo 35...lol..TOO HOT. Ovdje je prića o sigurnosti i subohm-u pa je spomenuta mehanika..htio sam u par navrata uzeti mech mod ali sam na kraju ipak odustao. Ali kad je u pitanju sigurnost i mogučnosti...elektronika preuzima vodstvo...polako ali sigurno. Ali da mi posao ili uvjeti ili nešto treće zahtjeva mehaniku...bez razmišljanja bi si je uzeo...zviznuo VTC5 ili neke u tom rangu...grijać na 1.2 Ohm-a...jer na kraju nije bitno kako i s čim...bitno je da se ne puše cigarete.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 stu 2014 16:33 
Administrator

MisoKovacn00bie je napisao:
Pogrešno ste shvatili moj komentar...ja nemam mech jer ipak želim neku sigurnosni back up...npr. nakon 10 sec. se gasi...kod velike topline također...ne kao ovaj usrani Vamo 35...lol..TOO HOT. Ovdje je prića o sigurnosti i subohm-u pa je spomenuta mehanika..htio sam u par navrata uzeti mech mod ali sam na kraju ipak odustao. Ali kad je u pitanju sigurnost i mogučnosti...elektronika preuzima vodstvo...polako ali sigurno. Ali da mi posao ili uvjeti ili nešto treće zahtjeva mehaniku...bez razmišljanja bi si je uzeo...zviznuo VTC5 ili neke u tom rangu...grijać na 1.2 Ohm-a...jer na kraju nije bitno kako i s čim...bitno je da se ne puše cigarete.

Onda uzmes mehanicki mod i u njega gurnes protected bateriju koja s lakocom gura 1,2 Ω grijac.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 stu 2014 19:46 

lol...da se vratimo na početak...ne kupujte Vamo 35 ili 25...velika šansa da neće raditi kako treba. Vamo 35 poslan danas poštom nazad na Fasttech...vračaj pare...ili kako bi kinezi rekli: 給我錢. :hi:

Povratak na vrh 

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club