Max_ZG je napisao:
Niti jedno niti drugo, sredit ćemo sutra, nema problema.
Donest ću ti i dva grijača ručno napravljena a ne ovo smeće koje kupiš .
Bez panike.
Da je baš prekidač crko, ne vjerujem, vrlo malo vjerojatno, no i to nije pronlem jer garancija postoji.
Najvjerojatnije nema kontakta između grijača i centralnog pina.
Napuni samo dobro obje baterije do sutra.
Gle, Max, svaka Ti je zlatna! Hvala Ti!
Iako ideja da je greška u nečemu kaj ne radi na jednom uređaju, a radi na drugom uređaju naizgled vrijeđa osjećaj za zdravu logiku, a još maločas sam sa "starim" grijačem, koji nije radio na DM-u, veselo pario na Vamu, dopustio sam i Maxovu pretpostavku da kontakti na DM-u i Vamu nisu u dlaku identični pa sam, ne budi lijen, jednostavno promijenio grijač po načelu "smeće se smećem izbija" - i viđu vraga: DM opet radi!
Ostaje mi zahvaliti Maxu na brzok dijagnozi, ispričati se tvorcu DM-a zbog objede da mu uređaj ne vrijedi i da je možda precijenjeno smeće te nevojko zaključiti da sam ja kreten, ako i ne zbog drugoga, zasugurno stoga jer kupujem smeće od grijača. Kako ne znam sam namatati grijače, stoji i zaključak da DM nije za mene, barem u ovom trenutku. Odnosno, trebao bih pod hitno naučit motat grijače za Protank 2.
Joooj kak je sve to komplicirano s e-pljuganjem: Bože, daj dobru, staru, klasičnu cigaretu i kresivio i Amen!!!