Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 lis 2024 21:56. Sada je: 07 lis 2024 21:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Devil's Marble EVO slike s opisom
PostPostano: 07 ožu 2012 15:54 
Administrator

Corto_1973 je napisao:
Prijedlog za slijedeću verziju - nek navoj za atty bude također tokaren... ne bi smjelo previše utjecati na cijenu...

7 X 0,5 :joj: Da je bar vanjski navoj ko na 901 ... di cu nac takvu motkicu :joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 08 ožu 2012 01:56 
Moderator

Karo je napisao:
...Corto misli na navoj za atty,da ne bude kineski vec da ga tokar napravi.I ja sam "ZA" s obzirom da onaj moj eGo navoj sa oznakom Heaven Giftsa je cisto sra..e.Pre neki dan (neznam zasto,neznam kako,neznam zbog cega) sredisnji "plus" kontakt propao kroz gumicu koja se nalazi izmedju njega i samog minusa-navoja :evil:
E sad zamisli na koji nacin sam ja uspeo da umetnem novu jacu i deblju gumicu a da pritom ne rastavim nisto...?? :joj:

Hehehe.. i ja sam imao isto takvo sranje sa dva eGo adaptera i uspio nekako iz oba složiti jedan koji je sad bolji nego ta dva što su bila.
Imaš unutra dvije gumice (od silikona pretpostavljam) od kojih je gornja tanja, manja i samim tim slabija, dok je donja malo jaca. Izbacio sam te gornje gumice i iskombinirao ove dvije jace tako da je adapter ponovo u funkciji.
Dobra stvar kod tih adaptera je što su ti unutrašnji kontakti na navoj i lako se može rastaviti, te opet sastaviti. A isto tako odrediti koliko treba zategnuti taj središnji kontakt.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 ožu 2012 11:20 

Sve me više podsjećate na Chromexa... samo kukate...
Meni se adapter za ego-t bez problema našarafa, pitanje je bilo samo zbog izgleda a i dugotrajnosti. Smatram da je veća hebada kad rikne konektor pa ga moraš vaditi i upresavati drugi - a moguće i smrdati, nego kad je navoj istokaren...

Povratak na vrh

PostPostano: 08 ožu 2012 11:57 

D@DO je napisao:
Karo je napisao:
...Corto misli na navoj za atty,da ne bude kineski vec da ga tokar napravi.I ja sam "ZA" s obzirom da onaj moj eGo navoj sa oznakom Heaven Giftsa je cisto sra..e.Pre neki dan (neznam zasto,neznam kako,neznam zbog cega) sredisnji "plus" kontakt propao kroz gumicu koja se nalazi izmedju njega i samog minusa-navoja :evil:
E sad zamisli na koji nacin sam ja uspeo da umetnem novu jacu i deblju gumicu a da pritom ne rastavim nisto...?? :joj:

Hehehe.. i ja sam imao isto takvo sranje sa dva eGo adaptera i uspio nekako iz oba složiti jedan koji je sad bolji nego ta dva što su bila.
Imaš unutra dvije gumice (od silikona pretpostavljam) od kojih je gornja tanja, manja i samim tim slabija, dok je donja malo jaca. Izbacio sam te gornje gumice i iskombinirao ove dvije jace tako da je adapter ponovo u funkciji.
Dobra stvar kod tih adaptera je što su ti unutrašnji kontakti na navoj i lako se može rastaviti, te opet sastaviti. A isto tako odrediti koliko treba zategnuti taj središnji kontakt.

Da ali kod mene nije adapter u pitanju....
Ja jedini imam Devil's Marble sa eGo konektorom decki moji :)
To znaci DA JA JEDINI IMAM takvog Devila
.....a sto to tacno znaci...??.....dali netko zna...??

To znaci DA KARO IMA UNIKAT DEVILA !!!! :ali: :ali: :ali:

LA-LA-LALALALA....TA-NA-NANANANA.....AI-AI-AI-AIIIIII

slikaslikaslika

Povratak na vrh

PostPostano: 08 ožu 2012 12:04 

Karo je napisao:
To znaci DA KARO IMA UNIKAT DEVILA !!!! :ali: :ali: :ali:

LA-LA-LALALALA....TA-NA-NANANANA.....AI-AI-AI-AIIIIII

slikaslikaslika

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 08 ožu 2012 12:09 

Majka, :shock: nemoj ovakve bizarne jos rano ujutro...

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2012 01:05 

Kinta je napisao:
Slike pokazuju kako iz jedanog MOD-a sloziti tri razlicita.
Prikazani su samo osnovni naponi koristenja od 3,7V pa do 6V.
Kombinacijom baterija moguce je postici i 14,8V sto bi ipak bilo malo previse za parenje. Ali s obzirom na ponudu atomizera na trzistu dobro je znati da za Devil's Marble EVO nije nikakav problem 7, 8 ili koliko god treba volti.

Pitanje u vezi baterija: tamo gdje je sugerirano korištenje AA baterija, mogu se koristiti i 14500 baterije? Skoro su iste, 14500 je možda za milimetar viša i za djelić milimetra uža...

A kad kažete AA baterije, tada mislite na baterije od 1,2 V? Našao sam u ladici par AA Ni-MH 1,2 V 2500 mAh HR6 baterija (Sanyo), i par Sanyo eneloop AA R6 HR-3UTG 1,2 V 2000 mAh baterija, oba para sam koristio za fotoaparat; hoće li te baterije biti dobre za DME?

Još jedno pitanje potpunog laika, ne zamjerite: mogu li se te AA baterije puniti u ovom univerzalnom TrustFire TR-001 punjaču u kojem inače punim baterije za parilice (dosad sam koristio 18650, 18350 i 14500 baterije), ili se treba držati njihovih originalnih punjača (imam nekakav Sanyo Ni-MH quick charger)?

Zadnje pitanje: postoji li neki pouzdaniji sajt za nabavu baterija od Deal Extremea (znam za AW, kupovao sam od njega, ali on nema sve veličine)? Ovi u DE-u mi već idu na živce kako su spori i komplicirani...

Hvala na pomoći!

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2012 10:19 
Administrator

davors je napisao:
Pitanje u vezi baterija: tamo gdje je sugerirano korištenje AA baterija, mogu se koristiti i 14500 baterije? Skoro su iste, 14500 je možda za milimetar viša i za djelić milimetra uža...

Fizicki se moze staviti i sto se tice moda nema problema, ali u tom slucaju se dobija napon od 6,9 i 7,4V sto je previse za parenje.

Citat:
A kad kažete AA baterije, tada mislite na baterije od 1,2 V? Našao sam u ladici par AA Ni-MH 1,2 V 2500 mAh HR6 baterija (Sanyo), i par Sanyo eneloop AA R6 HR-3UTG 1,2 V 2000 mAh baterija, oba para sam koristio za fotoaparat; hoće li te baterije biti dobre za DME?

Hoce, ako su ispravne radit ce sve kako treba.

Citat:
Još jedno pitanje potpunog laika, ne zamjerite: mogu li se te AA baterije puniti u ovom univerzalnom TrustFire TR-001 punjaču u kojem inače punim baterije za parilice (dosad sam koristio 18650, 18350 i 14500 baterije), ili se treba držati njihovih originalnih punjača (imam nekakav Sanyo Ni-MH quick charger)?

Ne mogu, Li-Ion punjac radi na sasvim drugi nacin i ne moze se koristiti za punjenje Ni-Mh baterija. Sanyo Ni-MH quick charger ce sasvim dobro ispuniti svoju ulogu.

Citat:
Zadnje pitanje: postoji li neki pouzdaniji sajt za nabavu baterija od Deal Extremea (znam za AW, kupovao sam od njega, ali on nema sve veličine)? Ovi u DE-u mi već idu na živce kako su spori i komplicirani...
Hvala na pomoći!

DX je osjetno ubrzao uslugu od kada je presao na Singapore post. Ali pogledaj www.bestofferbuy.com oni su uvijek bili brzi i isporuka mi je uvijek bila 7 - 14 dana.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2012 19:43 

Puno hvala na preciznim odgovorima!

Ali još uvijek mozgam oko tih baterija...

Imam: 18650, 14500 i AA Ni-Mh, i ako sam dobro proučio fotke, ne moram uopće kupovati druge baterije već s ovim što imam mogu koristiti sve kombinacije DME-a.

Zanima me još: u kombinaciji u kojoj je moguće koristiti dvije baterije CR123A umjesto jedne 18650, mogu li koristiti dvije 18350 baterije (koje također imam)? Naravno, onda dobijem 7,4 V i pitanje je što s time pušiti... pa u vezi toga imam jedno pitanje:

koje ste najveće otpore pušili, pogotovo na attyjima u kojima se setup ručno mota?

Od ovih tvorničkih, vidim da se Vivi Nova prodaje s otporom od 4 ohma... Malo se pitam čemu to? Ima li smisla kombinirati veliki otpor + veliki napon? Što se time dobije, u smislu intenziteta arome, količine pare i TH-a?

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2012 19:58 
Moderator

davors je napisao:
Puno hvala na preciznim odgovorima!

Ali još uvijek mozgam oko tih baterija...

Imam: 18650, 14500 i AA Ni-Mh, i ako sam dobro proučio fotke, ne moram uopće kupovati druge baterije već s ovim što imam mogu koristiti sve kombinacije DME-a.

Tak je.. s tim kaj imaš DM bu radil zdravko dren! :ali:

davors je napisao:
Zanima me još: u kombinaciji u kojoj je moguće koristiti dvije baterije CR123A umjesto jedne 18650, mogu li koristiti dvije 18350 baterije (koje također imam)? Naravno, onda dobijem 7,4 V i pitanje je što s time pušiti... pa u vezi toga imam jedno pitanje:

E to ne može.. dvije CR123A umjesto jedne 18650. Ali može dvije CR123A umjesto jedne 14500. Samo što u tom slučaju dobiješ opet isto kao i sa dvije 18350.. previše volti.

Ne kužim zakaj se zamaraš kad je riješenje pred nosom. Mi svi koji imamo DM koristimo ga na 3,7V ili 5V. I to je sve što trebaš! Ostalo su sve filozofije i trkeljanja.

Povratak na vrh

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: