Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 lis 2024 22:24. Sada je: 07 lis 2024 22:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Graviranje Devil's Marble
PostPostano: 22 ruj 2011 01:38 

A nije lose i da nam osiguras po jedan broj za nas koji ga vec imamo...ja hocu 007.

"I'am Igor....Igor Igor".... :shock:

Serijske brojeve na prekidac mozda? A i 4 cifre su previse a Kinta?....neznam,al znam da ocu da mi mod bude originalan,plus moj je UNIKAT-"Special Edition". 8-)

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2011 07:55 
Moderator

Karo je napisao:
A nije lose i da nam osiguras po jedan broj za nas koji ga vec imamo...ja hocu 007.

Serijske brojeve na prekidac mozda? A i 4 cifre su previse a Kinta?....neznam,al znam da ocu da mi mod bude originalan,plus moj je UNIKAT-"Special Edition". 8-)

He,he ovo Igor me uvijek podsjeti na onog tipa iz Frankenstain-a juniora, AJGOR.
Otkud možeš znati da je 4 cifre previše?
Pa šta je to za vasceli svet?Jedva dostatno za jedan Izraelski omanji kibuc.O eskimima da ne pričam.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2011 08:45 

CHROMEX je napisao:
Karo je napisao:

He,he ovo Igor me uvijek podsjeti na onog tipa iz Frankenstain-a juniora, AJGOR.
Otkud možeš znati da je 4 cifre previše?
Pa šta je to za vasceli svet?Jedva dostatno za jedan Izraelski omanji kibuc.O eskimima da ne pričam.

:lol: Nije tacno,Eskimi su otkazali cijelu seriju Devila kad su videli 2600 mAh bateriju od HC-a.
...sad su u pregovorima i traze po 2 komada gratis na svakih 400 dolara... :conf:

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2011 09:47 
Moderator

Karo, sorry, ali nemaš prave informacije, sad sam se čuo saslika i lijepo kaže da ne uzimaju one čudne baterije jer se smrzavaju, tako da cijelo selo željno očekuje :devil: III, sa gravurom kita ubojice i belim medvedom.

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2011 10:27 

CHROMEX je napisao:
Karo, sorry, ali nemaš prave informacije, sad sam se čuo saslika i lijepo kaže da ne uzimaju one čudne baterije jer se smrzavaju, tako da cijelo selo željno očekuje :devil: III, sa gravurom kita ubojice i belim medvedom.

aaaaaaahahahahahahahahahahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2011 16:39 
Administrator

Liijevi strojarskiji izgleda kao da je ispunjen bijelim, nesto kao pjeskareno. Dok je pederskiji potpuno cist, sjajan. Fotic to nemoze docarati ali i golo oko ima problema jer se radi o fontu od 3 mm. Znaci decentno i potpuno nenametljivo ali dovoljno da svako zna svoj broj ko Chromexovi u Aushwitzu.
Za sada je plan da gravura ide na prazan dio iznad prekidaca a ukljucit ce i jedan mali logo. Koji logo?
:devil:
Stavljanje oznaka na neki drugi dio a ne na upravljacki nebi imalo smisla kad se koriste razne kombinacije dijelova.

Karo je napisao:
A i 4 cifre su previse a Kinta?

Jesi siguran?
he he pamti sto si rekao.

Povratak na vrh

PostPostano: 01 lis 2011 21:02 

Kako sam i mislio,idiot koji je trebao da gravira DME nije mogao.Navodno,to sto sam ja hteo njemu je bilo neizvodljivo.Trazio sam da mi kaze koji je model masine koje koristi,kaze...
"CNC Roland EGX-300".Napomenuo mi da je ista kao i "350"....

Povratak na vrh

PostPostano: 01 lis 2011 22:55 
Administrator

Karo je napisao:
Kako sam i mislio,idiot koji je trebao da gravira DME nije mogao.Navodno,to sto sam ja hteo njemu je bilo neizvodljivo.Trazio sam da mi kaze koji je model masine koje koristi,kaze...
"CNC Roland EGX-300".Napomenuo mi da je ista kao i "350"....

Kako vidim CNC Roland EGX-300 je slabiji model koji nije predvidjen za tvrdocu inoxa, dok EGX-350 to moze,

Medjutim sve to nije dovoljno jer oba stroja imaju samo 3 osi. Za ono sto ti zelis treba i cetvrta os koja se sastoji od rotirajuceg prihvata kao na ovoj donjoj laserskoj graverki.

Ili kad smo vec kod Rolanda - EGX-360

Povratak na vrh

PostPostano: 02 lis 2011 22:46 

Da,da....pronasao sam na netu taj njegov digitron :shake:
Pa to nije graverka,to je ono za ostrenje moliva po kancelarijama :joj: .Ruku da mu stavim nece je ogrebat....
Druga stvar... znam ja gde su njemu nervi popustili,reko sam mu da DME kosta preko 400 eura pa nek dobro razmisli kako ce to uraditi,tu je puko-nije mogo da izdrzi pritisak da grebe po njemu :twisted: :twisted: :)

Povratak na vrh

PostPostano: 12 sij 2014 21:53 

evo pala gravura....i to je cisto pristojno ispala!!!
slika

Povratak na vrh

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: