Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 lis 2024 23:50. Sada je: 07 lis 2024 23:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Popravak i nova nabava
PostPostano: 06 lis 2021 17:45 

Ljudi, lijep pozdrav svima, nije me ovdje bilo dobrih 5-6 godina...
Uglavnom: rado bih ponovno pustio moj Devil's Marble u promet, no izlizao mi se navoj za atty. Je li moguć popravak, mogu li nekome (i kome) poslati glavu da mi se zamijeni navoj?
K tome: kako bi DM radio s ovim novim zmajskim DL attyjima (npr. Zeux X mesh, Smok TFV 16, aromamizer v3 i slično)?
K tome: otkako nisam u toku, ima li novosti s DM-om, ima li novih modela s inovacijama, i kakvim, ima li toga još uvijek za kupiti?
Nostalgija, drugovi, nostalgija :-)

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Popravak i nova nabava
PostPostano: 07 lis 2021 16:27 
Administrator

davors je napisao:
Ljudi, lijep pozdrav svima, nije me ovdje bilo dobrih 5-6 godina...
Uglavnom: rado bih ponovno pustio moj Devil's Marble u promet, no izlizao mi se navoj za atty. Je li moguć popravak, mogu li nekome (i kome) poslati glavu da mi se zamijeni navoj?
K tome: kako bi DM radio s ovim novim zmajskim DL attyjima (npr. Zeux X mesh, Smok TFV 16, aromamizer v3 i slično)?
K tome: otkako nisam u toku, ima li novosti s DM-om, ima li novih modela s inovacijama, i kakvim, ima li toga još uvijek za kupiti?
Nostalgija, drugovi, nostalgija :-)

Za popravak smo se dogovorili.

Imam materijala za sloziti jos par komada DME ali mod nije za niske otpore.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Popravak i nova nabava
PostPostano: 07 stu 2021 14:40 

nije ti to zato, jer koliko znam, DME je za do 5A da ti vuče iz baterije, tj. ima u sebi nešto što radi kao el.mod, ne kužim se točno u to što je unutra. A svi ti setupovi s tim attijima vuku sigurno više od 8A iz baterije. Za tako nešto čak niti obične mehanike nisu naj naj riješenje jer nisu dovoljno jake, pa ti je za to najbolji neki el. mod

Probavao sam svojevremeno setupe s 0.3 ohma, na drugim mehanikama, nije to to i dosta se griju pa je i neugodno za držat u ruci

Kick ti isto nije riješenje, jer, ovi jeftini barem, daju max 12 ili 25W a to opet nije dovoljno za neki normalni setup

Plus, na mehanici jako brzo draina bateriju, te biš se jako brzo našao ispod 3.3v i sjebao bateriju dok el. mod ima cut-off i prestaje raditi iako je vape još uvijek zadovoljavajuć

Povratak na vrh

[ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: