| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri Postano: 06 pro 2012 10:41 |
|
|
Novi taster pase savrseno na "starog" Devila.... 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri Postano: 13 pro 2012 21:45 |
|
|
Corto_1973 je napisao: I prekidač je pomalo... pičkast u novoj verziji, ako smijem primjetiti  Probao novi prekidac. Moze bit pičkast koliko hoce, ali ovaj prekidac je odlicno pogođen. Kod ukapcanja se prst nasloni na mod, i to daje osjecaj da je prekidac mekši.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri Postano: 21 pro 2012 10:39 |
|
|
u svakom slucaju uradak je za svaku pohvalu 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri Postano: 21 pro 2012 13:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Mislim decki ... hvala vam Lijepo je cuti ovakve rijeci, pogotovo nakon puno truda i vremena koje je ulozeno u razvoj Devil's Marble EVO. Hvala svima koji su mi upucivali primjedbe i prijedloge bez obzira jesu li ugradjeni u MOD. Isto tako su mi pomogli svi koji su vracali na doradu ili popravak i tako mi omogucili da vidim sto se dogadja nakon mjeseci rada MOD-a i kako preduhitriti buduce probleme. Naravno tu razvoj ne staje jer Devil's Marble EVO predstavlja samo bazu za buduca usavrsavanja i preinake. Baza je postavljena kako treba i sad lako mogu dodavati stvari koje imam na pameti. A iznenadjenja cete vidjeti uskoro.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri Postano: 10 ožu 2013 01:23 |
|
|
Oće li skoro to " uskoro " ?? ili je razvoj u stanci ? Pitam da znam oću li se strpit još malo za kupnju , bilo bi mi žao da uzmem pa da izleti  III pa bi mi došlo da sam sebe 
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri Postano: 10 ožu 2013 08:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
barbas je napisao: Oće li skoro to " uskoro " ?? ili je razvoj u stanci ? Pitam da znam oću li se strpit još malo za kupnju , bilo bi mi žao da uzmem pa da izleti  III pa bi mi došlo da sam sebe Devil's Marble EVO je u prodaji vec 3 mjeseca.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri Postano: 10 ožu 2013 12:04 |
|
|
Negdje sam pročitao da ide nešto s prekidačom koji može mijenjati položaje na modu .. 
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri Postano: 10 ožu 2013 12:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
barbas je napisao: Negdje sam pročitao da ide nešto s prekidačom koji može mijenjati položaje na modu .. Aha, to jedna od ideja koja je jos daleko od realizacije.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri Postano: 14 ruj 2013 23:27 |
|
|
|
evo da i ja malo dam svoj utisak na DM s obzirom da sam od danas ponosni vlasnik istog.....na prvu mi je lego skroz dobro....od jutra pa sve do sada doslovno ga ne puštam iz ruke....uz kvalitetnu bateriju radi super i ne posustaje skoro citav dan....da parim ga na oddy clonu u pocetnom setupu od 2,4 oma otpora i sa 18650 baterijom...jako sam zadovoljan, ali vrag mi neda mira, poparim citav tank i krenem na pranje oddya, sušenje i novi setup na 1,6 oma otpor attya...nakon zadovoljstva prije javlja se oduševljenje, pare ko u prici, th super a oddy daje sve od sebe u tim trenucima, trenutno jako zadovoljan u ovoj kombinaciji i mislim ostat na ovome....sutra je novi dan i spreman sam za nove izazove..naravno idem na 5 volti....uskoro dolazi nova recenzija
ps: oduševljava me izrada samog dm-a jer i nakon današnjeg mrcvarenja a bogami i znojnih dlanova, ni u jednom trenutku mi nije skliznul iz ruke...svaka pohvala za izradu
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
paco
|
Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri Postano: 12 lis 2013 15:07 |
|
|
Pa da se i ja pohvalim kako sam vlasnik DME masine vec tri dana  Eto morala je proc godina da vidim da nemoram stalno usavrsavati lemljenje raznih zicica po egicama. Malo je rec da je ovo sad druga dimenzija parenja....i olaksanje kad uzmes u ruke i nebrines oce li sad krepat baterija ili prekidac ili ili....svasta nesto. Nakon toliko izgorenih baterijica raznih....ovo je odmor. Uostalom ako nesto i krepa u jednom je komadu... Sto sam trazio,duplo sam dobio Upalis i radi...ma predobro svaka cast! 
|
 |