| Autor |
Poruka |
|
Rizbo
|
Naslov: Graviranje modova Postano: 09 ruj 2014 18:42 |
|
|
Ekipo?!?! Gledam na fotkama razliku između gravure i jeftinog laserskog markiranja. Gravura ima neki svoj štih...  Danas sam razgovarao sa mojim kompanjonom koji ima graverski cnc strojček. Gravograf - tak nešto... Čovjek je zlatar i gravira nakit, dakle detalji mu nisu problem. Stroj ima i pripremu za graviranje po krugu. Kvragu, pa gomilu prstena gravira svaki mjesec.  I palo mi na pamet graviranje modova. Je inox dosta žilaviji od zlata, ali probali bumo nekaj. Nabavljam komad cijevi 22mm promjera, ispoliram ju i nosim k njemu. Imati neki svoj znak na modu.... Koliko vas je zainteresirano za tako nešto?
_________________  Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Graviranje modova Postano: 09 ruj 2014 18:45 |
|
|
|
nije to losa shema, ako cijena bude ok sigurno ces/cete imati kupaca. fora je pokloniti mod s posvetom. samo naprid!
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Graviranje modova Postano: 09 ruj 2014 18:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Nažalost obično te fine graverke za zlato, srebro i sl, lome zube na SS-u ali probajte zašto ne. Nije ni svaki SS isti. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Graviranje modova Postano: 09 ruj 2014 19:05 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
|
Jel zippo od SSa? ak je onda zlatari mogu bez beda
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Graviranje modova Postano: 09 ruj 2014 19:30 |
|
|
Dentex je napisao: Jel zippo od SSa? ak je onda zlatari mogu bez beda
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 ovisi koji zippo.... ovisi o modelu i cijeni zippa, neki je su a neki su mesing il nekaj tak mekano sam presvuceno something shiny farbom
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Graviranje modova Postano: 09 ruj 2014 19:47 |
|
|
Max_ZG je napisao: Nažalost obično te fine graverke za zlato, srebro i sl, lome zube na SS-u ali probajte zašto ne. Nije ni svaki SS isti.  .....ak ima dijamantnu glavu nema problema
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
equusDU
|
Naslov: Re: Graviranje modova Postano: 09 ruj 2014 20:28 |
|
|
Ja sam imao zippa i niti jedan zlatar u Du mi nije htio ga gravirati...tako da vjerovatno ti strojevi niju bas za ss stvoreni...  Treba dijamantna glava definitivno...nazalost u Du nitko nema...
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Graviranje modova Postano: 09 ruj 2014 20:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pitanje je samo jel netko voljan tupiti skupa svrdla na naše SS cijevi.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Graviranje modova Postano: 09 ruj 2014 20:41 |
|
|
|
kaj nije Medo negdje graviral DM za nis love...??? znaci da se da a da nije skupo onome ko radi, da mu se ne rauba alat...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Graviranje modova Postano: 09 ruj 2014 20:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
je negdje u Arena Centru je šarmiral neku curu da mu izgravira DM.
|
|
 |
|
 |