Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Modders forum

[ 165 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: EVOLV DNA 40
 Post Postano: 08 stu 2014 03:14 

Napravljena zamjena na zna i ubacen novi dna40..

Radi super...
    slika
    slika
    slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 stu 2014 18:39 

Moram se pohvaliti. I ja sam napravio takvu zamjenu ali ne na ZNA sa Fasttecka pa je bilo potpuno drugačije. Napatio sam se ko konj ali je uspjelo. Već prema slikama se vidi kako su malo drugačiji. Ima više žica a i prekidači drugačije rade.

Ovaj sa FT nema baš najbolju završnu obradi ali je kud-i-kamo lakše napraviti zamjenu.

Prethodno sam isprobao i Yihi SX300 koji je u originalu bio unutra. Sasvim pristojan komad elektronike. Radi isto kao i DNA 30. Nisam ga isprobavao na najvećoj snazi jer mi to ne treba ali ovako radi kako bi trebao. Ipak Vamo mi je nekako draži. Ali to sam ja.

ZNA je sasvim OK stvar ali će sigurno zahtjevati povremeno čišćenje. Kontakti su bakreni pa su već došli korodirani. A onda se sve skupa jako grijalo. No malo čišćenja i proradio je perfektno. Još sam imao problema zbog neznanja. Nisam se informirao da je centralni pin sa kontranavojem. Ah, događa se.

Na kraju je isprobao na DNA 40. Probao sam sa normalnim coilom i sa Nikal žicom. To je to. Tako bi ukratko opisao tu elektroniku. Još je jedna fora koju nisam našao nigdje kako se spominje. Još je bolje nego sam mislio. Namješta se najveća temperatura, ali u snaga. Tako opalimo snagu kroz grijač koji se zagrije na koliko smo namjestili, ali snagom reguliramo koliko će se to brzo dogoditi.

Valjda nisam dobro pratio na satu kada se o tome pričalo ali nisam imao volje slušati pbusarda kako melje sat vremena.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 stu 2014 18:55 

Jos da si gilu unutrasnjost poslikal

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 stu 2014 19:03 
Moderator

Slike,.... bez slika kao da i nisi :D

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 10 stu 2014 19:13 

To je to. I ja planiram na svom zna30 zamijeniti elektroniku, ali nikako da odvojim vremena za to

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 stu 2014 19:14 

Kada sam ga napokon složio, popravio sam ga s malo ljepila pa sada ne otvaram osim po prijekoj potrebi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 stu 2014 19:30 

Ma nista vise ne otvaraj radi ko urica

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 stu 2014 10:01 
Moderator

Valtere, dušo, kako to na kraju radi sa ithakom? Normalan build ili može samo nikal žica?

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 stu 2014 11:03 

fek0 je napisao:
Valtere, dušo, kako to na kraju radi sa ithakom? Normalan build ili može samo nikal žica?

Ako staviš normalnu žicu, raditi će ko i svaki DNA. Nikal žica tu ne ide.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 stu 2014 21:42 

Evo da i ja napišem par svojih impresija o ovom chipu.

Ovo mi je bio prvi mod koji sam slagao, pa bi da idem opet neke stvari drugačije napravio.

E a sad o čipu i dojmovima:
Kontrola temp. je fantastična i da ponovim sve šta su i ostali rekli ovo je next step u parenju.
Svaku tekućinu koju imam mogu podesit na sweet spot temperaturu tako da skoro više ni nemam loše tekućine :hi:
Vjerojatno najbolja stvar je što nema više dry hit nikada. Čip samo stane isporučivati struju kada temp pređe granice koji nemjestite i voila.

Nikal nije niti najmanji problem za složit, smotaš, malo zategneš i držiš par sekundi i ostane tako. (MC easy way)
I super mi je kako ne mjenja boju zbog temp kao kanthal, doduše nikal niti ne ide u tako visoku temp, pa zato.

Ukupni dojam je da je ovo vjerojatno za sada najbolji način parenja. I zaista je uživancija sada koristiti ga.

Povratak na vrh 

[ 165 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Sljedeća

Početna » Ostalo » Modders forum

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club