D-I-A-B-L-O je napisao:
Ja imam nove AW, treba im par ciklusa da postignu puni kapacitet, ali su odlične i ja bih išao na njih.
Sa starima isto nećeš pogriješiti.
Efest je u zadnje vrijeme jako diskutabilan, jer malo novija istraživanja otkrivaju da Efest gotovo da i nema listu ovlaštenih distributera, i ispada da je 80% onoga što je na tržištu u biti fake Efest.
Druga stvar je što varaju na nazivnim strujama pražnjenja i kapacitetima, i meni osobno time automatski padaju u vodu.
Za AW uvijek možeš pitati na CPF forumu korisnika awwan (koji je u biti vlasnik AW marke) i gotovo u roku odmah dobiti odgovor vezan za pojedinog distributera njegovih baterija. Ako je na listi, kupuj, ako nije, ne riskiraj, kupuj od onoga što je na listi.
Zadnje Efest baterije koje sam kupio na sebi imaju naljepnicu za provjeru autentičnosti i kod za provjeru iste. Što se tiče specifikacije..da, malo muljaju...ali generalno su dobre baterije