Sve osim Efesta, ukratko. Znam da ih ima dobrih, jednostavno pred ovolike ponude kvalitetnih baterija mi se uopce neda traziti po kojim oznakama na omotu bih mogao zakljucit jel bas taj specifican model Efesta dobar ili los.
Imao sam dvije efestice 18350 davno prije dok sam imao vamo, i cak ni njega nisu mogle pogoniti kako treba, dok u ono vrijeme jedine druge 18350 koje su valjale su bile AW i radile su 50% bolje u odnosu na efest.
Efest je usrao motku sa tim laznim izjavama do te mjere da je u svoju obranu poceo stavljati lazirane video testove baterija na Youtube i pritom prijetio nekolicini testera i optuzivao ih za nepravilno testiranje, laziranje rezultata i svasta nesta, i time su izgubili barem u mojim ocima ikakav kredibilitet kao prodavaci baterija za vapersku opremu.
Mozda bih ih uzeo da koristim baterijske svjetiljke, premda i u tom segmentu ima puno boljih za par lipa vecu cijenu, no eto, tu me nebi bilo strah koristiti ih.
Za vape gear tu su Samsung, LG, Panasonic, Sony, AW i jos par ostalih, tako da ponude stvarno ima u danasnje vrijeme