Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 05 pro 2024 00:04. Sada je: 05 pro 2024 00:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 37 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Baterije za meh.mod
PostPostano: 14 ruj 2013 23:08 

Evo, izludih se čitajući o baterijama, a i umoran san više, bole me glava i oči, tribaće malo odmora od kompa sve mi se čini :fla: pa mi evo nek neko odgovori, naručio sam mehanički mod, mogu li ove baterije na njega https://www.fasttech.com/products/0/100 ... 7v-3400mah i ako ne mogu zašto ne mogu?? Ako ima negdi već objašnjenje dajte link i ovo brišite, ako nema nek stoji da vide budući "mehaničari" :D jer negdi sam nekad vidija, mislim tu po forumu da ima veze za meh.mod ovo protected, unprotected...vako, nako, a nije mi to baš najjasnije, pa eto, pomagajte drugovi :plus:

Povratak na vrh

Naslov: Re: Baterije za meh.mod
PostPostano: 14 ruj 2013 23:21 

Te su najbolje na FT-u za uložene novce, a ovisi o modu prima li s bradavicama, bez ili oboje.

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Zadnja izmjena: matija; 14 ruj 2013 23:24; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 ruj 2013 23:22 
Moderator

Mogu, mogu u principu sve unprotected baterije.
Panasonic je dobar izbor. :plus:

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 14 ruj 2013 23:23 

Ma pasaće one u smislu uć u njega ili ne uć.... :mrgreen: nego šta se tiče pogona ima li kakvih problema, ograničenja....mislin da sam negdi pročita da za VV modove idu unprotected, a za mehaničke obrnuto, radi....neznam radi čega.... :kuc: :blje: pa me sad to zanima....ili sam stvarno prekuva glavu pa više ni sam neznam di sam....uglavnom....znači ove če radit na mehanici bez problema ? To se traži :plus:

Zadnja izmjena: Deckardcain; 14 ruj 2013 23:28; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 ruj 2013 23:24 

protected baterija ti kod (pre)malih otpora tj kratkog spoja prekine ili smanji struju ..ja koristim iskljucivo unprotected. :D
dobre su i ove, ako pariš iznad 1.2ohma nemas problema

Edit: sad sam tek vidio da su unprotected..kupi to i miran si ...Kinta je nekaj rako da su one 3100mah bolje zbog nekog sigurnosnog . :conf: ..bla bla (ako se kratko spoji ne grije se nego smanji napon bla bla...nešto)

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 14 ruj 2013 23:32 

Fala maxe i mravak, po potpisima vam vidin da znate o čemu se radi :plus: :hug:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 07:03 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Da sad ne ponavljam tu je sve bitno po tvom pitanju viewtopic.php?f=6&t=3051
(...Maxov komentar je više kao da si pitao mogu li u mod s elektronikom)
Ukratko, dobro si ti to sve povezao u vV/vW modovima nezaštičene da se elektronike (iz moda koja sadrži i zaštitu koja je u PCB-u) ne sukobljavaju, u mehanici zaštičene (preporuka) ... mada od tri zaštite 2 su ne iskorištene (kod parenja - ali ako ćeš istu bat. koristiti i u druge svrhe - npr. i u lampi onda bi trebalo)
Još bi samo dodao na ono da ulaze one sve - da što se tiće 18650 koje se najviše koriste ali kod 18350 je problem dimenzije izraženiji. (Ja imam 2 mala mehanička (Sig%19 i Sig#20) njih sam i uzeo baš zato što su mali, kompaktni - zgodni "za u džep" pa s njima češće baš zato i želim 18350 bateriju) U #19 (a i još dosta modova u kraćoj verziji) 18350 sa PCB-om ne stane ili je "teški knaper" (Doduše ni nema ih baš neki veliki izbor pa govorim o ovoj http://www.fasttech.com/products/1420/1 ... 7v-1200mah ...

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 11:02 

Bravo foreste, to je to !! :plus: a inače na putu je oni Ći Ju, pa kolko sam gleda ima onaj pićić :D na vrhu koji je teleskopik, pa će mislim sve 18350 upasat bez problema :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 14:32 

Normalno da i nakon svega pročitanoga ima uvik neko pitanje :hihi: Kako znaš na mehaničkome modu sa ovim unprotected baterijama kad triba prestat i stavit novu a da je ne poćućaš do kraja? Na Vamu vidin, kad dođe do 3,7 ili 3,6 vadin i mećen novu. Kako ću sad znat da ne vučen bateriju do iznemoglosti ? :kuc:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 14:54 
Administrator

Deckardcain je napisao:
Normalno da i nakon svega pročitanoga ima uvik neko pitanje :hihi: Kako znaš na mehaničkome modu sa ovim unprotected baterijama kad triba prestat i stavit novu a da je ne poćućaš do kraja? Na Vamu vidin, kad dođe do 3,7 ili 3,6 vadin i mećen novu. Kako ću sad znat da ne vučen bateriju do iznemoglosti ? :kuc:

Kako znas kad je tovar ogladnio?
Ne vuce kola kao prije. :D

Znat ces bez brige. :)

Povratak na vrh

[ 37 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.