Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 pro 2024 17:15. Sada je: 07 pro 2024 17:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Billow v2 mali review
PostPostano: 01 srp 2015 12:20 

Daklem, naručeno sa gearbesta, stiglo za desetak dana, proslo carinu, valjda se nijednom atiju do sada nisam radovao kao ovom, sliku koje ću stavit nije moja iz razloga što sam imao problema s curenjem pa se zajebaval s time i nije mi se u tom trenu dalo slikat, nego mi je bilo bitno da proradi

dakle u kutijici se dobije set oringova, 2 rezervna serafića za postove (samo 2 ?!?!), vata neka, dva premade microcoila (koji su u smeću), upute....i naravno billov v2 sa driptipom ogromnog promjera sa vjerujem delrinom, ima negdje podatak al nije to toliko bitno sada mislim
slika

sam atty je išao na pranje, imao sam problema skoro pola sata odvojit deck cijeli, dimnjak nije htio dolje nikako, vjerojatno malo zagrizlo, al evo sad ide sve bez problema

postovi za setup mi izgledaju malo mali, al da se raditi s njima, mjesta nije da ima previše, al da se odradit setup bez većih problema

pokušao sam prvo napravit setup sa coilovima koje sam dobio uz njega, pokazivao je oko 0,4-0,5 oma, lijepo zagrijavanje, sve 5 al problem je bio što su coilovi ipak malo preveliki i dogadajlo se da su bili preblizu stjenki i sve se grijalo ko da neko pali brenerom po atiju

setup sam nakraju napravio dual microcoil sa kanthalom 0,3, i ispalo je 1 ohm, vata unutra je ta koja je došla sa atijem, na oko je muji ali nije kao moj muji koji imam, i o njoj samo riječi hvale, wicka jako dobro, nema onaj početni šmek, jako ugodno iznenadjen

ajmo sad u samu konstrukciju atiju

dakle na prvu ništa specijalno, sve je tu na broju
navoji ko bog, što bi se reklo, sve lijepo sjeda na svoje mjesto, oringovi drže kako se spada

al kad malo bolje pogledamo, tu ima par zanimljivosti, deck se može rastavit sa same baze radi čišćenja, jednostavno prvo se skine podesivi plus pin, skine se afc ring i deck odvrne, ovo je veliki plus, pogotovo što se ovo može napravit i dok je setup složen, za slučaj da procuri masivno kao meni:D

slika

još jedan veliki plus su rupe za zrak na decku, naime odignute su u zrak malo tako da sprečava curenje, naravno do neke mjere

također kanali za likvid su malo drukčije izvedeni i sami "dimnjak" ( pod tim mislim na širi dimnjak koji dolazi na deck, a ne dimnjak iznad setupa)
kanali imaju proširenje gore i tu je bio razlog curenja kod prvog setupa, naime vatu je potrebno zagurati u to proširenje, i to potrebno je zbilja dosta vate, jer i donji dio kanala je relaztivno širok, a što se tiče "dimnjaka" on također ne sjeda skroz na deck nego ostaje cca 2mm "u zraku" što sve rezultira ogromnim mogućnostima natapanja.

Suma sumarum, koristiti jako puno vate, mislim da je nemoguće na ovom čudu dobit dryhit

samo punjenje je izvedeno odlično, izvadi se deck sa setupom van i ostaje dimnjak i tank cijeli u komadu, oš bočicom ili iglom, mjesta ima, zaguraš 5ml likvida i naserafiš natrag, milina

afc ring radi ok, ima na decku serafić jedan koji je tu samo da zakajla afc ring tako da se ne vrti bezveze u krug, dakle ima određen hod i to je to, mislim da ću probat šerafić malo otpustit da se afc ring malo teže okreće jer je moguće ako se zapne prstom za njega da se pomakne, što može bit malo frustrirajuće, zbilja klizi skoro pa bez otpora

što se tiče arome i količine pare, evo ja ga parim sa dual mc na 1 ohm i stvarno zadovoljan, vrtim od 20-25w, kako mi se čefne, na 20w lijepo lagano nježno, a na 25w više pare, aroma dolazi malo više do izražaja i th se lijepo osjeti....sa samim setupom ću se igrat kojom drugom zgodom kad bude me volja, za sada dok radi ne diram, ja zadovoljan

sve u svemu zadovoljan, ulazi u dnevnu postavu, ostalo ide na stranu vjerojatno

PLUSEVI:

1.odlično wickanje
2.afc
3.punjenje
4.stelajuć plus pin
5.uzdignuti otvori za zrak na decku
6.kvaliteta izrade
7.user friendly uglavnom, netreba ti šerafciger nit kakva oprema za bilo što osim setupa

MINUSI:
1.kad procuri onda je procurio jebački
2.dizajn/izgled (baza 22mm, afc 22mm, tank 23mm)
3.za sada nema nikakav drugačiji tank osim osim ovog staklenog (možda ubuduće da dodje kakva solucija plastika+metal)
4.fućka pri određenom položaju afc-a

Povratak na vrh

Naslov: Re: Billow v2 mali review
PostPostano: 01 srp 2015 16:54 
Administrator

:plus: odlicno Vulja

Povratak na vrh

PostPostano: 09 srp 2015 14:21 

http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_204291.html

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 09 srp 2015 14:50 

:brav: :dobar:

Povratak na vrh

PostPostano: 09 srp 2015 15:02 

samo da bacim par obzervacija

atty je dosadan, natoči, pari i tako u krug, nema curenja,al baš nikakvog, u medjuvremenu sam složio setup sa kanthalom 0.50 koji ispada 0,2-0,3 oma...parim od 20-35w kak mi se čefne, možda kad promijenim aromu odem i na više watta jer imam osjećaj da mentol koji sad parim daje dodatan th, a i oko 16mg je likvid

jedino što se promijenilo je to da je afc ring valjda sjeo na mjesto kak se spada i sad drži jebački, nema više šanse slučajno ga prstom zamaknut

sve u svemu dosadan, pouzdan atty koji radi onako baš kako bi trebao i još k tome je user friendly, što više poželjet...osim kakvog metalnog tanka za njega

Povratak na vrh

PostPostano: 24 srp 2015 14:14 

zaključili Duc i ja na kavi da je aroma ok, al da fali pare, ko da ga derem na 20w a ne na 40w...sad se tek stigao poigrat s njim, naime, gurao sam predebele coilove koji su zatvarali cijeli chamber i nije to bilo to, sad sam namotal na fi "plavi šarafciger" kanthal 0,3 10 namotaja svaki coil, ispada 0,8oma i na 30w imam više pare nego sa prijašnjim setupom, manje se grije čak, aroma postojana...evo kak to zgleda sad

e da, napokon ga išao oprat i smeće zacvikalo na tanku, neda se rastavit tank, tel ga bacit staklenog u zid...malo pod toplu vodu i otpustil, za ubuduće po oringova malo likvida namazal, kud sreće da sam se i prvi put toga sjetil...navoji i dalje postojani

slika

slika

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 18 tra 2016 09:03 

:dobar:

Billow mi je trenutno najdraži atty. Ovo mi je dobro, dosadan :) ,
vulja je napisao:
samo da bacim par obzervacija

atty je dosadan, natoči, pari i tako u krug, nema curenja,al baš nikakvog, u medjuvremenu sam složio setup sa kanthalom 0.50 koji ispada 0,2-0,3 oma...parim od 20-35w kak mi se čefne, možda kad promijenim aromu odem i na više watta jer imam osjećaj da mentol koji sad parim daje dodatan th, a i oko 16mg je likvid

jedino što se promijenilo je to da je afc ring valjda sjeo na mjesto kak se spada i sad drži jebački, nema više šanse slučajno ga prstom zamaknut

sve u svemu dosadan, pouzdan atty koji radi onako baš kako bi trebao i još k tome je user friendly, što više poželjet...osim kakvog metalnog tanka za njega

Koliko tekućine trošiš na njemu? Nadam se da ga još koristiš, pa me zanima da li si još uvijek zadovoljan?

Onaj drip tip koji je došao s njim kao da puše bura u Senju, a i zviždi, pa sam zamijenio s drugim koji je manjeg promjera.

Povratak na vrh

[ 7 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: