Valter je napisao:
Kupio sam jedan od klonova kayfuna. Ovaj je u Eh Pro verziji. Znamo da je to povijesno vrhunska kopija.
Kao korisnik vama kojeg držim u ruci na razne načine, u nekoliko navrata sam zatvorio dotok zraka slučajno. A KF-u je to bolno mjesto. Povučeš li sa zatvorenim dotokom zraka, sigurna je poplava u komori. A to se gotovo uvijek može riješiti samo rastavljanjem i slaganjem novog setupa.
Ithaku se može bacati, gurati, puhati u nju, navlačiti ko manijak i neće nikada raditi problema. KF je osjetljiva biljka. Pad na stol, jači draw, puhanje i sl gluposti dovode do izvjesne poplave komore, grgljanja i curenja. S njim treba nježno.
U potpunosti bih se složio s kolegom Valterom osim u par sitnica.
Na ovom Kayfunu je trebalo napraviti sitne promjene u samom startu o kojima sam ranije napisao u ovoj rubrici i onda je sve ok.
Drugo ako se kojim slučajem poplavi komora prejakim uvlačenjem dovoljno ga je okrenuti naopako i puhnuti par puta kroz rupicu za ulaz zraka i tekućinu iz komore tako ispuhati na maramicu, i eventualno vrhom maramice zavrnutim u špic još obrisati malo kanal do komore. To će rješiti problem i nije potrebno rastavljati ga.

Modovi, akrilni stalci i 3D printanje