Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2025 04:30. Sada je: 17 svi 2025 04:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kloniran kayfun
PostPostano: 20 stu 2013 00:10 

Tobecovog san uzeo sa ego 2 pl i mogu reć da je to najbolje dosad šta mi se dogodilo u mom parilačkom životu i stažu....fantazija živa. Naravno, kao i sve, prvo dobro pranje, pa onda slaganje microcoila s vatom lola na 1,5 oma. Odlično ga guraju i ćiju i Vamo. Sve osim njega mi je sad tuga. Tu mi je negdi s itakom po guštu, ali ona je najzajebanije biće s kojim sam imao posla (ženska, naravno ;) ) a njega složiš i presložiš kako te volja za čas. Setup isto, oš vatu, oš špagu....pogodak ipo. :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 stu 2013 01:24 

jel mozda netko zna da li se mogu korisiti dijelovi s orginala na tobeco klonu? m-tank me privlaci :)

Povratak na vrh

PostPostano: 20 stu 2013 11:35 

SrKi je napisao:
jel mozda netko zna da li se mogu korisiti dijelovi s orginala na tobeco klonu? m-tank me privlaci :)

Mogu :)

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh

PostPostano: 20 stu 2013 18:04 

slika

A ovo je sa Fastteka stiglo prije par dana

Povratak na vrh

PostPostano: 24 stu 2013 11:46 

Kupio sam jedan od klonova kayfuna. Ovaj je u Eh Pro verziji. Znamo da je to povijesno vrhunska kopija.

Sada ide moj kratki review nakon nepunog dana korištenja. Radi se samo o mom mišljenju i tako se treba koristiti.

Kada pišem o nekom attyju, valja ga usporediti s nečim što posjedujem duže vrijeme i koristim svaki dan. Pa tako ga treba usporediti s Ithakom (clonom).

Radi se o vrhunskom klonu, vrhunskoj ogradi i svim dijelovima kompatibilnim s originalom. Moje je mišljenje kako znak nema nekog velikog utjecaja na rad uređaja, iako možda ima. No, to je moje mišljenje. Probao sam nekoliko originala na nekoliko minuta koristiti. To nije bilo dovoljno za neko razvijeno mišljenje ali je utjecalo na ono na što sam obratio pažnju kod ovoga.

Obrada je vrhunska i korak je ispred one sa FT i VB Ithaka. A takva je i kod RH Ithake, odnosno Heruculesa. Zato i košta korak više od FT klonova i mislim da se isplati dati koju kunu više za bolju kopiju. Ovakve stvari se jako lijepo vide kod slaganja setupa gdje bi trebalo izgubiti što manje živaca. Sve sjeda na mjesto bez razmišljanja, dok se kod nekih klonova treba pomučiti kako bi se pronašao navoj.

Slaganje setupa nije komplicirano. Isto je kao kod svih KF modela. malo špage, malo žice, malo se pošarafi, natoči i koristi. To bi bilo ukratko sve o onome što svi znaju.

Za kraj sam ustavio usporedni test KF i Ithake. Nisam očekivao neki spektakl od KF kada sam to dobio od Ithake. I nisam ga dobio. Znao sam što dobivam i prije kupnje, to sam očekivao i to dobio. uspoređujući paru, vrlo su slični ako ne i jednaki. A to je fantastično. Oba imaju svoje prednosti i mane konstrukcije, a na kraju se dobije prilično sličan rezultat.

Kod Ithake ljude najviše odbija NR-R-NR žica. Kod Kayfuna najviše odbija šarafciger koji treba koristiti. Ipak je bez šarafcigera život lakši. A ove žice se mogu kupiti već složene. Uz to špage kod Ithake imaju kanale pa je mogućnost lošeg setupa svedena na minumum.

Punjenje tekućinom je vrlo slično ali je mrvicu jednostavnije kod Kayfuna. A ako se koristi punjenje odozdo, i puno jednostavnije.

Protok zraka je kod oba slučaja loš. Previše kuteva i zavijutaka. Ithaki sam jednostavnom operacijom dobio bolji rezultat a kod KayFuna će to biti teško. zato se i javlja fućkanje kojem još za sada nisam otkrio lijeka. Ali budem. Regulacija zraka kod Kayfuna je na šarafciger što osobito oduševljava na cesti. A ponekad je dobro malo pritegnuti zrak u hodu. Ithaki to napraviš u đepu. Kao korisnik vama kojeg držim u ruci na razne načine, u nekoliko navrata sam zatvorio dotok zraka slučajno. A KF-u je to bolno mjesto. Povučeš li sa zatvorenim dotokom zraka, sigurna je poplava u komori. A to se gotovo uvijek može riješiti samo rastavljanjem i slaganjem novog setupa.

Ithaku se može bacati, gurati, puhati u nju, navlačiti ko manijak i neće nikada raditi problema. KF je osjetljiva biljka. Pad na stol, jači draw, puhanje i sl gluposti dovode do izvjesne poplave komore, grgljanja i curenja. S njim treba nježno.

I to je sve što je važno za to. Odvagnite što je nekome mana, a što prednost sami. Kupite ono što vam odgovara ili jednostavno nemojte jer StarDust radi ili jednostavno kao pravi vaperfreek kupite oba pa uspoređujte kao ja.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 stu 2013 12:29 
VaperClub Veleposlanik

:plus: Dobar komentar.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 stu 2013 14:39 
Moderator

Valter je napisao:
Kupio sam jedan od klonova kayfuna. Ovaj je u Eh Pro verziji. Znamo da je to povijesno vrhunska kopija.

Kao korisnik vama kojeg držim u ruci na razne načine, u nekoliko navrata sam zatvorio dotok zraka slučajno. A KF-u je to bolno mjesto. Povučeš li sa zatvorenim dotokom zraka, sigurna je poplava u komori. A to se gotovo uvijek može riješiti samo rastavljanjem i slaganjem novog setupa.

Ithaku se može bacati, gurati, puhati u nju, navlačiti ko manijak i neće nikada raditi problema. KF je osjetljiva biljka. Pad na stol, jači draw, puhanje i sl gluposti dovode do izvjesne poplave komore, grgljanja i curenja. S njim treba nježno.

U potpunosti bih se složio s kolegom Valterom osim u par sitnica.
Na ovom Kayfunu je trebalo napraviti sitne promjene u samom startu o kojima sam ranije napisao u ovoj rubrici i onda je sve ok.
Drugo ako se kojim slučajem poplavi komora prejakim uvlačenjem dovoljno ga je okrenuti naopako i puhnuti par puta kroz rupicu za ulaz zraka i tekućinu iz komore tako ispuhati na maramicu, i eventualno vrhom maramice zavrnutim u špic još obrisati malo kanal do komore. To će rješiti problem i nije potrebno rastavljati ga.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 25 stu 2013 16:39 

Još jedan klon http://www.vaporbreak.com/en/home/297-r ... izer-.html

Povratak na vrh

PostPostano: 25 stu 2013 17:52 
Moderator

Dentex je napisao:

Lite ... :beljise_har:

Povratak na vrh

PostPostano: 25 stu 2013 18:43 

I to "ruski" klon :) :)

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

[ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: