Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2024 22:12. Sada je: 03 pro 2024 22:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Atlantis Rebuild
PostPostano: 19 pro 2015 01:22 

Danas sam uspio dobit prvi dry hit na njemu, org aty i grijač, do sad je kroz njega prošlo najmanje 40ml obojane tekučine, izdržo je duže od očekivanog.. Imam još jedan koji je došo u kompletu novi zapakirani ali njega ne diram dok ne vidim šta sa ovim..

I jel to neko probo rebuildat? Kojom žicom? Koji promjer?
Imam samo 0.3 i 0.4 kantala i neki nr-r-nr SS316L koje su na 0.5ohm ali tu žicu nisam nikad koristio, nez dal je tih 5-6 namotaja dovoljno jer je dosta tanka i mislim da če mi palit vatu brzo..
a sa kantalom mi još manje namotaja ide za 0.5-0.7 ohm dokle bi išo

ugl sutra to sve oprobam navečer kad budem imo vremena navečer ali ako je neko pokušavo, svaki savjet je dobro došo :)

Povratak na vrh

Naslov: Re: Atlantis Rebuild
PostPostano: 19 pro 2015 23:54 

i pošto je moj trenutni društveni život taki da ga nema i subotu navečer ja provodim drkajuči po ovome pa da nešt i napišem, možda ali stvarno možda če nekome nekad dobro doći.

princip je isti kao za večinu drugih cleanomizera tipa Atlantis 2, Subtank (svi), MK vision.... a to je princip starih Evod, Protank... grijača, znači gumica i metalni čep na + žici..

rastavljanje je jako jednostavno,
izvadite metalni čep, maknete malo žicu i izvadite i gumicu. tad obje žice uhvatite i izvučete van grijač i "vatu" neku njihovu org. tu vam treba onaj gore točkić mesha ostati kao i filter na rupama. btw samo 2 od 4 rupe su stvarno rupe.
slika

iz grijača izvadite sve van tako da vam ostane samo taj mesh i filter sastrane
slika

namotate grijač, jedna žica na 6, druga na 12 sati, ili poprečno jedna drugoj, kako vam paše.., promjer vam neznam točan reč, preko 4mm.. u nedostatku okruglog objekta točnog promjera koristio sam obični ekser sedmicu (nez književnu rječ za ekser) iako sam mogo slobodno koristit i desetku (10) jer je on malo deblji od orginal grijača i sa njim bi dobio više zraka. broj namotaja neznam, koristio sam NR-R-NR SS316L žicu 0.5 ohm, a kako nemam kanthala debljeg od 26g (0.40) nisam tjeo radit sa njim jer bi dobio još veči otpor ili premalo namotaja
slika

količina vate je vidljiva na slici, krenete od ove gornje nogice, ispod nje, i okolo da opet dođe do nje najmanje! vatu malo skvasite tekučinom da je lakše sa njom radit. korištena je baby vata, muji ili ken do gehn (tak nešt) isto ide, ali mora se malo pripazit na količinu koja se može točno progurat da ne ide na silu ili prelabavo. to čete morat sami probavat kako vama paše, ovisi također i o omjeru PG:VG u tekučini. slike nemam jer su mi ruke bile od tekučine i nije mi se maljalo po mobu.

završetak je da žicu stavite jednu nasuprot druge te ne u rupice na doljnoj strani grijača i odrežete što je bliže moguče kraju odnosno gumici ili metalnom čepu.
pozicioniranje.
slika

i to je to, grijač radi.. ima relatvno dosta pare kao sa org grijačima, možda malo manje, no na 20W se i ne vidi tolika razlika. okus je isto ok kao i na org, samo taj unutarnji promjer grijača mi je mogo bit na "fi ekser desetka" jer sa ovim ima manji protok zraka.

čestitam ako je neko došo do ovdje, ovoliko nisam napiso otkad sam prošo na popravnom iz rvackog

Povratak na vrh

PostPostano: 20 pro 2015 00:27 
Moderator

:brav: :yes:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 pro 2015 01:57 

:brav: :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 pro 2015 17:33 

:sar: :kuc:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 pro 2015 17:57 

nope. bravo na trudu

Povratak na vrh

PostPostano: 07 sij 2016 14:39 

eo i jedan video sa FB, svi ga možete vidit, 25W sa Atlantisom rebildanim i sa Subtankom sa org OCC gijačem 0.5
https://www.facebook.com/ivan.lukinacsi ... 359106594/

Povratak na vrh

[ 7 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: