Forum    FAQ

.

Početna » Binaries » Atomizer

[ 393 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 40  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vivi Nova Tank Clearomizer
 Post Postano: 04 kol 2012 22:09 

Kinta je napisao:
he he ne da mi se, ali u radioni je hladnije nego u kuci. A osim toga vivi ima potencijala. Ima i dovoljno mjesta da se uglave sve dorade. Pogotovo ako cu uspjeti izbaciti spagice koji su uzrok lose arome. U biti prije par godina sam namjeravao sloziti RN s tankom, a ovo je dosta blizu one zamisli.

Umjesto špage zarolaš #400 super fine mesh...pare i arome uvrh glave :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2012 13:32 

Kinta je napisao:
Preradio sam zer i sad je bolje.

Uzeo sam i keramiku od RN-a i pobrusio ma mjeru ali je stjenka debljine samo desetu milimetra pa je pretanka za upotrebu. Moram pogledat sto jos imam doma pa ako nadjem nesto sto bi davalo 2-3 desete bit ce upotrebljivo.

Pripremio sam i incofoam, ali to ce biti u iducoj rundi. Idemo korak po korak.

Cime si brusio ?
I ja pokusavam isto sa keramikom ali od eGo-C atomizera...tako mi malo fali da upadne u glavu od Vivi :joj:
Pokusao sam i rucno smirglanjem,malo je zeznuto jer nemogu dobro da uhvatim,da pricvrstim necim kadicu...
Mislim da cu uspjeti,ali ne rucno vec sa Dremelom i nekim od dodataka ali opet ostaje problem jer nemogu pravilno da zadrzim keramicku kadicu.
Treba da uporedim kadice od RN-a i eGo-C,ako su stjenke iste debljine da probam sa nekom drugom,imam puno od razlicitih kartova i attyja,valjda ce se naci neka sto bi mogla odgovarati...
Mislis da bi tako tanka kadica pukla,zbog toga odustajes od RN keramike ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2012 13:56 

@Karo
Neznam sa koje strane moras primit-brusit, ali imas dvije mogucnosti. Kupi u ducanu za autodijekove gumeno crijevo za benzin i natakni keramiku u njega. Ili uzmi autolakirerski kit i s njime napravi prihvat. Kit se nakon brusenja moze lako sastrugat.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2012 14:44 

Lis je napisao:
@Karo
Neznam sa koje strane moras primit-brusit, ali imas dvije mogucnosti. Kupi u ducanu za autodijekove gumeno crijevo za benzin i natakni keramiku u njega. Ili uzmi autolakirerski kit i s njime napravi prihvat. Kit se nakon brusenja moze lako sastrugat.

Moram obrusiti oko nje,spoljasnji zid cijele keramicke kadice pa da ona moze upasti u onaj dio glave gde se nalazi grijac.Setup bi bio isti samo bi ovoga puta grijac bio unutar kadice.

Jedino da nesto nataknem u ono udubljenje,(gde stoji grijac) neku olovku ili slicno,da je dobro zaglavim pa da je mogu proci pazljivo brusilicom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2012 14:44 
Administrator

Stavi keramiku do pola u busilicu i pusti na lagani broj okretaja. Dremel uzmi u drugu ruku i brusi. Kad je gotovo okreni keramiku na drugu stranu pa opet brusi. U par minuta je sve gotovo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2012 14:55 

Kinta je napisao:
Stavi keramiku do pola u busilicu i pusti na lagani broj okretaja. Dremel uzmi u drugu ruku i brusi. Kad je gotovo okreni keramiku na drugu stranu pa opet brusi. U par minuta je sve gotovo.

:aha: Pokvarila mi se akumulatorska busilica,ne busilica nego baterija.Radila je na 12 kom. NiMh 1.2V ,otvorio sam onaj dio gde se nalaze vezane baterije i 2 od njih su bile skroz mrtve pa sam bacio svih 12 komada.Dok se ne snadjem busilicom moram da smislim drugaciji nacin :alikako:
Ma smislicu vec nesto...ne moze da me :nem: kadica od pola cm :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2012 15:17 

Karo je napisao:
Ma smislicu vec nesto...ne moze da me :nem: kadica od pola cm :mrgreen:

Takve male su najgore. Jebu a da nisi ni svjestan. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2012 15:33 
Administrator

Skratio sam silikonski cep na vrhu attya za 2 mm i sad je vivi proradila mushki.
:51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2012 15:55 

slika

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2012 16:04 

Kinta je napisao:
Skratio sam silikonski cep na vrhu attya za 2 mm i sad je vivi proradila mushki.
:51:

A jel sad moze procurit ako se nagne .

Povratak na vrh 

[ 393 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 40  Sljedeća

Početna » Binaries » Atomizer

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club