| Autor |
Poruka |
|
markozg111
|
Naslov: Re: Taifun GT klon Postano: 21 stu 2013 15:34 |
|
|
SrKi je napisao: Max_ZG je napisao: Ko zna možda je Ta if un bolji od klona Taifun, ili je vama ipak bitno šta piše na klonu. Možda je nekima bitnije da lažni Kaifun ima logo SvoeMesto od onoga kako radi. Možda je stvar bolja ako ima malo R u kružiću iznad imena A mozda jednostavno citiramo jedinu osobu koja je imala klona u rukama i u svom reviewu napomenula da je po glasinama verzija s R na kutiji kvalitetnije napravljena. 
_________________ ZMAX/Chi You clone/ZNA 50 Taifun GT / Taifun GT/ Taifun GT
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Taifun GT klon Postano: 21 stu 2013 15:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
A možda ti je ipak jasno šta sam htio reći... 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
markozg111
|
Naslov: Re: Taifun GT klon Postano: 22 stu 2013 09:41 |
|
|
Max_ZG je napisao: A možda ti je ipak jasno šta sam htio reći...  Možda....... 
_________________ ZMAX/Chi You clone/ZNA 50 Taifun GT / Taifun GT/ Taifun GT
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Taifun GT klon Postano: 31 sij 2014 17:16 |
|
|
|
kveščn, jel se ovo čudo da raskopat skroz, mislim na bazu? ili je to tako kako je....
spojim na lavu, pokaže 1,4 oma, na sigu mi skurilo oprugu, negdje short, probam opet i radi, sad sve ok...mozda negdje ostaal koja kap od pranja...sve u svemu ne svidja mi se da ne vidim sve u detalje kako i zasto, a izgleda da se on neda raskopat...
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Taifun GT klon Postano: 31 sij 2014 20:13 |
|
|
|
mali heads up u vezi ss tanka za njega, mog su ujebali kinezi, izgleda krivi korak navoja....
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Taifun GT klon Postano: 01 vel 2014 01:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
moji je bez ikakvih problema našarafljen znači da nije sistemska greška nego nisi imao sreće, piši im dobit ćeš novi
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 vel 2014 10:20 |
|
|
|
Mc 1.3 oma i puno vate nagurano,za sada jedini setup bez curenja,probao mesh i fiber al curilo jer nikako ustabilit onaj shield,vrti se kod stavljanja top capa,ovako malo ako i zakrene vatu nikom nista
Naime,u vezi tog shielda,bitno ga je sto ravnije postavit,zadignut,usudio bih se rec u stotu jer tako i dimnjak ide u stotu u njega,malo zajebano al mislim da nece stvarat neki problem,mozda malcice pobrusit kapu na njemu,al ce trebat pripazit da onda dobro dihta
Za sad jako zadovoljan,iznenadio me,cak mi je trenutno drazi od ehpro kaye,kod nje mi smeta odvojiva baza,taifun djeluje cvrsce,izuzev sto je ruzniji,onaj ring di je rupa za zrak i top cap nisu trebali bit siri od ostatka atija,paru daje kao i aromu,nije ni prozracan nit tezak za vuc...jos da nabavim neki full mali driptip za njega
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Taifun GT klon Postano: 02 vel 2014 10:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
I meni se taj prsten vrtio, zamijeni dihtung ispod njega i neka se teško pomiće i problem riješen.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 vel 2014 10:51 |
|
|
|
Je,m je valter nabacio drugi dihtung,posto sam preko njega uzimao,al izgleda da sam ga prvim skidanjem ujebo:) tako da sam vratio originalni...budem doma prokopal,mozda nadjem koji drugi
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Taifun GT klon Postano: 02 vel 2014 11:05 |
|
|
|
evo družim se taifunom nekih dva tj. I moje iskustvo više nego super.....setup sa silikom mi ne curi, a kod svakog povlacenja se vide mali mjehurici kako idu gore....što znaci da se automacki silika natapa. Još nisam probao sa vatom....možda bum i to napravio.....radi mi na mc...na 1,6 ohma.....ja sam oduševljen..... Kad sam bio bolestan tank mi je trajao 3 dana.....kod normalnog parenja skoro dan i pol.....natankaj i vozi..... na mc-u svaki drugi tank napravim db. I vozi dalje. Pare, th, i arome koliko hoceš......jako sam zadovoljan. Ja sam riješio okretanje prstena od setupa na nacin da nedignem prsten do kraja, nego ga dignem do ruba loga...... Nema grgljanja i nema curenja kroz rupu za zrak..... Prozracnost je po mom ukusu taman, niti previše niti premalo....sve u svemu ja sam jako zadovoljan. Trenutno mi je prioritetni atty.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |