Valter je napisao:
Ne. To je tebi to. Meni nije. Ne osjeti se jer je fizički nemoguće.
A na mehanici i DNA se ne osjeti zato jer o tome nije bilo YT videa. Ne bi bilo politički korektno kenjati po klonovima koji rade (barem na papiru) jednako kao original. Američki.
Valter, inače cijenim tvoje mišljenje i poštujem te kao osobu, al frende sad si usro motku i to generalno.
Na Vamu, kad je baterija puna, pa dok ne padne na nekakvih 3.8V ako pariš bilo kakav atomizer, sa bilo kakvim setupom na manje od 10W čut ćeš rattlesnake zvuk. Nema to veze sa nikakvim jutubom i ostalim glupostima. Ima veze sa PWM načinom rada i sa time koliko je baterija puna. Kako bateriji pada snaga, tako se i ciklusi mjenjaju pa se taj zvuk postepeno smanji jer vrijeme kad elektronika pušta struju na atomizer se znatno produlji i poveća u odnosu na vrijeme kad elektronika isključi struju, a unutar jednog takta.
To je činjenica a ne ničija izmišljotina. A to se pogotovo osjeti na setupima sa tanjim kanthalom koji puno brže reagiraju na protok struje od debelog kanthala.
Jedno vrijeme sam radio RSST-a sa 0.16 kanthalom, ali sa dvije niti paralelno omotane oko mesha. Cvrčanje na 12W bi se čulo dok baterija nebi došla do 3.6V. Sa druge strane, na tom istom RSST-u sam, radi usporedbe složio setup sa 6 namotaja 0.32 kanthala i na istih 12W cvrčanje je od početka bilo puno tiše, a kad je baterija pala na 3.8V postalo je gotovo pa nečujno, morao sam atomizer prisloniti uz uho da čujem promjenu u zvuku.
Ista stvar se događa na svim atomizerima bez iznimke. Od Vivi nove, Evoda, i sličnih pa do raznoraznih dripera koji su mi prošli kroz ruke, Kayfuna, klonova Ithake i neznam ni ja čega sve ne. Bez iznimke.