Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 04 pro 2024 22:56. Sada je: 04 pro 2024 22:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cloupor Mini 30W
PostPostano: 08 sij 2015 22:55 

Valter je tak je upalis radi.....ali na vamu se osijeti pulsiranje a na dna ne
....tp je dovoljno da kazem da vamo losije radi nego dna....bio on clon ili original.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 sij 2015 23:19 

Pulsiranje i zvuk Vama je dokaz lošeg attyja, lošeg federa na minusu, lošeg spoja na plus pol baterije, prljavog i loše spojenog plus pola, lošeg setupa i općoj šlampavosti korisnika. A nekako mislim da je uzrok tog zvuka i osječaja američki You Tube uradci.

33 Hz ne možete osjetiti na tromom grijaču ni u ludilu. Razloge zbog kojih osječate pulsiranje možete potražiti u gornjim redovima, ali i u ovom retku.

No, DNA 40 poblesavi, skuri žicu, setup, zagrije se i svašta nešto iz potpuno istih razloga. Dodamo li tome lošu implementaciju... DNA 40 je loša elektronika.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 sij 2015 23:25 

Ok nema smisla raspravljat o elektronici i o tome sta je dobro i sta nije.....
Pulsiranje se osijeti i to je to....bio dobar setup ili ne.
Bas me zanima zasto onda na losem setapu ne osjetim pulsiranje kad parim na mehanici i na dna clonu

Povratak na vrh

PostPostano: 08 sij 2015 23:30 

Ne. To je tebi to. Meni nije. Ne osjeti se jer je fizički nemoguće.

A na mehanici i DNA se ne osjeti zato jer o tome nije bilo YT videa. Ne bi bilo politički korektno kenjati po klonovima koji rade (barem na papiru) jednako kao original. Američki.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 sij 2015 23:40 

meni bi bila dovoljna elektronika iz Vama u nekom box kućištu pošto mi odgovara do 15wati paenje
ne koristim ni toliko
je ko uspjeo ubaciti elektroniku od Vama u kakvo box kućište tipa tog cloupor mini ili hane ili neko slično
onaj fat dady konektor ili nešto slično kvalitetno i bog te veselio
meni nebi trebalo niš bolje

Povratak na vrh

PostPostano: 08 sij 2015 23:54 

Ja osjetim pulsiranje na kicku, a Chuck Norris i na mehanici :zu: :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 09 sij 2015 02:00 

Tri zlatna pravila
1. Yihi sx350 za subohm
2. Dna40 za nikal
3. Vamo za normalno parenje

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 09 sij 2015 03:30 

A gdje je Provari? :)

Sent from my A0001

Povratak na vrh

PostPostano: 09 sij 2015 04:58 

Valter je napisao:
Ne. To je tebi to. Meni nije. Ne osjeti se jer je fizički nemoguće.

A na mehanici i DNA se ne osjeti zato jer o tome nije bilo YT videa. Ne bi bilo politički korektno kenjati po klonovima koji rade (barem na papiru) jednako kao original. Američki.

Valter, inače cijenim tvoje mišljenje i poštujem te kao osobu, al frende sad si usro motku i to generalno.
Na Vamu, kad je baterija puna, pa dok ne padne na nekakvih 3.8V ako pariš bilo kakav atomizer, sa bilo kakvim setupom na manje od 10W čut ćeš rattlesnake zvuk. Nema to veze sa nikakvim jutubom i ostalim glupostima. Ima veze sa PWM načinom rada i sa time koliko je baterija puna. Kako bateriji pada snaga, tako se i ciklusi mjenjaju pa se taj zvuk postepeno smanji jer vrijeme kad elektronika pušta struju na atomizer se znatno produlji i poveća u odnosu na vrijeme kad elektronika isključi struju, a unutar jednog takta.
To je činjenica a ne ničija izmišljotina. A to se pogotovo osjeti na setupima sa tanjim kanthalom koji puno brže reagiraju na protok struje od debelog kanthala.
Jedno vrijeme sam radio RSST-a sa 0.16 kanthalom, ali sa dvije niti paralelno omotane oko mesha. Cvrčanje na 12W bi se čulo dok baterija nebi došla do 3.6V. Sa druge strane, na tom istom RSST-u sam, radi usporedbe složio setup sa 6 namotaja 0.32 kanthala i na istih 12W cvrčanje je od početka bilo puno tiše, a kad je baterija pala na 3.8V postalo je gotovo pa nečujno, morao sam atomizer prisloniti uz uho da čujem promjenu u zvuku.
Ista stvar se događa na svim atomizerima bez iznimke. Od Vivi nove, Evoda, i sličnih pa do raznoraznih dripera koji su mi prošli kroz ruke, Kayfuna, klonova Ithake i neznam ni ja čega sve ne. Bez iznimke.

Povratak na vrh

PostPostano: 09 sij 2015 09:13 
Moderator

Iskreno, meni se pulsiranje osjeti samo i jedino na nr-r-nr atomizerima...ako ne osjetim, onda znam da sam dobro spojio zice. Mozda sam ja neosjetljiv na to...a mozda me jednostavno nije briga. Kod kicka je samo stvar kontakta switcha i baterije...kod Nemesisa je to najcesca pojava s obzirom na vrhunski switch koji doticni posjeduje, a kojeg je lako stisnuti da nema dobar kontakt.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: