Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 17:57. Sada je: 26 sij 2025 17:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 44 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Chi You klon
PostPostano: 24 kol 2013 15:31 

Chi You - clone

http://www.fasttech.com/products/1411/10005381/1429800

SS i Mesing model,

Na donjem poklopcu (od baterije) stoji natpis "Style of Mojo" ,to je moder koji je napravio Chi mod,kinezi su to napisali kao "StRle of Mojo" :)

Serija je povucena,rekli su da ce greska biti sredjena i da ce klon biti....original :)

SS-32.5 $

Mesing - 27.8 $

Evo nekoliko fotografija na kojima su original i klon jedan do drugog...

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Povratak na vrh

Naslov: Re: Chi You klon
PostPostano: 24 kol 2013 15:35 

Prenosim sa ECF-a

C/P:

I found this write up and thought it worth passing on.

"4:13pm Aug 14

CHI YOU CLONE SAFETY WARNING

Hello. Some of you know that I run a site called FatDaddyVapes.com. ..... I will not be carrying any of the new Chi You clones. All the Chi Yous clones on the market right now are made by one manufacturer. This includes the ones that Fasttech sells. I know the manufacturers and am actually friends with them. I tried stopping them but they said that there is already a lot of orders committed.

There are 3 flaws that could be disastrous.

1 – The adjustment screws pins on top are short. This was designed using protected batteries. If you are using unprotected batteries like most mechanical mod users, the pin will get loose when you try to make it fit. It might work but once unattended, or if placed on a vehicle with vibrations, could get lose, cut the battery insulation, and cause a short leading to a leak – or worse, an explosion. THIS COULD HAPPEN EVEN WITHOUT AN ATOMIZER AND THE SAFETY ON!!!

2 – The bottom cover/switch assembly wobbles. This WOULD (as opposed to “could”) also cause an accidental misfire. Again, fire, injury, or property damage risks as a result of leaking or explosion. This could happen only if an atomizer is attached. EVEN WITH THE SAFETY ON, IT WOULD STILL FIRE BECAUSE THE CONTACT ROD INSIDE IS ALSO TILTED!!!

3 – THE WORSE. The bottom cover does not have any insulation. If you use those gray Panasonic batteries, IT WILL FIRE AS SOON AS YOU GET THE CAP ON IF YOU HAVE AN ATOMIZER ON!!! The gray Panasonics do not have the extra insulation at the bottom. (The bottom is exposed.) Even other brands are susceptible to this is you microcoil or sub-ohm because the battery shrink tube shrinks when heated.

I found a fix for it. Unfortunately, I still need it manufactured – IN CHINA! Unless one of you guys can make me custom brass bolts or has access to specialized small machinery hardware. Message me if you could help me expedite this process.

If you already have one of these Chi Yous, make sure that you use protected batteries. Also, go to Home depot and buy O-rings to be placed on the inside perimeter of the bottom cover. After all your adjustments are done, LOCTITE (Blue) that damn switch so it won’t get loose!!!

VAPE SAFE!!!"

Link: http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... -more.html

Povratak na vrh

PostPostano: 24 kol 2013 15:43 

Da da....kad vidis ko iz zasto i iz kog razloga pise onda je sve jasno :belj:

...a s ovakvim "opasnim" rijecima moze plasiti pocetnike ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ruj 2013 11:55 
Administrator

Prvi utisci:

Navoj 510 konektora je jako los, medjutim kad se jednom userafi moze se centralnim pinom moda lijepo podesiti da sve stoji stabilno. Naravno problemi se ponavljaju kada se atty vadi i ponovo stavlja.

Clon je tezak i tu nema pomoci. Ali kad se stavi oddy, mod se vise ne cini tako tezak. :la:

Zavrsna obrada ... neki put bi trebalo zamijeniti plocicu na nozu kod tokarenja, jel da? Zavrsna obrada brusnim papirom ne moze prikriti zracnosti na kliznim stazama tokarskog stroja. Ajd dobro, ali bem mu sunce zar je toliko tesko oprati mod deterdjentom sa posudje prije odlaska naruciocu? Mora li kupac imati ruke usrane smrdljivim uljem?

Ono dobro je sto mod radi ... i to svaki put. Ali treba li ocekivati nesto drugo?

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ruj 2013 12:59 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
U čemu je razlika između zadnja dva (SS... 32,53 $ i SS... 27$ kraj ovog piše da je laserski graviran) (kako je napravljena slika i slova na prvom i jel samo to razlika??)
...Ovom prvom (skupljem) je na poklopcu 2012 g. a drugom 2013 g....???

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ruj 2013 13:04 
Administrator

Forrest je napisao:
U čemu je razlika između zadnja dva (SS... 32,53 $ i SS... 27$ kraj ovog piše da je laserski graviran) (kako je napravljena slika i slova na prvom i jel samo to razlika??)
...Ovom prvom (skupljem) je na poklopcu 2012 g. a drugom 2013 g....???

Ovaj skuplji je povucen iz prodaje zbog bugova. Ovaj drugi je isti samo doradjen.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 07:46 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Zanima me kako radi "air control" jer ovaj mod kao odnedavno i Nemesis (clon) ga ima
Jel se to što osjeti odnosno sa kojim atomizerima radi??
Bilo bi zgodno napraviti neki usporedni test ta dva moda ako ih netko ima (ili u Palfiju - kada se nađu obojica)

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 10:04 
Administrator

Forrest je napisao:
Zanima me kako radi "air control" jer ovaj mod kao odnedavno i Nemesis (clon) ga ima
Jel se to što osjeti odnosno sa kojim atomizerima radi??
Bilo bi zgodno napraviti neki usporedni test ta dva moda ako ih netko ima (ili u Palfiju - kada se nađu obojica)

Air control mi je kad koristim oddy otvoren do kraja a nisam ljubitelj previse zraka. Ali ako netko zeli vise zraka treba samo prosiriti te tri rupice a to je jednostavno i pristupacno. Inace regulacija radi dobro.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2013 09:49 

Stigli Chi U i Private V2 (SS,brass,copper)

Izrada i kod oba moda je fantasticna,jedino sto su uzasno prljavi od masine...inace iskreno,nisam ocekivao da ce biti tako dobri...

Chi ima teleskopski plus pin i Kick ring,u njemu idu 18350 (+kick) ,18650 (+kick),fantastican mod !!!

Private V2 ima sredisnji samopodesavajuci pin,predobar izgled...kontra navoj na lock ringu itd...

(Atomizeri su random odabrani kako bi dobili sliku o velicini moda)

slika

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2013 12:55 

oba moda su sa fast techa?
lijevo je na prvoj slici je private sa 18500? i chi sa kickom i 18650?

Povratak na vrh

[ 44 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: