[/quote]
Nikad problema nisam imo sa prekidacem, al nikad. uvik je palio iz prve. Jedino sta me zivcira je onaj lock ring kad nekad postane tvrdoglav pa nikako odvidat
[/quote]
Mene je to ubijalo, dodjem u kafanu, svi blenu u nemesis i kayfun, ono, idu pitanja, jel treba oruzani list itd...i sad ja treba da otkocim oruzje i da ih ubijem parom a ono nece
Uzeo sam teflon traku i zamotao malo ispod vijka na prekir+dacu, ne na navoj nego ispod glave, skroz malo da bude 1 mm odvojen od plastike a stegnut do kraja, nisam to radio radi kocnice nego da bolje kaci bateriju ali ispalo je extra za kocnicu, sad vise ne glavi jer ima malo tolerancije, nije onako tvrdo kao kad je direkt dotegnut do plastike, od tad mi se nije desilo ni da zaglavi ni da mi se steze prekidac previse, pokusaj
Kad smo kod moda i meni treba jedan meh a nikako da se odlucim, taj bi bio iskljucivo paradni sa 18350, na njemu kfl nano kit, nekako me opet vuce nemesis ili stingray x, a i taj poldiac s ft bi bio dobar, j me prekidac ne bih htio nositi backup a ne bih u kakvim svatovima da ostanem bez kontakta
Nekako mi se nemesis ss brzo izuljao, jes ispao par puta ali ima vise onih tragova od dzepa kao mob, dok kfl nema nista na sebi, jel ima kakav mod takvog kvaliteta materijala, poldiac mi djeluje na slikama da je isti sjaj kao nemesis, dok stingray x djeluje da je kao kfl. Prijedlozi dobrodosli da se to narucuje