Hvala Pampa1. Pregledat ću ih.
Evo još malo novosti vezano za eVic.
Dakle, kao što sam već ranije napisao, ima sam puno problema sa protokom zraka sa T2. Na žalost isto se dogodilo i sa Vivi Nova koji mi je jučer došao i tu nije pomagao adapter koji sam koristio za T2. Što je još gore, na 7,5W (koristim atty od 2,4oma) imao sam užasno jake i učestale dry hitove zbog kojih sam na kraju i promukao a ja uzeo 2 komada. Totalna koma!
Tražio sam okolo po svim mogućim forumima i slično i svugdje sam nalazio komplicirana (za mene) rješenja.
Na kraju, iz očaja, odlučio sam se na varijantu da povečam protok zraka i to tako da im svima proširim rupice za zrak i gle čuda. Sve je proradilo i bolje nego što sam očekivao tako da sam na Vivi napravio još jednu rupicu više, a na T2 još dvije dodatne rupice i sada sve radi savršeno bez ikakvih dodataka na eVic-u.
Znam, mnogi od vas vole kad je slabiji protok zraka ali ja od silnog potezanja dobijem zaušnjake.
Vivi koju sam prije spomenu je počela napokon davati onako kako treba i to svega (pare i arome) bez dry hitova iako se držim na 7W za sada (dok mi ne prođe promuklost). Ne znam je li to zbog novih i proširenih rupica ili zato što sam malo "prodrmao" atty na njemu ali sada radi fenomenalno.
Sada sam u očekivanju novog firmwarea (kažu da će biti beta
krajem ovog mjeseca) i novog MVR-a pa da vidim kako će to ići.