Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 04 pro 2024 23:29. Sada je: 04 pro 2024 23:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: eGo Variable Volt/Watt APV
PostPostano: 08 vel 2013 16:13 
Administrator

Forrest je napisao:
Ja sam ovih mjesec dana od kada ga imam koristio samo 18350 baterije (u paru ili češće pojedinačno) i sve je bilo dobro. Danas mi stiglo i 2 para 18650. Ove http://dx.com/p/genuine-panasonic-18650 ... air-121452 rade dobro i trebale bi biti kvalitetne (nigdje na njima ne piše ime ni kapacitet ??- baš kao na slici)

To jesu (valjda) Panasonic 3100mAh bez PCB, ali ...
Nisam dokucio o cemu se radi medjutim DX prodaje losije baterije nego sto Panasonic u stvari jesu. Mjerenjem se dobiva 15% manji kapacitet nego sto je kod ostalih takvih Panasonic baterija.
Sve Li-Ion baterije dolaze na 40% napunjenosti i to je pravilo za takvu vrstu baterija. Medjutim s DX-a dolaze potpuno napunjene.
Nigdje osim na DX-u nema tih baterija za manje od 11-12$

Cim su negdje ljetos osvanule na DX-u uzeo sam par. Rade one i dalje ali razlika se vidi. Izvana su potpuno iste ali iznutra nisu. Kako DX mulja nemam pojma. Neke moje misli idu u smjeru da su u Japanu uzeli baterije koje je Panasonic izdvojio kao nesukladne, pa kako nema oznake proizvodjaca ...

Povratak na vrh

PostPostano: 09 vel 2013 01:18 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
malo sam tražio te - Panasonic baterije i po drugim web shop-ovima i koliko se vidi iz slika isto izgledaju i na drugim mjestima (tj bez imena i kapaciteta) pišu samo neke opće stvari - tip, neki kodovi i upozorenja o čuvanju i jedini suvisli i razumumljiv podatak je "made in japan" bez ikakvih kineskih slova...
a kada sam je stavio u vamo - pisalo je da je 3,7 v - što je neka normalna "polunapunjenost"
Za ovaj drugi par što mi ne radi mogao bih znači biti problem pcb, ako je, neka i ostane tako - neću ih guliti (bar za sada) možda zatrebaju za nešto drugo. Sada za početak imam sasvim dovoljno (zapravo kao i svega drugog oko parenja i previše). Pa tako imam i tri para 18350 s tim da mi je 2 para naizmjence bilo u uporabi (uz twistove) a onaj treći "ćući na klupi"...
sve mi je stalno nešto trebalo i treba - moš mislit. Par ljudi oko mene što su počeli s parenjem kao i ja prije dva - tri mjeseca imaju svoju jednu baterijicu punjač i jedan ili u najboljem slučaju tri -četiri klira i sretno i zadovoljno pare i osim tekućine ništa im ne treba (jer za ništa drugo i ne znaju) za opće zodovoljstvo izazvano divotom parenja...Tako da ... :hmm: :con:

Povratak na vrh

PostPostano: 24 vel 2013 22:03 

Jel itko naručivao s oceana vamo ? zanima me jesu li na njemu metalni prekidači ili plastični
http://www.oceanvapor.com/174-new-cheap-vamo-vv-bamboo-mod-from-3w-to-15w-.html

Povratak na vrh

PostPostano: 24 vel 2013 22:09 

na VaporBreak su metalni za ovaj neznam

Povratak na vrh

PostPostano: 24 vel 2013 22:34 

Moj je s vaporbreaka . a ovaj je ss + 2 vivi nove pa sam mislio iznenadit prijatelja s kompletom.
Moj je gun black i sve radi perfektno jedino što je pun ogrebotina , a ss bi se bolje nosio s tim.

Povratak na vrh

PostPostano: 19 tra 2013 15:40 

Jedna stvar me zainteresirala... jel zna netko gdje se proizvodi Vamo? Tj. da li postoji "original" i kopije? Nisam nigdje našao da se navodi firma, kao npr. L-Rider kod Lave...

Povratak na vrh

PostPostano: 19 tra 2013 15:53 
Moderator

Jedan i jedini

Shenzhen Elego Technology Co., Ltd.

http://elego.en.alibaba.com/productgrouplist-214086816/Variable_Voltage_Battery.html

Povratak na vrh

PostPostano: 19 tra 2013 17:06 
Administrator

spavle je napisao:

Vamo je toliko popularan da me cudi sto nisu pobrojani svi proizvodjaci. Mogli bi probat.

http://www.esmoke-ksd.com/
http://www.sztobeco.com/

... malo sam zagrebao i nasao preko 10 proizvodjaca :joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 19 tra 2013 17:48 

A u prodaji čak nemaju ni podverzije... onda se postavlja pitanje šta mi ovdje zapravo uspoređujemo... i da li postoji, a sigurno postoji, razlika u kvaliteti... :joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 19 tra 2013 22:03 

Evo ovi tvrde da je ovaj kvalitetniji http://www.vaportekusa.com/Starter_Kits_and_MODS-Vision_Variable_Votage_and_VW_MOD.html

Povratak na vrh

[ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: