malo sam tražio te - Panasonic baterije i po drugim web shop-ovima i koliko se vidi iz slika isto izgledaju i na drugim mjestima (tj bez imena i kapaciteta) pišu samo neke opće stvari - tip, neki kodovi i upozorenja o čuvanju i jedini suvisli i razumumljiv podatak je "made in japan" bez ikakvih kineskih slova...
a kada sam je stavio u vamo - pisalo je da je 3,7 v - što je neka normalna "polunapunjenost"
Za ovaj drugi par što mi ne radi mogao bih znači biti problem pcb, ako je, neka i ostane tako - neću ih guliti (bar za sada) možda zatrebaju za nešto drugo. Sada za početak imam sasvim dovoljno (zapravo kao i svega drugog oko parenja i previše). Pa tako imam i tri para 18350 s tim da mi je 2 para naizmjence bilo u uporabi (uz twistove) a onaj treći "ćući na klupi"...
sve mi je stalno nešto trebalo i treba - moš mislit. Par ljudi oko mene što su počeli s parenjem kao i ja prije dva - tri mjeseca imaju svoju jednu baterijicu punjač i jedan ili u najboljem slučaju tri -četiri klira i sretno i zadovoljno pare i osim tekućine ništa im ne treba (jer za ništa drugo i ne znaju) za opće zodovoljstvo izazvano divotom parenja...Tako da ...