Z-MAX
- Variable Wattage & Variable Voltage Mod
Functions:
-Voltage regulation between 3.0 V and 6.0 V in 0.1 V increments
-Wattage control from 3.0 W to 15.0 W in 0.5 W steps
-Resistivity of the evaporator
-Integrated blue display to display and change the voltage and wattage
-Designed for a 18650 mAh battery
-Completely redesigned buttonSpecifications:
-Colors: chrome
-Thread: 510 eGo
-Length: 118 mm
-Diameter: 20 mm
-Voltage: 3.0 V - 6.0 V
-Wattage: 3.0 W - 15.0 W
-Batteries: 18650
-Current: A up to 4
-Display color: blue Na izgled Z-Max je identican kao i V-Max,zasad ga ima samo u chrome verziji i nisam siguran da je SS ali to nije ni bitno,na ovom modu bitna stvar je to sto njegov meni ima jednu stavku vise od V-Maxa,to je 7-ma i ona sluzi za podesavanje vataze (VW)
Z-Max funkcionira na jednu 18650 bateriju i ima limit od 4A,na jednom mjestu sam video da navodno moze i na 2 x 18350...nisam siguran
Pratim ovaj mod vec nekog vremena....clan jednog foruma se ponudio da pomogne kinezima oko nekih problema sa elektronikom,ukratko...bice i V.2 a ja bi sacekao nju da izadje.
Z-Max je ubedljivo najbolji VV model koji je dosad izasao na trziste,"Provari" je pao vec kod V-Maxa a "Darwin" -VW mod kad poraste bice Z-Max

Z-Max,mod sa VV i VW se prodaje po cijeni od otprilike 120-tak dolara a u njemu imate funkcije jednog "Provari"-ja od +200$ i jednog "Darwin"-a od otprilike 400$...
PS.
Scot (igetcha69) je odlucio da zamijeni svoj Provari sa Z-Max pa ubuduce njegove video recenzije bi trebale biti bas sa ovim modom