Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 06:34. Sada je: 07 vel 2025 06:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Elektronska Lula
PostPostano: 06 svi 2011 22:48 

Evo ovako, od moje prve lule nažalost ništa, moj majstor tokar je toliko ažuran bio da ni posle 2 meseca ništa nije uradio, takoreći nije ni pipnuo moju lulu, kako sam je pre dva meseca tamo odneo tako je i do skora stojala, pa sam krenuo u potragu za nekim majstorom koji i zna i hoće i ima volje da radi !!
Našao sam jednog u susednom mestu i objasnio mu šta hoću, nasmešio se i rekao može, i eto evo moje nove lule, ne one od ranije jer sam sada kupio jednu drvenu i lepšu!
Od Siniše sam dobio jedan odličan prekidač od prohroma, čini mi se da je od Galileo moda, i moj novi majstor je napravio čauru za bateriju takođe od prohroma na koju se uvrće prekidač i produbio lulu da sve to stane unutra, meni još ostaje da povežem struju i montiram konektor za atty!
Prvobitan plan se promenio, hteo sam da stavim hibrid unutar lule ali dok sam čekao starog majstora pojavili su se clearomizeri pa su oni zauzeli mesto br1.
Znači konektor za atty ide u unutrašnjost lule gde ide deo za muštiklu i u njega se uvrće Clearomizer i na sve to ide muštikla od lule.
A evo i koja fotografija o čemu pričam

slika

evo i druga

slika

Ovaj deo što je tokar napravio je nazubljen jer kada ubacim deo za elektriku i kada ga uguram na mesto ima da stoji čvrsto
i neće se lako vaditi napolje a neće ni biti potrebe

slika

eto, baterija lepo stane unutra

slika

kada se tokareni deo ugura unutra malo će viriti iz lule zbog dužine samog prekidača i baterije

slika
eto, još samo da rešim konektor u koji se uvrće atty i da stavim clearomizer i gotovo :51:
Ova lula je potekla od zajedničke ideje sa Sinišom i zajedničkim trudom izrađena!

Povratak na vrh

Naslov: Re: Elektronska Lula
PostPostano: 06 svi 2011 23:20 

A kud mislis metnut clearomizer?
Obavezno metni slike na forum kad lula bude gotova. Nemogu ti nista garantirat, ali moguce da imam jednog kupca za lulu.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 svi 2011 00:24 

Lis je napisao:
A kud mislis metnut clearomizer?
Obavezno metni slike na forum kad lula bude gotova. Nemogu ti nista garantirat, ali moguce da imam jednog kupca za lulu.

Clearomizer ulazi u samo kućište lule, u veliki otvor baterija a u mali otvor clearomizer koji se i nemora vaditi dok ne pregori, a na njega se natiče usnik, odnosno muštikla.
Tačno je tih dimenzija
Slike ću staviti obavezno, ali lula NIJE na prodaju, barem ova ne.
Za kasnije da li će ih biti to nesmem da garantujem, videću ako uspem nabaviti ovakvo telo lule ponovo jer je ova odlična za ovako nešto

Povratak na vrh

PostPostano: 07 svi 2011 12:39 
Administrator

Lijep uradak Vlatko. Jesi li razmisljao da umjesto clearomizera koristis giantomizer? Mislim da bi se estetski bolje uklopio.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 svi 2011 12:56 
Moderator

kasnim u fazi, ali to je tako.Lijepo, za početak, mene bode malo dio sa batt. koji je previše vidljiv, ali ok.Ima svakakvih lula, pa možda nešto dublje?
Sve u svemu, kad proradi biti će unikat.O grijaču nemam šta reći, stvar izbora.Malo prodaskaj pa ćeš vidjeti svakakvih kombinacija za lule.No to je ideja za ubuduće. :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 07 svi 2011 15:49 

Kinta je napisao:
Lijep uradak Vlatko. Jesi li razmisljao da umjesto clearomizera koristis giantomizer? Mislim da bi se estetski bolje uklopio.

Hvala Kinta, nisam hteo giantomizer, pošto je dugačak, ovako mali clearomizer taman lepo staje
unutra i usnik lule za njim na mesto i ništa netreba širiti i prepravljati a i svakako se nevidi šta je unutra

Povratak na vrh

PostPostano: 07 svi 2011 15:54 

CHROMEX je napisao:
kasnim u fazi, ali to je tako.Lijepo, za početak, mene bode malo dio sa batt. koji je previše vidljiv, ali ok.Ima svakakvih lula, pa možda nešto dublje?
Sve u svemu, kad proradi biti će unikat.O grijaču nemam šta reći, stvar izbora.Malo prodaskaj pa ćeš vidjeti svakakvih kombinacija za lule.No to je ideja za ubuduće. :plus:

Hvala, i meni malp bode oči što je višlji deo zbog baterije, ali dublje se nije moglo bušiti u telo lule,možda uspem nabaviti i nešto sa masivnijim telom koje sa da doraditi da se nevidi baterija ali to je stvarno stvar budućnosti, meni je drago da je i ovo uspelo koliko sam čekao :)

Povratak na vrh

PostPostano: 07 svi 2011 20:07 

Zanimljivo! :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 08 svi 2011 09:15 
Administrator

Malko sam ti smanjio slike zbog bolje preglednosti.
Nego reci ti meni, sigurno imas negdje drvotokara. Oni znaju raditi dosta lijepe pipe za bacve ... slavine za bure. Pa orahov korijen te njegove i tvoje ruke, mogla bi biti dobitna kombinacija.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 svi 2011 14:12 

i ja sam hteo smanjiti ali je bilo kasno, ovako je super, a za drvotokara sam i ja mislio, ali je stari čovek i ne prihvata baš posla, sada jedino iz hobija rezbari ... ali šta me košta da ga pitam, možda i prihvati, e to bi bilo super, od nedelje ću ga pitati pa javljam rezultat

Povratak na vrh

[ 10 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: