Evo ovako, od moje prve lule nažalost ništa, moj majstor tokar je toliko ažuran bio da ni posle 2 meseca ništa nije uradio, takoreći nije ni pipnuo moju lulu, kako sam je pre dva meseca tamo odneo tako je i do skora stojala, pa sam krenuo u potragu za nekim majstorom koji i zna i hoće i ima volje da radi !!
Našao sam jednog u susednom mestu i objasnio mu šta hoću, nasmešio se i rekao može, i eto evo moje nove lule, ne one od ranije jer sam sada kupio jednu drvenu i lepšu!
Od Siniše sam dobio jedan odličan prekidač od prohroma, čini mi se da je od Galileo moda, i moj novi majstor je napravio čauru za bateriju takođe od prohroma na koju se uvrće prekidač i produbio lulu da sve to stane unutra, meni još ostaje da povežem struju i montiram konektor za atty!
Prvobitan plan se promenio, hteo sam da stavim hibrid unutar lule ali dok sam čekao starog majstora pojavili su se clearomizeri pa su oni zauzeli mesto br1.
Znači konektor za atty ide u unutrašnjost lule gde ide deo za muštiklu i u njega se uvrće Clearomizer i na sve to ide muštikla od lule.
A evo i koja fotografija o čemu pričam

evo i druga

Ovaj deo što je tokar napravio je nazubljen jer kada ubacim deo za elektriku i kada ga uguram na mesto ima da stoji čvrsto
i neće se lako vaditi napolje a neće ni biti potrebe

eto, baterija lepo stane unutra

kada se tokareni deo ugura unutra malo će viriti iz lule zbog dužine samog prekidača i baterije

eto, još samo da rešim konektor u koji se uvrće atty i da stavim clearomizer i gotovo
Ova lula je potekla od zajedničke ideje sa Sinišom i zajedničkim trudom izrađena!