|
.
Sada je: 13 lip 2026 22:47. | Zadnji put si ovdje bio: 13 lip 2026 22:47. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Re: Postano: 10 vel 2017 12:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3398 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
krki je napisao: fek0 je napisao: Naši snažni prsti su išamarani dugogodišnjim motanjem žica, more prolivenih tekućina je bilo po njima, bezbrojni ubodi nikla i titana (tzv. titanski ugriz i nickelback) su očvrsnuli našu, ionako čvrstu poput spitke od jakove kože, kožu, nebrojeni šortovi na mehanici su dodatno otvrdnuli naše jagodice...tako da ne osjećamo više bol, patnju i žar....već samo sladostrasna zadovoljstva složenih nam grijača i predivnih nektara kojima natapamo nusproizvode japanskih biljaka. Pih znao si i bolje srat? a priznam...ovo je bilo na poslu u malo vremena...ispričavam se što nisam bolje srao 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Mylene
|
Naslov: Re: Re: Postano: 10 vel 2017 13:47 |
|
Pridružen: 14 sij 2017 18:50 Postovi: 111 Lokacija: Zagreb Črnomerec
|
fek0 je napisao: Naši snažni prsti su išamarani dugogodišnjim motanjem žica, more prolivenih tekućina je bilo po njima, bezbrojni ubodi nikla i titana (tzv. titanski ugriz i nickelback) su očvrsnuli našu, ionako čvrstu poput spitke od jakove kože, kožu, nebrojeni šortovi na mehanici su dodatno otvrdnuli naše jagodice...tako da ne osjećamo više bol, patnju i žar....već samo sladostrasna zadovoljstva složenih nam grijača i predivnih nektara kojima natapamo nusproizvode japanskih biljaka. ok... ostala sam bez teksta 
_________________ The destination folder is a subfolder of the source folder.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 10 vel 2017 20:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
oce to tako na ovom forumu...dobrodosla. ako budes dobra, otkrijem ti tajnu velike moci.  Sent from my T6 using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Mylene
|
Naslov: Re: Di su nestali mtl atiji?!?! Postano: 10 vel 2017 20:38 |
|
|
Mi se čini da sam tak nešt već negdje čula. . Jel to govoriš svim novim curama? 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 10 vel 2017 20:43 |
|
|
|
Fek0va tajna velike moci je Africka sljiva
Sent from my M5 Note using Tapatalk
|
 |
|
Mylene
|
Naslov: Re: Di su nestali mtl atiji?!?! Postano: 10 vel 2017 20:49 |
|
|
Dark water okus afričke šljive? 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Di su nestali mtl atiji?!?! Postano: 10 vel 2017 21:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Mylene je napisao: Mi se čini da sam tak nešt već negdje čula. . Jel to govoriš svim novim curama?  ma kakvi...to vec godinama teroriziram svakog novog na forumu. sta ce meni cure...dovoljna mi je Rossi i Sasha. Duc je tu za povremenu zabavu. u taxiju. Sent from my T6 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Di su nestali mtl atiji?!?! Postano: 10 vel 2017 21:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
vulja je napisao: Fek0va tajna velike moci je Africka sljiva
Sent from my M5 Note using Tapatalk na oku Sent from my T6 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Di su nestali mtl atiji?!?! Postano: 10 vel 2017 23:35 |
|
|
Lemi_O2 je napisao: Di su nestali, kaj bi nestali
Kayfun5, Rose3, Taifun GT3- sa restriktorima (na sva tri pašu oni iz kita za K5) Tilemahos Armed, Soul, EVL Reaper, Hussar, Phenomenon/unfollow, Calix .... i još desetak njih Ma je, evo dodji kod mene pa stavi m2l adapter iz Kayfuna 5 na Rose v3, bas me zanima kako ce to izgledati. I da ne bi bilo, oba attija su originali
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Di su nestali mtl atiji?!?! Postano: 11 vel 2017 14:31 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Rain je napisao: Lemi_O2 je napisao: Di su nestali, kaj bi nestali
Kayfun5, Rose3, Taifun GT3- sa restriktorima (na sva tri pašu oni iz kita za K5) Tilemahos Armed, Soul, EVL Reaper, Hussar, Phenomenon/unfollow, Calix .... i još desetak njih Ma je, evo dodji kod mene pa stavi m2l adapter iz Kayfuna 5 na Rose v3, bas me zanima kako ce to izgledati. I da ne bi bilo, oba attija su originali A kaj te muchi, slabo rupe gadjash?
_________________ X
|
|
 |
|
 |
Sada je: 13 lip 2026 22:47. | Zadnji put si ovdje bio: 13 lip 2026 22:47. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |