Fyla je napisao:
I toliko je drastična razlika u aromi (vs UTA)?
Nije. Jednostavno mi se više sviđa aroma koju UTA daje...sve su to nijanse (kod ova dva atomizera...ostali su daleko iza...Tile isto kaska za ovom dvojicom).
Više mi se sviđa i izgled, način slaganja setupa, mini i full verzija, zapremina i tako....meni osobno, trenutno najbolji atomizer što se može nabaviti, a da se voli pariti normalno, sa povremenim hitovima direkt u plućica
Jedino što mi se stvarno ne sviđa kod UTA je način na koji je izvedena baza...vrlo idiotski dizajn koji u današnjem vape svijetu nema što tražiti...radi normalno u TC-u na samo tri moda (od onih koje sam ja isprobao)...DNA200, Dicodes i evo, po novom i Evic VTC mini...ostali se pogube zbog plus konekcije koja je prilično loša.
To mu lako opraštam zbog načina na koji radi
, a govorim o klonu...original je gotovo nemoguće nabaviti...UTA II je svojevrsni jednorog
a i stvarno je preskup.