|
.
Sada je: 22 sij 2026 07:21. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 07:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
krki
|
Naslov: Re: Skyline RTA clon Postano: 18 ruj 2017 11:39 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Zna se desit, ali kod mene rijetko. Možda ti je problem u tankanju, ono natankaš okreneš pa tek onda otvoiš dovod zraka.
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
m@xym
|
Naslov: Re: Skyline RTA clon Postano: 18 ruj 2017 20:52 |
|
|
|
Nije problem u punjenju.
Dovod zraka isto nije u pitanju, mada si vjerojatno mislio na flow-control, isto ne utječe na to kako ga otvaraš (sa tankom 'naglavačke' ili normalno orjentiranim), bez obzira na način otvaranja JFC-a kapljice se pojave nakon nekog vremena.
Kapljice se pojavljuju samo tijekom parenja, ako ostavim tank u uspravnom položaju, a otvorenim AFC-om i JFC-om, kapljica nema, znači - nije tekućina nego kondenzat.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 21 ruj 2017 07:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
e....to je kondenzat!
Sent from my Y6_Piano using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
m@xym
|
Naslov: Re: Skyline RTA clon Postano: 21 ruj 2017 09:23 |
|
|
Yep, konačno da i meni ne curi tekućina nego samo kondenzat...  Inače, na kajfunu mi se toliko pare kondenzira da mi je ista 'izjela' boju na poklopcu USB konektora na Aegisu, na Skyline-u je malo bolje. Kontaktirao geekvape, poslat će mi novi poklopac i kažu da pripazim na kondenzat jer to je vjerojatno uzrok guljenja boje. I sad kako im objasniti da manje više svi atty-i imaju usis zraka na dnu, i da tu pomalo izlazi para prilikom korištenja i da je bolje da su stavili neobojani poklopac, a ne da daju besmislene savjete korisnicima.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 22 ruj 2017 20:26 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
ne bih znao, kondenzat se obicno skuplja gore kod driptipa. ako se skuplja dole ili curi atty ili puses u driptip umjesto da uvlacis zrak. kayfun je kakica i njemu slini bez obzira na bilo sto.
Sent from my Y6_Piano using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
m@xym
|
Naslov: Re: Skyline RTA clon Postano: 22 ruj 2017 20:48 |
|
|
|
A gle, da curi liquid, onda bi curio i kada ga ne upotrebljavam, ostavio sam do vrha napunjen Skyline sa otvorenim AFC-om i JFC om namještenim za parenje, da stoji uspravno par sati, i onaj dio ispod prstena je bio suh kao papar.
Dakle, jedino logično objašnjenje je da maleni dio pare prođe iz attya kroz rupu za zrak i s vremenom se kondenzira se kućištu atty-a oko prstena za AFC, a dijelom se kondenzira i samom modu oko atty-a.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 23 ruj 2017 07:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
mozda ne valja atomizer? zasto je to uopce toliko bitno? dobro, malo je vlazno po modu, kineski je mod i zahtjeva drzanje u zrakopraznom prostoru pod posebnim vremenskim uvjetima. ok. i? kaj bi ti sad? kupi mod koji nije obojan vodenim bojicama ili gledaj prije kupovine sto kupujes i kupi neki koji nema boju na sebi. s obzirom da "kondezaciji" nitko ne pridaje neku vaznost, postoji nekoliko mogucnosti. kinez te zajebao, imas los atomizer, trolam te tu zato sto si m@xym i da se nekaj pise po forumu, ne znas sloziti setup  Sent from my Y6_Piano using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Scandalous
|
Naslov: Re: Skyline RTA clon Postano: 23 ruj 2017 09:03 |
|
|
|
Nemam atty koji je vjecito suh nit me to zabrinjava... nit je do loseg setupa nit do loseg atija...
_________________ ***Nema đabe ni u stare babe!***
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 07:21. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 07:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |