Lijepi pozdrav svima, rekoše mi da je red prvo se predstaviti pa ajmo onda redom...Tomo iz okolice Zagreba...puši(o)m već 15 godina, pokušavao dosta puta prestati no neuspješno...
Imao sam iskustvo prije par godina sa nekakvom e-cigaretom koja je izgledala kao prava i imala okus kao magla iz diskoteke tako da je brzo završila u ladici...ponovni pokušaj ove godine, točnije od 6.1. sa običnom ego baterijom i mini pro tankom 3
Primjećujem da su se stvari promjenile na bolje...naime svidjelo mi se i hoću još :-)
Naručio sam bolji setup sa fasttecha, Istick 30W + Lemo RTA...dok ne stigne patit ću se sa ovim jer kolko vidim naši shopovi uglavnom imaju bezobrazne cijene...dosta toga kupujem online paa strpljenju sam se naučio
Nov sam u ovome i još dosta čitam i gledam YT tutoriale...poznavajući sebe, savladat ću gradivo u kratkom roku
Naravno ne namjeravam trošiti novce na kupovine grijača od 30 kn i tekućine od 100kn pa i to će doć na red kad se malo ushemim...probao par tekućina (Smurf's blood, RY4 Special, After 8, Creaminal i malo Red Alerta)...skužio da mi se od pojačanog PG-a diže kiselina u želucu :-)
Bacio sam oko i na neke forumske tekućine...čisto da probam razliku od kupovnih
eto, dovoljno za prvi post...mah mah