Bok ekipa!
Evo mučim se s parenjem nešto više od godinu dana... Krenula s najjednostavnijom opcijom Ego start paketa prek njuškala (škrtica)

Pa jedna ne dimi, pa rikne baterija, pa rikne druga (na nju sam sjela), pa nakon nekog vremena bude bljak (ahaa, treba novi clearomizer), pa nabavila onaj kojem se mijenjaju grijači, pa dođem na posao s praznom baterijom, pa je potrajalo dok nisam našla odgovarajući okus, pa sve nešto luk i voda... Uglavnom sama borba... Al ne dam se....
Suma sumarum - eGo-T 1100mAh baterija (jedna crvena, jedna plava

), CE4+ tank s promjenjivim grijačima, DVA punjača i Dekang Desert oliti Camel, i ja preeeezadovoljna. Sve je nekako sjelo na svoje mjesto. Dok i muž nije počeo pariti... MOJU parilicu... i MOJU tekućinu... I sad tekućine nikad dosta...
Forum sam otkrila nedavno, i moram priznati da se ne snalazim baš (a šta ćeš, plavuša...). Sad kad sam napokon svladala parenje bacila bi se u labos - kako i šta i otkuda krenuti? Slobodno bacite neki link da se ne ponavljam... Nešto sam uhvatila - PG/VG bez vode s par kapi alkohola (imam zapisano ali sam zametnula papirić, naravno) - šta će mu taj alkohol? I to bi onda bila neka baza, jel? U koju se stavlja aroma (kolko?)? I gdje je nikotin u cijeloj priči? Kemija mi nikad nije bila jača strana, kao ni kuhanje uostalom... Al potrudit ću se uz vašu pomoć