Zdravo vaperi. Živim u Kopru, SLO i parim več 3 i po godine.Kupio u jesen 2010 neki 808 komplet koji je radio kad mu
dosadilo ne-raditi - a to je možda 10% vremena.Pa onda neki Dcore komplet
http://www.maitimonline.com/shop/dcore-ecigarette/2530-e-cigareta-dcore-starter-kit-normal-low-e-tekocina-650-mah-baterija.htmlkoji me isto uništio sa nabavkom rezervnih djelova.Aaaah - ništa da pričekam bračo Kineze da malu doteraju svoje tehničko znanje sam oko godinu i po
cuclao na ovoj simple X4 kod koje više manje ni moglo kaj riknuti...
http://www.maitimonline.com/shop/3-e-cigareta-smouchi-top-marl-high-visoka-nik-vsebnost-usb.htmlEUR jača, a $ pada pa mi to nekak skupo postaje dok nisam se nisam lani u augustu dosađivao i tako otkrio FT.
Posle toga je evolucija opreme krenula....pa i evolucija parilačkog iskustva. Preko Ego Twista i icleara16 do Kangerovih
PT1,2,3 a Poljaci smu mi ljubazno prodali i Aspire BDC u CE5 i Nova S izdanju.Stigao i pokoji dripac u obliku Tridenta i malog M4,
pa sam se nešto brljao i sa Genesisama (pulse-G i Kraken) al mi rolanje mesha i zapovedana vertikala nekako nisu skontali...
dok me na kraju 2013 zatekne Kaja (Russian 91% i KFL) i tako sad imam svoj mir među Kajom i Kangerima pa i nekim drugim tankovima (RG200,RG400)
Od mecha su tu Nemesis SS, na putu je i messing istog da bude i mixed edition, Caravella, Sentinel M16 brass,Origin brass i Vamo V5 za merenje omaže i slično čačkanje.
Pošto sam tolko uložio u HW sam rešio da počnem i mixanjem e-juicea.Sa IW uzimam PG ECO 38 mg/ml nic bazu i arome, nešto sam i od FA uzeo aroma a sada naručio i od TPA arome.
PG i VG zahvalno uzimam od Hemiga jer kod nas nenormalno poskupeo a poštarine iz EU znamo kakve su.
Kod nas u SLO ima 3 vaperska foruma: na jednom admin/vlasnik shopa piše sve postove, drugi je isto povezan sa vape-shopom a na trečem nas ima oko 20 što se nešto mučimo ...
Jezik sam učio od Boba Rocka iz Alana Forda i pjevajući/zviždajuči Prljavo K, Mlinareca,Paraf, Film, Haustor i slično..tako da spika je kakva jest
Ajd - čitamo se