|
.
Sada je: 09 lip 2026 04:51. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 04:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mirza
|
Naslov: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 16:16 |
|
|
|
Pozdrav svim clanovima ovog foruma ili kako volim ja nazivati virtuelnom basštom. Vec je sesti dan i tece:) kako sam kupio elektronsku cigaretu i naprosto sam zapanjen da se istinski moze uzivati u njoj a i ovisnost umiriti.
Pusio sam tri kutije dnevno dvadesetak godina, a prije tri godine presao sam na duhan i to najjaci sto ima...I u pocetku sam pusio jednu tabakare a do neki dan 2-2,5 dnevno.
Za sebe sam volio reci da za mene nema lijeka nit sam odvano pokusavao odvikavanje. Ali kako kupih e cigaretu evo kako rekoh na pocetku sesti dan kako nisam zapalio cigaru ali bas nijednu, a imam 15 namotanih tabakera.
Ono sto me interesuje jeste gdje, kako i na koji nacin se mogu najpovoljnije kupiti tekucine u pakovanjima 100 ml, a jacine 24 mg nikotina, jer u sarajevu pakovanje od 10 ml, kosta izmedu 8-10 KM ili 4-5 eura, sto je poprilicno visoka cijena obzirom da sam nekoliko dana ushicen sto ne pusim vec se parim surfao po internetu o cijenama tekucine.
Jako bi cijenio i bio zahvalan ako bi clanovi foruma koji su mnogo prije mene otkrili e cigaru i uzitak koji ona donosi, podijelili samnom iskustva u kupovini tekucine kao i iskustva s okusima, obzirom da sam ja pusio najjaci duhan sto ga ovdje ima.
Pozdrav svim clanoviva i hvala Vam sto me primiste u ovu virtuelnu bastu.
Mirza
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 16:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Dobro nam došao, o kupovini tekučina na forumu imaš mnogo napisano. Članovi nabavljaju tekučine iz svih dijelova svijeta. U hrvatskoj najčešće nabavljaju kod - sm-bjelovar.hr -http://www.e-tekucine.com.hr/ -http://www.premiumeliquid.eu pa onda u dučanima Parilice itd. Iz europe: http://ego2.pl/http://2smok.comma ima ih gomila upiši samo godine i lokaciju u profilu zbog lakše komunikacije
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 16:36 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 16:40 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Kao prvo Kao drugo, nisi naveo dakle si ali ću pretpostaviti da si iz Sarajeva. Koliko sam uspio pročitati na BiH forumu u Sarajevu ima za kupiti Tihomirove tekućine koje su, po meni, jako dobre i povoljne. Točnu cijenu ne znam ali ako je pretvoriti Kn u KM onda bi to ispalo malo više od 6KM (25Kn) za 10ml bez obzira na jačinu nikotina. Bilo bi ti još bolje kada bi mogao naručiti direktno od njega pa još dobiješ popust na količinu i možeš dogovoriti koji omjer PG/VG itd. Njegove stranicu su http://www.e-tekucine.com.hr/Za Sinišu ne znam šalje li preko grane ali i za njega vrijedi isto kao i za Tihomira po pitanju kvalitete i usluge. Eh, da, naravno...  jer je to veliki korak u pravom smjeru koji si napravio .
|
 |
|
mirza
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 16:50 |
|
|
|
Iz Sarajeva sam, izvinjavam se na lapsusu, mislih da napisah.
Hvala na linkovima sa zadovoljstvom cu ih pogledati. Takoder cu kontaktirati Tihomira pa cu vidjeti kakav je omjer cijene, kvaliteta i kolicine pa cu ovdje napisati misljenje. U sustini interesuju me kolicine od 100 ml iz nekoliko razloga. S tom kolicinom sam neko vrijeme miran, a i finansijski je najisplativija. To su neki moji razlozi jer sad na pocetku jako brzo mi idu kolicine od 10 ml, valjda je to tako u pocetku, kasnije ne znam.
Mozete li mi preporuciti sta bi bilo dobro za nekoga ko se hranio nikotinom??? Od nus pojava zasad nemam nista ako se izuzme susenje usta (sto pripisujem odvikavanju) i blagi pritisak na ocima, sto pripisujem vremenu (jer ne znam jel zbog parilice, odvikavanja ili vremena)
Hvala Vam na prijemu i pomoci informacijama
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 17:05 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
i najbolje ti je nabaviti originalne tekucine...za pocetak Dekang,Hangsen...Inawera...Flavouart
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 17:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
weks111
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 18:44 |
|
|
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 19:23 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Postano: 16 pro 2013 19:31 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
 Sent from my Nexus 7
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 09 lip 2026 04:51. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 04:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |