Simpa mi je kako se svi ljutite kad neko posta bez da se predstavi.

Ljudi danas vole zanemariti bonton dok su online pa je fora naici na tako pristojnu ekipu.

A kako se ja to uklapam? Nemam pojma.

Valjda dimovi i pare imaju nesto s tim...
Ma navlacim TDR-ove slame i piljevine vec 15 godina i dosadilo mi je. Zadnjih pet godina sve cesce trazim neke kvalitetnije duhane. Black Devil i Marlboro Flavour i Borkum Riff aromatizirani izumi sve su mi drazi. Uz to je postalo i obavezno priustiti si jos skuplje dimove kada su neke posebnije prigode, a zadnje vrijeme obicne izlaske svrstavam u posebene prigode samo da si opradvam dodatne troskove za dim. Prosli mjesec na jednoj svadbi s parilicom u ruci pojavio se frend sa kojim inace dijelim iste navike i prohtjeve kad se o dimu prica.
Inace imam 28 god. Zivim nomadski pa sam najcesce u Rijeci i Zadru. Nerijetko Zagreb, a povremeno odem i doma na Pag.

Pravim se da sam jos uvjek student i DJ i ne pada mi zasad napamet uozbiljiti se.
Moja prva iskustva s parenjem su uzasna. Naletio sam na neki web-shop i zaletio se na samo jednu preporuku sto mi se obilo o glavu. Vaper Club sam sasvim slucajno nasao desetak dana kasnije. Da nije bilo vas ovdje ostao bih pod dojmom da parilice jos uvijek prototip. Neki polu-proizvod koji treba jos malo usavrsavati. Zanemario bih sve to na neko vrijeme međutim, vidim da vi svi uzivate u tome i ljubomorno zelim i ja doci tako daleko.
Idem sada naci gdje si mogu otvoriti temu da se malo žalim na svoja losa iskustva i trazim savjete

______
EDIT: E da. Nadam se da pomalo vulgarni avatar nije problem. Godinama se smijuljim svaki put kad ga vidim, pa se uvijek nadam da ce kratki vic jos nekome izvuci smajl tu i tamo. Ako bude potrebno, zamjeniti cu ga. Samo kazite.