Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 29 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pozdrav braćo vaperi
 Post Postano: 28 lis 2013 22:17 

Pozdrav braćo vaperi..ful sam sretan sta sam nasao ovaj forum za uživaoce poput mene.u početku mi nije sjela parilica ali razlog je bio očit..tekućina.kad sam probao jednom prilikom saharu od v2 bio sam oduševljen okusom i zbilja sam shvatio da je ovo uživanje i guštiranje nasprem analognih cigareta.nedavno sam uzeo i Red od v2 takodjer mi je super.doduše sad mi je red bolji od sahare jer mi je počela davat na bombone ali kad je atomizer nov i tank očišćen i dalje uživam u njoj i ima mi super okus..premda i je malo dojadila i nije mi za cijeli dan pariti.red mogu danonoćno.odlučio sam od siniše naručit neke tekućine i molim vas da mi preporučite što da isprobam i sto bi mi se moglo svidjet..red i sahara su ubiti kao na virgina i turski okus..stoga mislim možda da bi mi odgovarao desert ship i ry4..voljan sam i eksperimentirat u nadi da mi se nešto svidi pa bar za tu i tamo uživat u tome,a isto tako želim nešto za pariti kroz cijeli dan.probao sam dekang DK-tab odnosno piše blend(mislim da je to u biti taj Tab) uglavnom nije me oduševio..nekako kemijsko okus.kao da je ljepilo UHU unutra :D..kad sam ga pomiješao sa malo reda pšto mi se gadilo to pušit je bio ok.
Molim vas neke preporuke.HVALA MNOGO.uživajte i lijep pozdrav

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Preporuka
 Post Postano: 28 lis 2013 22:26 
Moderator

:wel:

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi
 Post Postano: 28 lis 2013 22:33 

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 22:35 
Administrator

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 23:30 

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 23:55 

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 23:56 
Veliki Cezar splitske podružnice

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2013 00:04 

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2013 00:11 

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2013 01:10 

Ja se ispričavam jer sam odmah krenuo na pitanje bez da se predstavim odnosno nisam ni primjetio da me automatski prebacilo na WHO U R jer mi je to prvi post..sorry nisam znao da imate obicaj predstavljanja :conf: što je cool ubit..ipak smo mi egzotična i endemska vrsta..heheh.zbilja kad god vidim nekog da pari odmah spika..
Pa eto inače sam sa Raba imam 24 god. i volim pariti :plus:.Inače pušio sam duhan za motanje, a i kutije i kutije yorka.kad sam prvi put probao pariti nisam shvatio poantu kao i mnogi.reakcija je bila nije to to vamo tamo jer sam tražio okus cigareta..bila je u pitanju neka bzvz tekućina naravno.kad sma probao tu saharu jao sreće odmah mi se svidila i shvatio sam da je to poput dobre kubanske ili npr nargile nekim ljudima..i tako ssam počeo pariti početkom ovog ljeta tu i tamo za gušt kod kuće uz neki film ili kavu itd ali i dalje sam pušio cigarete intenzivno..nabavio ja to ulje saharu i ego c4 900mAh-a..prijalo mi je sve više i više naravno i na kraju završio sa modom u ruci nakon 3 mjeseca i boljim atomizerima..oduševljenje je bilo još veće i sad zbilja uživam.najveće razočarenje je bilo curenje i spaljivanje glava pogotovo na onim C4 cartosima dok nisam skužio kako stvari funkcioniraju..bio sam ful uporan jer sam htjeo okus koji mi je bio u osjetilima i mislima ali bi brzo nestajao..sad znam kako ga sto dulje zadržati i vratiti naravno..osim tog kad sam naručio mod uz to sam naručio i joohnson creek Dmestic red oak tekućinu..čisti vg hvaljen od svih itd..a meni užaaas fuuj..eto šteta ali zbilja mi nije valjalo..nakon toga je došao v2 red(cowboy) i odličan mi je..prezadovoljan sam okusom..no kao i kod svih želiš nove okuse i promjene..dekan dk TAB mi je tako bljak malo kao što sam i u prvom postu napisao.

Zato vas molim za neke sugestije..moožda je vrijeme i da koji voćni ili slatki pomiješam s nekom od tekućina duhanske arome..nekako imam osjećaj da ce mi desert ship pasati..možda je neko probao v2 saharu i desert ship pa može li se ikako usporedit..uglavnom želim nov okus da se ovih ne zasitim do kraja.ako tko želi šaljem mu punu bocu Domestic jhonsson creek fali možda 2-3 ml.. zauzvrat prihvacam bilo šta ili ništa..ajde barem neki savjet za tekućinu

Povratak na vrh 

[ 29 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club