koliko sam shvatila, prvo se obavezno i pod cijenu zivota moram tu javiti na raport, right?

dakle, ja sam luna, iz zagreba sam, pusac 14 godina od cega zadnjih 10 mjeseci duhan. duze vrijeme razmisljam o e cigareti, ali me okolina uvijke ubijala u pojam kak je to skuuuuupo i kak to nis ne valja i nemre zamijeniti "pravu" cigaretu. u stvari, uopce mi nikad nije palo na um da je
parenje toliko rasireno i da postoje citavi tematski forumi samo o tome. tek sam to danas otkrila nakon sto mi je frend od frenda od frenda dao linkove

ukratko, danas mi je muz kupio ego ce4. s njom je dosla tekucina kent. probala nedavno, bratic mi ima ce5, svidjelo mi se, kaze financijski je super isplativo, on skorz zadovoljan.
prva stvar na koju sam naisla vec je da je ce4 tezi za rastaviti i dry burn-at. woooooow, bravo ja, par sati parenja a vec se sluzm velikim rijecima. ne dajte se zavarti - pojma nemam sto je i kako se radi dry burn

znam samo da ga moram raditi povremeno
spremite se na more kojekakvih pitanja, imajte milosti i strpljenja, jer sam jedno noob zensko. i zavrti mi se u glavi kad citam izraze poput mod i sl. ja sam sklonija onome sto ste u jednoj temi opisali kao plug n play. bar za sada, na pocetku

e, da. cilj? uspjesno propariti i nikad vise ne zapaliti