| Autor |
Poruka |
|
Wardog1503
|
Naslov: Pozdrav od početnika Postano: 26 tra 2012 16:47 |
|
|
|
Pozdrav svima,
Zovem se Matija i iz Baške na Krku sam. Evo, pušim već 15 godina, Ronhill Light/White i žena me maltretira da prestanem, pa me uhvatila jaka želja da pokušam sa e cigaretom. Naravno, pošto sam apsolutni početnik u svemu ovome, molio bi vas sve za pomoć. Tražim po forumu već 2 sata ali ne mogu ništa definitivno odlučiti jer sam novi u svemu ovome.
Znaći... Tražim nešto kvalitetno, nije problem platiti nešto više ako je to ono "pravo". Baterija bi trebala trajati barem 1 dan, želio bih da aroma barem za početak bude duhana, odnosno, analogne cigarete, znaći nikotin pod obavezno. Pušim po kutiju dnevno, tako da nije toliko strašno bitno da bude neki jaki šut nikotinom, ali da mi zamijeni ovaj 7/0.6/7 Ronhill Light. Dajte mi koji savjet sa linkom, koji komplet kupiti, šta trebam za početak, prvih mjesec -dva, vjerovatno znate i sami na šta mislim iako ima puno kombinacija. Vi imate iskustva.
Hvala svima!
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Pozdrav od početnika Postano: 26 tra 2012 17:23 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
 |
|
Wardog1503
|
Naslov: Re: Pozdrav od početnika Postano: 13 lis 2013 19:39 |
|
|
Nakon godine i pol, novi post Samo da se javim, prije skoro 3 mjeseca konačno sam krenuo pariti, nakon prvog "dima" nisam se više vratio analognim smrdušama, iako je moje predznanje o ecigaretama stvarno i više nego osnovno iako se jako trudim čitati ovdje po forumu. Nabavio sam nekakav Ego c4 Blister sa baterijom od 1100 mAh i koristim klasične Hangsen i Dekang duhanske arome sa 12 nećega nikotina. Toliki sam n00b da nisam pojma imao da bi trebalo clearomizer mijenjati barem svaki mjesec pa sam se začudio prije 2 tjedna kako moram potezati u Egicu kao sivonja da dobijem malo "šuta" i pare. Naravno, u paketu sam dobio i samo USB punjač tako da sam stalno bio u panici gdje puniti. Sada sam naručio još 2 clearomizera i na FastTechu 2 x Ego Twist (na žalost samo sa 650mAh baterijama) onaj best buy šta se pisalo na forumu, iako još pojma nemam šta mi taj twist znači i šta bi mi poboljšalo ako bi uzeo nekakav manji MOD (ne neki glomazni) jer mi nisu jasni ti volti, wati, omh i njihova korelacija. Al dobro, učim i nisam odustao iako mislim da od arome i gušta još nisam ništa probao i da je smiješno ovo šta parim. Barem koliko čitam druge na forumu. 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Pozdrav od početnika Postano: 13 lis 2013 19:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Grijač je takav kakav je trenutno u cartu i na njega dolazi tekućina, sada ako je napon preslab sva tekućina ne isparava ili ne isparava dovoljno pa nemaš pare i arome i nikotin na toj nižoj temparaturi "ne djeluje", ako je napon previsok grijač je prevruć pa tekućina ne isparava nego doslovno sagorijeva i stvaraju se neugodni i štetni kemijski spojevi, kada imaš twisticu okretanjem onog dugmeta na dnu reguliraš napon da pronađeš napon koji najbolje isparava tekućinu ( dobiješ najukusniju paru ) to se obično naziva sweet spot. Tekućine su različite, grijači su različiti i to najčešće amortiziramo baš twisticama kojima tijekom parenja namjestimo najugodniji/najukusniji napon za parenje. Tri mjeseca pariš unatoč ovim problemima mogu ti samo reći 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Wardog1503
|
Naslov: Re: Pozdrav od početnika Postano: 13 lis 2013 20:05 |
|
|
Malo si me sad prepao oko tih štetnih kemijskih spojeva jer je meni svaki peti "dim" onaj pravi sa bogatom parom i nikotinskim šutom, ostalo su mi "čorci" gdje imam ili jako malo pare i ne osjetim skoro ništa ili mi se spremnik tekučine zagrije i tipka za parenje mi počne blinkati a ništa posebno nikotina nisam osjetio 
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Pozdrav od početnika Postano: 13 lis 2013 20:45 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
..pozz i 
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pozdrav od početnika Postano: 13 lis 2013 20:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
 naći ćemo mi već nešto za tebe
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Postano: 13 lis 2013 20:55 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
 Sent from my Nexus 7
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Pozdrav od početnika Postano: 13 lis 2013 21:06 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
I stavi si grad u profil da ti ljudi mogu pomoći za u buduće.
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Pozdrav od početnika Postano: 13 lis 2013 21:17 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
Pozz imenjače  ja sam 13 godine ljetovo u Puntu 
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |