| Autor |
Poruka |
|
Ante256
|
Naslov: Pozdrav Postano: 26 ruj 2013 21:41 |
|
|
|
Pozdravljam sve napokon,
Nakon 2-3 tjedna pretraživanja foruma... I naravno kao i svi drugi dlazim s pitanjima... Poceo sam pariti prije 10 dana, i oduševljen sam.. Proučavao sam neko vrime forume i ništa mi nije bilo jasno (atty,mod,volt,om) i odem tako načitan u prvi kiosk i kupim si Maxi leo ce4 800mah 3.7V, birao po estetici... i nemogu rec da je los, ali već imam potrebu za nečim malo jačim. Za početak sam uzeo dark usa, i prvih 12 sati bilo mi grozno, ali dao mu vremena i sad mi je odlican... Isto tako nakon nekoliko dana kupio neki turski tobbaco i opet ista prica... uglavnom poanta je da treba dati vremena, ali to je neka druga tema.. mislio sam da necu moci 1 dan bez cigara ali evo vec 10, i nepada mi na pamet zapalit...
A moje pitanje je: Treba mi nesto jace,bolje.. Citao sam malo o kts-u i zaljubio se, pa mi recite, meh mod, ili je budućnost u varijacijama? Ili sam jos neiskusan za mod pa mi treba twistica?
Ako je odgovor kts onda elaborirajte i linkajte i sve sta ide uz to... Hvala
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pozdrav Postano: 26 ruj 2013 21:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
 |
|
 |
|
Ante256
|
Naslov: Re: Pozdrav Postano: 26 ruj 2013 21:57 |
|
|
|
Znaci ipak varijacije, a ja sam zamišljao da je mehanika jednostavnija od ovih... a reci mi naručivanje sa fast techa kako ide, imam ove kartice i pay pal, tako da sam skoro spreman ali do koje cjene je ok s carinom, i jeli bolje narucit set ili odvojeno?
I ako mi mozes ponovo dat tu poljsku ali nemoj link nesto mi neradi nego kako se zove stranica..
A Sinišu kontaktiram PP?
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pozdrav Postano: 26 ruj 2013 22:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ante256 je napisao: Znaci ipak varijacije, a ja sam zamišljao da je mehanika jednostavnija od ovih... a reci mi naručivanje sa fast techa kako ide, imam ove kartice i pay pal, tako da sam skoro spreman ali do koje cjene je ok s carinom, i jeli bolje narucit set ili odvojeno?
I ako mi mozes ponovo dat tu poljsku ali nemoj link nesto mi neradi nego kako se zove stranica..
A Sinišu kontaktiram PP? s FT roba stiže za 3 tjedna u prosjeku, ali uskoro je neki praznik u Kini pa će vjerojatno i duže cijena koju nebi trealo prijeći je oko 25$ poljska nema ograničenja jer je EU pa vozi koliko možeš od njih stiže 5-7 dana http://ego2.pl
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Ante256
|
Naslov: Re: Pozdrav Postano: 26 ruj 2013 22:08 |
|
|
|
Hvala ti, puno toga sam pretražio ali na ovu poljsku nisam naisao, ili sam je preskočio vidjevši čudni jezik...
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pozdrav Postano: 26 ruj 2013 22:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ante256 je napisao: Hvala ti, puno toga sam pretražio ali na ovu poljsku nisam naisao, ili sam je preskočio vidjevši čudni jezik... prebaci lijepo na engleski a imaš i irce samo su malo skuplji ali isto šalju u roku 8 dana http://www.thebestshop.eu/shop/ajde lijepo samo upiši lokaciju i godine u profilu i 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Pozdrav Postano: 26 ruj 2013 22:18 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Pozdrav Postano: 26 ruj 2013 22:27 |
|
|
|
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pozdrav Postano: 26 ruj 2013 22:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ima vas sve više iz Splita , mogli bi krenut s okupljanjem. 
|
|
 |
|
 |
|
Ante256
|
Naslov: Re: Pozdrav Postano: 26 ruj 2013 22:43 |
|
|
|
Možemo kad si nabavim neku moćniju cigaru... bilo bi mi neugodno, dok ste vi u oblacima dima...
|
 |