Pozdrav Vaperclube, ma gdje bio.

Nakon višemjesečnog lurkanja, mislim da bi bio red napokon nešto i napisati. Ime je Tomislav. Mjesto je daleki istok Zagreba.

Porijeklo nicka sam zaboravio, ali mislim da ima veze s vrištanjem i greškama u kodu, no to je manje bitno.
Na pari sam otprilike od početka godine. Sasvim početnički, ali u potpunosti bezdimno. Prije toga sam bio na kutiji-dvije plavog Waltera dnevno. Tranzicija na paru, uz malo volje i želje, na moje je iznenađenje prošla izuzetno glatko. Štoviše, sad se već odmičem od duhanskih aroma prema voćnima (danas ću pokupiti lubenicu iz Tihomirove kuhinje). Do sad sam bio uglavnom na Dekangu uz zaključak da mi njihove duhanske nikako ne leže, ali tu su voćne koje popravljaju sliku i na koje nemam nikakvih zamjerki. Također, isprobao gotovi Flavourart iz onog dućana s Knežije, maxx blend i vaniliju, obje odlične.
Što se tiče hardvera, trenutno trošim eGo-C Twist, iClear 16 i ponekad Smoktech DCT (koji me baš nije oduševio), a počinjem razmišljati o nabavci nekog mehaničkog moda i genesis-tipa atomizera, ali o tome više u drugom threadu.
No, dosta blebetanja o sebi. Sad je vrijeme da vas počnem daviti pitanjima.
Uživajte,
Vrišteća Buba