Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pozdrav iz Ćepina
 Post Postano: 02 tra 2013 23:07 

Puno pozdrava ekipi, ja jos nisam kupio svoju parnjacu, vec nekoliko dana surfam citam, i sad mislim da znam manje nego na pocetku, kontam da sam vecinu stranica pregledao i sutra narucujem pa sta bude bude, mislio sam narucit ovo:
http://www.bestecigarettesolution.com/e ... ntent.html

Kontam ima 2 za male novce pa nek i zena pari tako da oboje ostavimo duhan . Ako mislite da sam na korak do greske ispravite me molim vas.

Inace tucem do 2 kutije cigareta dnevno ( duhan punjen u tubice)
Pozdrav jos jednom!!!!

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pozdrav iz Ćepina
 Post Postano: 02 tra 2013 23:23 

:wel: shegy

:joj: cuj .. svi ti tu drobe za preporuku Ego c twist i mini vivi novu, a ti nakon svog citanja svih tih postova iskopaš sa neke stranice za koju nisam nikada cuo, ego T i ce4 atty koj bus bacio nakon 2 dana
odi ljepo na http://www.healthcabin.net/ ili http://www.heaven-gifts.com/
i uzmi ovo kaj sam ti napisao s tim da mislim da zena nebu dosla do baterije jer ne vidim kako bi ti jedna batt trajala cijeli dan

Pozz :pivo: i sretno parenje

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 tra 2013 23:27 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Dobar izbor za početak. Ovo će biti dobro za jednog ali ne dvoje jer se uvijek mora imati jedna baterija u rezervi. U svakom slučaju ja sam za ovo za početak a poslije ćeš imati još puno pitanja.

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 06:53 
Moderator

Pozdrav

Ja sam jedan od onih "hrčaka" koji moraju imati i probati sve tako da sam u svoja tri mjeseca parenja sakupio i ISPROBAO ljepu hrpicu opreme i "igračaka". Ako ne želiš nakupovati hrpu toga što ćeš isprobavati najbolje bi ti bilo da za početak uzmeš neku twisticu jer ti ona može dati regulaciju napona i struje da izvičeš max iz nekog tvornički podešenog clearatomizera bez da radiš svoje setupe.
Ovo je bitno u početku da se ne razočaraš i ozbiljno probaš dali ti parenje paše i da skužiš jeli sve ovo za tebe bez prevelikih troškova.
ce4 je dobar za početak samo ga moraš redovno čistiti i održavati, a poslije ćeš vidjeti što ti dalje odgovara, moj prijedlog za početak ti je neki eVod ili MT3 pa se sa njima već možeš malo i igrati ( dodavanje fibera , čišćenje i sl )

Lijepi pozdrav i uspješno parenje
:brav:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 08:16 

Ili ja grijesim ili neznam nesto ali gore pise ce5 a ne ce4 . Jos citao da je ce5 puno bolji od 4 tako sam i odlucio za to ,baterija kuzim da je twistica bolja ali ova je cisto za pocetak pa cu poslije mjenjat i dogradivat

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 10:09 

shegyi2000 je napisao:
Ili ja grijesim ili neznam nesto ali gore pise ce5 a ne ce4 . Jos citao da je ce5 puno bolji od 4 tako sam i odlucio za to ,baterija kuzim da je twistica bolja ali ova je cisto za pocetak pa cu poslije mjenjat i dogradivat

Ta tvoja stranica je prijevara,nemoj narucivati od njih ...nikako!!

"Counterfeit goods scam or fake web store from China selling copyright infringing items. Usually you get some low quality junk, or very often nothing, and they just steal your money. "

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 10:12 

Zaboravio sam...

Dobrodosao na forum :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 11:17 

:wel: Shegyi2000, :plus: ! Hmm... Za početak, pošto si iz Čepina onda lipo skokni u OS u Portanovu i uzmi eGo C twist 1000 mAh (ili, kad već hoćeš, dvi eGo 900 mAh pa jednu prazniš dok drugu puniš i tako u krug), Mini Vivi Novu i par duhanskih e-tekućina od 18 mg. da vidiš koja ti najbolje odgovara. Možda je skuplje nego naručivat iz Kine, ali ovako ne čekaš na dostavu po misec dana i pariš odma' čim kupiš. Uostalom, ništa nije skuplje nego ostat na analognim. Posli' uzimaš liquid od Tihomira ili Siniše i ako ti nije mrsko čekat narudžbe onda naručuješ sa PROVJERENIH sajtova. Sve po redu, prvo ti triba neko vrime da se uhodaš.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 14:35 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Pozdrav Shegy :plus: i dobro nam došao!
Dobro ti kažu - trk u Osijek po jednu twisticu 1000 mah + punjač i jedan CC - onda dalje naručuj - ali ne baš od bilo kuda - sve što valja već je otkriveno, isprobano i nešto napisano, pa...

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2013 14:46 

Goran ti je dobro savjetovo za opremu, ali tekučine iz portanove izbjegavaj u širokom luku :)

Povratak na vrh 

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 29 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club